Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים =]

מהכותרת אפשר לדעת שאני נהג חדש , חיפשתי כל מיני רכבים ובסוף יצא חן בעיני שני רכבים אבל מתלבט איזי לקנות . הראשון זה סובארו ליאונה שנת 90 אבל הבעיה שלו איתי שהסבוארו זה קצת ישן והמון אמרו לי ששוטרים תמיד יעצרו , אותי למרות שהרכב די ממליצים לי עליו הכוונה חיסכוני ואמין . הרכב השני זה מאזדה 121 שנת 1997 נראה כזה יפה ומודרני גם חיסכוני מאוד אבל אן הרבה על הכביש אז מה שנראלה בעייה עם החלקים .

אז מה לעשות ??

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחיים לא נהגתי על סובארו לאונה, ולא הייתה בבעלותנו אחת אך אני מוכרח לציין שאני מביט ברכב הזה מהצד, הוא נראה לי כמו רכב שזמנו עבר ממזמן והוא נאבק יום יום כדי להשאר על הכביש, עם המנוע שנשמע לי באוזן כאילו הוא עוד שניה נפטר.

וכן, זה רכב מספר אחד שנעצר ע"י המשטרה, אני מניח שאני לא צריך לפרט למה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
בחיים לא נהגתי על סובארו לאונה, ולא הייתה בבעלותנו אחת אך אני מוכרח לציין שאני מביט ברכב הזה מהצד, הוא נראה לי כמו רכב שזמנו עבר ממזמן והוא נאבק יום יום כדי להשאר על הכביש, עם המנוע שנשמע לי באוזן כאילו הוא עוד שניה נפטר.

וכן, זה רכב מספר אחד שנעצר ע"י המשטרה, אני מניח שאני לא צריך לפרט למה.

(סובארו פשע :)

פורסם

נכון מה שאתם אומרים ומובן למה בגלל זה אני לא רוצה לתקע עם רכב כזה אבל מה עם המאזדה 121 ?

פורסם

אין לי כל כך הרבה ניסיון עם מגוון רחב של רכבים, אך יש לי נסיון עם רכב שאני חושב שמושלם לתקציב.

היה ברשותי סיאט איביזה מודל 95, מנוע בנפח 1600 גיר רגיל. היה אצלנו קרוב ל4 שנים, ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה ממנו מאוד. הרכב היה מאוד אמין, מאוד מהנה לנהיגה (לא זוכר בדיוק מה ההסבר שנתנו לי כאן, אך יש לו קלאץ' הפוך או משהו כזה, קלאץ מאוד רך ודינאמי וקל לתפעול).

צריכת הדלק שלו הייתה מאוד טובה, בתוך העיר משהו כמו 1:13 - 1:14.

בתקציב שלך אתה יכול אפילו להביא אחת עם שנתון יותר מתקדם לכיוון ה97' - 98'.

אם תשאל אותי גם המראה שלו הוא של רכב של צעירים (במיוחד בהשוואה ללאונה :roll: ) וזאת גם הסיבה שכרגע יש לי בחניה סיאט איביזה מודל 2002 מנוע 1600 (שפעם הייתה שלי, היום עברה לאמא שלי, ואני כרגע על גולף 2001) שגם היא בלי עין הרע אמינה מאוד עד כה (שנה וחצי כבר איתה)

וגם הוא נורא קומפקטי, החניתי איתו במקומות שעם הקטנוע שהיה לי אני בספק שהייתי מצליח :wink:

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

ב-8000 אתה יכול אפילו להביא אימפרזה מהשנים הראשונות, עדיפה בהרבה על הליאונה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לך על הגראנד לאונה (אימפרזה) משנים 94-5, מודרניות פי כמה על הלאונה הישנה, ממשיכות את האמינות.

בדוק אחת שמצב הרדיאטור טוב, אין סתימות ואין חלודה (וכמובן המד לא עובר את החצי ומראה סימני התחממות) חפש ידניות ברמת גימור גבוהה (DL הכי נמוכה, LX בינונית,GL הכי גבוהה)

המאזדה גם רכב מצויין וחסכוני הרבה יותר מהסובארו, אבל בגלל חוסר בהגה כח ועוד כמה שטויות הייתי הולך על הגראנד לאונה

Miata ND2

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול למצוא פיאט פונטו שנת 2000, עם הגה כוח, 2 כריות אוויר וחלונות חשמל - ואין סיבה להתפשר על רכבים עתיקים יותר שיצרכו יותר דלק ולא בטוח שיתנו אמינות גבוהה יותר.

כמו כן, רכב משנת 97 דורש אישור רכב מיושן לפני הטסט ובקרוב גם טסט פעמיים בשנה. ממש לא מומלץ.

יש עוד רכבים קטנים וטובים בתקציב שלך.

פורסם
אין לי כל כך הרבה ניסיון עם מגוון רחב של רכבים, אך יש לי נסיון עם רכב שאני חושב שמושלם לתקציב.

היה ברשותי סיאט איביזה מודל 95, מנוע בנפח 1600 גיר רגיל. היה אצלנו קרוב ל4 שנים, ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה ממנו מאוד. הרכב היה מאוד אמין, מאוד מהנה לנהיגה (לא זוכר בדיוק מה ההסבר שנתנו לי כאן, אך יש לו קלאץ' הפוך או משהו כזה, קלאץ מאוד רך ודינאמי וקל לתפעול).

צריכת הדלק שלו הייתה מאוד טובה, בתוך העיר משהו כמו 1:13 - 1:14.

בתקציב שלך אתה יכול אפילו להביא אחת עם שנתון יותר מתקדם לכיוון ה97' - 98'.

אם תשאל אותי גם המראה שלו הוא של רכב של צעירים (במיוחד בהשוואה ללאונה :roll: ) וזאת גם הסיבה שכרגע יש לי בחניה סיאט איביזה מודל 2002 מנוע 1600 (שפעם הייתה שלי, היום עברה לאמא שלי, ואני כרגע על גולף 2001) שגם היא בלי עין הרע אמינה מאוד עד כה (שנה וחצי כבר איתה)

וגם הוא נורא קומפקטי, החניתי איתו במקומות שעם הקטנוע שהיה לי אני בספק שהייתי מצליח :wink:

מה עם החלקים שלו יקרים ?.

פורסם
לך על הגראנד לאונה (אימפרזה) משנים 94-5, מודרניות פי כמה על הלאונה הישנה, ממשיכות את האמינות.

בדוק אחת שמצב הרדיאטור טוב, אין סתימות ואין חלודה (וכמובן המד לא עובר את החצי ומראה סימני התחממות) חפש ידניות ברמת גימור גבוהה (DL הכי נמוכה, LX בינונית,GL הכי גבוהה)

המאזדה גם רכב מצויין וחסכוני הרבה יותר מהסובארו, אבל בגלל חוסר בהגה כח ועוד כמה שטויות הייתי הולך על הגראנד לאונה

את האמת רכב מושך אבל הוא יום אחרי יום הוא גם מתקרב להיות פשע וגם מיוחדים ונדירים שהם במצב טוב :cry:

פורסם
בתקציב שלך אתה יכול למצוא פיאט פונטו שנת 2000, עם הגה כוח, 2 כריות אוויר וחלונות חשמל - ואין סיבה להתפשר על רכבים עתיקים יותר שיצרכו יותר דלק ולא בטוח שיתנו אמינות גבוהה יותר.

כמו כן, רכב משנת 97 דורש אישור רכב מיושן לפני הטסט ובקרוב גם טסט פעמיים בשנה. ממש לא מומלץ.

יש עוד רכבים קטנים וטובים בתקציב שלך.

אבל הפונטו הם כמו האונו בעיתתים

פורסם
אבל הפונטו הם כמו האונו בעיתתים

אז תיסע ברכב בן 21 ושיהיה לך לבריאות במכון הטסטים פעמיים בשנה. אם אתה רוצה אני אברר עבורך איפה עושים חוקן, יש לי הרגשה שתאהב את זה.

פורסם

בקיצור, קנה את המזדה 121. הסובארו לאונה זו חתיכת גרוטאה שעבר זמנה ממזמן.

97' דורש אישור בלמים לטסט. בעוד 4 שנים הוא יעבור למצב של פעמיים טסט בשנה וה"אישור בלמים" יהפוך ל"אישור רכב מיושן".

פונטו זה אוטו נחמד אבל המד טמפ' שאינו קיים מעצבן..ואם לקנות אחת אז רק מאיזה רוסי פדנט חולה נפש.:wink:

אופציה נוספת-אמנם לא מעניינת ואיכותית אך פשוטה ודי אמינה-קיה פרייד. נמכרת במחירים שווים לכל נפש..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...