Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני שוקל לעבור, כרגע אני משלם ליס, ספק ותשתית של אינטרנט 10 מגה בייט, בזק טלפון בבית 750 דקות בחודש 520 ש"ח בחודש.

מיס אני מקבל את כל הערוצים פרט לחבילת ה"פרימיום" שזה ספורט HD ועוד כמה, מקבל מהם 3 ממירים HD מקליטים ו3 רגילים.

הציעו לי בהוט חבילה כוללת 3 ממירי HD מקליטים, 3 ממירים רגילים, אינטרנט תשתית + ספק 100MB + ציוד למהירות הזו (ראוטר, מודם וכו'), וטלפון עם 750 דקות ב436 ש"ח.

יש פה חברים עם טריפל שיכולים לתת דעת על החבילה?

ה100 מגה נשמעל י קצת מופרך, למישהו יש נסיון עם האינטרנט של ה100 מגה?

באופן כללי השגות על הוט? שירות על הפנים כמו שאומרים או הרע במיעוטו?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הרע ברובו.

אולי על הנייר ייצר לך יותר זול, אבל בפועל החבילה לא תהיה תואמת למה שהזמנת, הציוד יעבוד לאט ועם הפרעות בשידור, האינטרנט יעבוד לאט ועם ניתוקים (במקרה הטוב תקבל 100 מגה עד אתר הבדיקות שלהם, וגם לשם יהיה פינג של 200), יהיו טעויות בחיובים (משום מה תמיד לטובתם), שירות מזוויע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

4 חודשים בהוט אחרי שבמשך עשור אמרתי שאני מוכן לשלם על איכות של יס.

הייתי פראייר. איכות השידור לא פחות טובה אבל בימים גשומים בחורף אין הפרעות.

הממירים משוכללים ולא רועשים כמו טרקטור כפי שיס מקסים למניהם עשו, אין שום בעיות וחיובים מיותרים.

VOD אמיתי וטיפול בתקלות תוך שעות בודדות וגם מעקב לאחר מכן.

בקיצור, מומלץ.

פורסם

אבא שלי עבר לפני שבוע אחרי 11 שנה ביס.

אולי הפרסומת של חברי גולללסטאר השפיעה עליו :lol:

העסקה:

כל חבילות הערוצים

ממיר אחד HD +ממיר אחד רגיל (הוא רועש!)

שני קווי טלפון- אחד ללא הגבלה לנייח ולנייד השני (שמשמש קו פקס בעצם) עם 1000 דקות שיחה לנייחים

אינטרנט תשתית+ספק מאה מגה

כל זה ב399 ש'.

חודש ראשון מתנה אבל ההתקנה עולה 300 ש'.

האינרנט לא מרגיש כמו מאה מגה, אבל זה קצת יותר מהיר מה10 מגה שהיה קודם.

לא עשיתי שם פינגים וספיד טסטים, זה רק מהרגשה.

ההוט מג'יק נראה לי ממש נחמד. ממשק נעים (מזכיר קצת את הXBMC המבושל שלי) וברור.

השלט מכוער ברמה שבושה לשים אותו על שולחן הקפה, בנוי רע מבחינה ארגונומית, ללא תאורת מקשים, וכבד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

העסקה:

כל חבילות הערוצים

ממיר אחד HD +ממיר אחד רגיל (הוא רועש!)

שני קווי טלפון- אחד ללא הגבלה לנייח ולנייד השני (שמשמש קו פקס בעצם) עם 1000 דקות שיחה לנייחים

אינטרנט תשתית+ספק מאה מגה

כל זה ב399 ש'.

חודש ראשון מתנה אבל ההתקנה עולה 300 ש'.

האינרנט לא מרגיש כמו מאה מגה, אבל זה קצת יותר מהיר מה10 מגה שהיה קודם.

לא עשיתי שם פינגים וספיד טסטים, זה רק מהרגשה.

ההוט מג'יק נראה לי ממש נחמד. ממשק נעים (מזכיר קצת את הXBMC המבושל שלי) וברור.

השלט מכוער ברמה שבושה לשים אותו על שולחן הקפה, בנוי רע מבחינה ארגונומית, ללא תאורת מקשים, וכבד.

פחות או יותר אותו דבר רק פחות 50 שקל ו-30 מגה בייט. עברתי לפני חודש וחצי בערך.

כבר בחיוב הראשון חייבו אותי על יותר ממה שהיה צריך (סיכמתי איתם על התקנה חינם וחייבו אותי בזה) אבל אמרו שיתקנו בחיוב הבא, נו שווין.

בנוגע לחוויה עצמה - מוריד על בערך 2 מגה בייט (לפעמים יותר) בטורנט, הטלוויזיה בסדר גמור חוץ מזה שאין ערוץ דיסקברי ועם הטלפון גם אין בעיות. בסה"כ אחרי חודש וחצי כלקוח אני מרוצה וללא בעיות מיוחדות חוץ מהקטע של החיוב אך זה מיד תוקן. לפני כן הייתי ביס ובבזק ושילמתי לא פחות מ-180 ש"ח יותר על הרבה פחות.

מה שכן, אני חושב שהאינטרנט בהוט מושפע גם מהסביבה בה אתה גר ובאופן השימוש של השכנים. בנוסף, לגבי הטלפון אני מניח שאתה יודע אבל למען הסר ספק - כאשר יש הפסקת חשמל הוא לא עובד.

אם התקשרת אליהם כבר ודיברתי עם נציג - סביר להניח שבימים הבאים הם יתקשרו כל יום.. נסה אולי לקבל התקנה חינם. ככה אני קיבלתי.

פורסם

הממיר מקליט HD בהוט הוא די סיוט. אני נשאר איתו רק בזכות יכולת ההקלטה.

הממיר איטי ובעל באג בהעברת הערוצים לעיתים די קרובות - כאשר לוחצים להעלות ערוץ, הממיר דווקא מחליט להוריד ערוץ.

אני לא רץ מרתון, אבל האיטיות פה מעצבנת ברמות שעוד לא יצא לי להכיר.

פורסם

אני משלם 287 ש"ח בחודש על:

טלוויזיה: כל חבילות הערוצים הרגילות חוץ מערוצי הפרימיום.

ציוד: 4 ממירים, שלושה מהם HD. אין מקליטים.

טלפון: קו עם 500 דקות שיחה חינם לכל היעדים (נייח/נייד)

אינטרנט: תשתית של 2.5 מ"ג כולל ספק אינטרנט חינם של 012+תיבת מייל.

(מדובר במבצע של אלביט מערכות, נשלחה אליהם תעודת עובד בפקס ורק אז הסכימו לעדכן את המבצע).

לכל אלה שמתלוננים על השירות: בעיות חיובים, אי העברה למנהל, זמני המתנה וחוסר ביחסי אנוש מטעם נותני השירות זה הכל בגלל איכות הנציגים. יש שם נציגים שלא הייתי נותן להם לעבוד אפילו בניקיון רחובות. כמה משפטים מלקוחות שהגיעו אליי: "איזה מזל שהגעתי אלייך", "הייתי 50 דקות עם הסתומה מהמוקד שלך על הקו והיא לא הצליחה להסביר לי את החיוב אז התקשרתי שוב", "אני רוצה להתנתק כי התקשרתי מקודם והנציגה צעקה עליי" (בסוף לא התנתק וקיבל ממני 2 ערוצים חינם לשנה+התנצלות), ושיא השיאים: "אך אחד לא נותן לי תשובות, או שאתם חוזרים אליי או שאני מתאבדת מול המוקד שלכם".

עכשיו אני לא יכלתי להעביר את זה הלאה כי אלו היו נציגים מהמוקד... והם המשיכו לעבוד.

כשאני התקבלתי עברתי מרכז הערכה מפרך של 4 שעות (פשוט סיוט), אחרי שנה ביטלו אותו, ועכשיו כל אהבל יכול להתקבל לעבוד. אני הייתי נציג מצטיין, יש לי מכתבי תודה מלקוחות ותעודת הצטיינות של "הוט" (יכול לעזור לי בעתיד). אני יכול לומר שלא פעם ולא אלף פעם הייתי צריך לתקן את הטעויות של חבריי לעבודה, שלחצו במקום הלא נכון וחייבו לקוח בטעות ב- 2000 ש"ח (מקרה אמיתי). הלקוח מצדו בטח חשב שהוט עושה בכוונה, אבל האמת היא שמדובר בנציגה מעופפת.

בעיות של אי זיכויים (הבטיחו ללקוח זיכוי והוא לא קיבל) זה גם כן בגלל איכות הנציגים, מעבירים פניות למקומות הלא נכונים מחוסר ידע, ואז הפניה נשארת פתוחה ואף אחד לא מטפל בה. אח"כ בסוף משמרת של 7 שעות אני קם ללכת הביתה, ומגלה במייל שלי 20 פניות של נציגים אחרים, שהגיעו אליי ע"י המנהל צוות כדי שאני אטפל בהם ואחזור ללקוח, בטענה שהנציגה "לא יודעת".

זמני המתנה - נציגים לא יודעים לתת ללקוח תשובות, משאירים אותו על החזק ומתחילים להתייעץ, הזמן שיחה מתארך ואלו שעל הקו ממתינים ממשיכים להמתין עוד הרבה זמן, ובינתיים שומעים מוסיקה ופרסומות.

בתור נציג טיפלתי בה-מ-ו-ן בעיות קשות של לקוחות ונתקלתי בהמון מקרים הזויים, אבל בשורה התחתונה החברה עצמה עושה מאמצים אדירים והמנהלים מתעקשים על שירות מצויין ללקוח, הבעיה היחידה היא איכות הנציגים שהורסים את כל העבודה הקשה של המנהלים הבכירים.

כל הנציגים הטובים באמת, השירותיים והמקצועיים הולכים בסופו של דבר ללמוד לתואר ראשון. החברה לא משקיעה מאמצים לשמר את הנציגים הנ"ל, ואלו מתפטרים. ומי נשאר?...

(עבדתי שם כמעט שנתיים ועזבתי).

פורסם

אם אורן זריף הצליח להשפיע על מישהו, אני מתחיל לחשוב שהוא רציני. :wink:

פורסם

הוט - 220 ש"ח בחודש. החבילה כוללת:

-2 ממירים - שניהם HD, אחד מקליט, השני לא.

- אנטרנט של 10 מגה ביט כולל ספק של נטוויזן.

- ותרתי על הטלפון, יש לי במכשיר הנייד חבילה ללא הגבלה, בשביל מה להוסיף להוט עוד 50 ש"ח על טלפון קווי?

אני דווקא מאוד מרוצה מהעסקה, לא שמעתי על משהו זול יותר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
לכל אלה שמתלוננים על השירות: בעיות חיובים, אי העברה למנהל, זמני המתנה וחוסר ביחסי אנוש מטעם נותני השירות זה הכל בגלל איכות הנציגים

א) When you pay peanuts, you get monkeys.

ב) מצד שני, גם אם מגיע לשם מישהו איכותי, ורואה את שגרת המוקד בשכר מינימום, הוא או בורח, או מתחיל לזרוק ז@!, ואז או מעיפים אותו, או בורח לבד, כי אין סיבה להשקיע, עם היחס המחפיר.

ג) ואלה שלא בורחים, אין להם שום עניין להשקיע ולתת שירות, כי איכות השירות לא כזה מעניינת את המנהלים, העיקר לדחוף ערוצי פרימיום, שירותי "ערך מוסף" באירטרנט, חבילות תוכן או בולשיט אחר. הרי לרוב החברה לא מרוויחה מלתת שירות, היא מפסידה מזה.

ד) משהו שנגזר מסעיפים א' ו-ב', תחלופת כח אדם מאוד גבוהה. כשעבדתי במוקד השירות הטכני בבזק בינלאומי, ראיתי במו עיני מגיע קורס של כ-20 נציגים, ותוך שבועיים-שלוש לא רואים אף אחד מהם.

ה) לקוחות ישראלים חלק עם דרישות מוגזמות, חלק נגזרת של הסעיפים הקודמים, ומה ש-STIO רשם. בקיצור, זה משהו שהופך אותך למיזאנטרופ מושבע. כשעברתי למקום עבודה חדש שלא כלל לבוא במגע עם לקוחות (תפקיד לוגיסטי), במשך כמה חודשים (בעצם עד כמעט עכשיו) לא דיברתי עם אף אדם חוץ ממי שהייתי ממש חייב לתקשר איתו (הורים, בוס, ושותפים לתפקיד), למעשה ניתקתי קשר עם כולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...