Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני משתעשע ברעיון של החלפה לג'אנטים בגודל 17 במקום ה 16 שכרגע יש לי, בגלל מספר סיבות:

שיפור ההתנהגות.

פתיחת האפשרות לנעול צמיגים רבים - כולל Michelin Pilot Super Sport שאני כ"כ רוצה, ושוב, שיפור ההתנהגות והבלימה.

וכמובן, איך לא, כי הג'אנטים כ"כ יפיפיים.

הבעיה היא שפשוט לא מביאים לארץ את הג'אנטים שאני רוצה, והמחיר לג'אנטים בגודל 17 אינץ' היחידים שמביאים הוא משהו הזוי באזור ה 12-13 אלף שקל :screwy: .

הג'אנטים שאני רוצה מצורפים מטה.

האם אפשרי להביא אותם מאירופה במחיר הגיוני?

alloy4.png

.Your average Notepad

פורסם

ג'אנטים לא משפרים התנהגות אלא הצמיגים שעליהם, הג'אנטים אולי עוזרים מעט בצורה זניחה לקירור בלמים ואם הם ממש ממש קלים (זה לא המצב ברפליקות).

בכל אופן, ג'אנטים מקוריים עולים הון תעופות ולא שווים את הכסף (אם באאודי אמרו לך 12 אלף ש"ח אז זה מפתיע לטובה). גם באירופה הנכספת, אנשים כמעט לא קונים ג'אנטים מקוריים (אלו שלא מזמינים אותם עם הרכב, אלא אפטרמרקט).

כולם קונים רפליקות, בסביבות האלפיים עד 5 אלף ש"ח. רק צריך לזהות את הרפליקות הטובות והאיכותיות, או אלו שיש ליבואנים נסיון איתם. בלי שום קשר, לדעתי הג'אנטים שג.מ. הראה לך ישבו על הרכב שלך מצוין.

פורסם

הבעיה איתם היא שהם בגודל 18" ואני לא מעוניין בנסיעה סופר הארד קור שתשבור לי את הגב. את נסיעת המבחן עשיתי על ג'אנטים בגודל 17" וזה היה בערך 15% יותר נוקשה מהנסיעה שלי כרגע, שאת זה ניתן לסבול תמורת צמיגי high end. אני לא רוצה לדמיין איך תרגיש נסיעה ברכב עם ג'אנטים בגודל 18"...

סתם הערת צד, נסעתי בקורסה OPC עם ג'נטים בגודל 18" והנסיעה הרגישה לי יחסית רכה, כלומר, יש לי סיבולת די גבוהה לנוקשות נסיעה, אבל אאודי A1 עם ג'אנטים 18" תהיה פשוט יותר מדי.

.Your average Notepad

פורסם

גם מנסיון שלי קורסה OPC אכן לא מתרסקת (באופן יחסי לרכב ספורטיבי עם חתך סופר נמוך) על בורות,

תכנון מתלים מדהים בהקשר הזה!

אכן צעד מבורך, יש לנו בשכונה A1 לבנה עם ג'אנטים 18" של AUDI S5 והאוטו נראה אחר לגמרי לטובה.

כאלו:

CIMG0965-vi.jpg

חשבת אולי לבדוק אם ניתן להשיג את הג'אנט של ה-A1 קוואטרו?

001__scaled_600_276.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא בדיוק הג'אנטים היפים שראיתי בחיי, אבל בהחלט מיוחדים מאוד. דווקא היה מגניב אם היו לי ג'אנטים שבקושי קיימים.

ממה שידוע לי בקושי אפשר להשיג את ה Quattro עצמה, אז את הג'אנט שלה? אני סקפטי..:? .

.Your average Notepad

פורסם

מה גם שבטח בגלל מיוחדותם הם עולים פי כמה וכמה מג'אנטים מקוריים "רגילים"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפי מה שזכור לי הג'אנטים 17 שמוכרים בסוכנות ושנסעת עליהם בנסיעת מבחן עולים 8400,יכול להיות שזה המחיר רק כאשר אתה מזמין את הרכב, בכל מקרה מצאתי אתר פעם של אאודי שמוכר אביזרים כמו ג'אנטים וכו', לא יודע אם יש משלוח לארץ אבל אתה יכול לפנות אליהם באימייל ואולי הם יעזרו לך.

האתר הוא ebay Huntingdon Audi

פורסם

מר בחור, לא רק שעשית לי את היום, עשית לי גם את כל השבוע על הדרך.

למוכר הזה יש המון, המון תוספות ג'וסיות שלא קיימות בארץ. גם מצאתי עוד כמה מוכרים כאלה - בעקרון אלה פשוט דילרים של אודי באירופה. אני מתכוון להזמין מהם דברים שיהפכו את הרכב שלי ליחיד במינו בארצנו.

.Your average Notepad

פורסם

notepad, אתה יודע אולי איפה אני יכול לקנות שטיחים לחורף? השטיחים שקיבלתי עם הרכב הם אפורים בהירים והם מתלכלכים במהירות במיוחד בחורף.תודה

פורסם

לא יודע, זה תלוי איזה רכב זה. הדבר היחיד שאני יודע זה שבאיביי מוכרים שטיחי חורף ל A1 שלי.

הייתי מנסה את Autodepot, אולי תמצא שם משהו אוניברסלי..

.Your average Notepad

פורסם

הדילר הזה האיר את עיני וחיפשתי גם דילרים אחרים שמיוצגים דרך איביי. מצאתי אחד מגרמניה.

לגבי המחירים - אני מאמין שאודי מכתיבים להם את המחירים, ובכל מקרה, דווקא לא נראה לי יקר כ"כ. מצאתי אצל הבריטי הזה ג'אנטים בגודל 17 כמו שנמכרים בארץ (אותם הג'נטים שיש לך בתמונה) במחיר של 680 ליש"ט, 760 אחרי משלוח. בחישוב גס, אחרי מע"מ ומכס זה יוצא באזור ה 8000 שקל. בארץ בקניית רכב חדש הם נמכרים ב 8400, ואם סתם בא לך לשדרג אחרי שקנית את הרכב (כמו במקרה שלי) תצטרך להכין את הארנק לנזק של מעל 10,000 שקל.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...