Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלחתי תמונות של החבילה לחברה.

לצערי הרב כשהחבילה הגיעה לבית לא הייתי בבית, ומי שקיבלה את החבילה היא אמא שלי, ולא חשבתי בכלל על זה שהיא תפתח ותראה שהכול בסדר.

כתבתי להם מייל ממורמר, אני מקווה שזה יעבוד.

יכול להיות שזו סתם טעות (אני מקווה בשבילהם), ואם לא יעבוד באפיק מולם - אז אפנה לחברת האשראי. יש לי אפשרות שם לתבוע את הכסף שלי בחזרה, לפחות על המוצר הפגום.

למה הכוונה שהמוצר הגיע כאילו הוא משומש?

אתה יכול להעלות תמונה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תחשוב שזה כמו קרם, אז במקום שזה יהיה נקי, איפה שהחומר יוצא, הכול מלוכלך, ונראה כאילו כבר השתמשו בזה בעבר.

מעבר לכך, גם מרגישים שהבקבוק לא מלא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תחשוב שזה כמו קרם, אז במקום שזה יהיה נקי, איפה שהחומר יוצא, הכול מלוכלך, ונראה כאילו כבר השתמשו בזה בעבר.

מעבר לכך, גם מרגישים שהבקבוק לא מלא.

מתבאס בשבילך

בכל זאת תשלח תמונה להמחשה.

אני מאמין שבמידה והחברה רצינית אתה תקבל מוצר חדש ולכן לא הייתי דואג במקומך (למרות שהשרות בארץ לרוב לוקה בחסר )

תמשיך לעדכן אותנו

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
מתבאס בשבילך

בכל זאת תשלח תמונה להמחשה.

אני מאמין שבמידה והחברה רצינית אתה תקבל מוצר חדש ולכן לא הייתי דואג במקומך (למרות שהשרות בארץ לרוב לוקה בחסר )

תמשיך לעדכן אותנו

אני אעלה מחר.

אני מקווה שהם רציניים, כתבתי להם שאני מצפה לפיצוי הולם על עוגמת הנפש וכו'.

תכלס אם הם רוצים לצאת בסדר, הם ישלחו על הבוקר שליח של UPS עם המוצר, עד אליי לבית.

לא הגזמתי, אבל ככה לדעתי צריך להיות שירות.

למה אמרתי UPS? כי הם מגיעים תוך 24 שעות.

לי הם גם הציעו משלוח באביב שיגור ללא תשלום נוסף ( מעבר ל20 שקלים שהם לקחו על דואר ישראל)

הם הציעו לי בתשלום.

אמרתי להם שאני לא מעוניין.

בחינם כמובן עדיף. עד הבית ולא עד סניף הדואר העמוס לעייפה, הדואר הקמצנים האלו, בונים לך סניף עם 3 עמדות (שמאוישות במקרה הטוב על ידי 2 פקידות) לשכונה של 50 אלף תושבים. :evil:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום לכולם, אני שמח לשמוע מהפורום ביקורת שלילית וחיובית, אנחנו, אכן חדשים בתחום השיווק מוצרי רכב באמצעות אינטרנט, ואני בטוח שיש טעויות ודברים לשיפור, אבל זה לטובה שאתם רושמים זאת, נעשה הכל כדי לשפר. אני קראתי כאן הרבה תגובות "מוזרות" שכלל לא קשורות לעבודה, פשוט אנשים מסיבה כלשהית מנסים להיות "אנטי" לכל דבר, וזה מאד חבל. אני לא בא למכור לכם פה בשום פנים ואופן, יותר חשוב לי שאני יכול לקרוא ביקורת שלכם, כי דעה שלכם שווה הרבה! אני רוצה רק להגיד שחברת meguiars חברה בעל מוניטין גבוה, וכבר מזמן הרבה אנשים נהנים מהאיכות הסחורה בכל העולם,אך בארץ זה היה חסר, כולם הזמינו בebay חיכו למוצרים, היו מעוכזבים, בקיצור קומבינות, בלגאן וכו... אבל עכשיו כאשר יש לכם אפשרות לקנות בארץ, מהר עם שרות לקוחות, עם אפשרות להחזר, וכמובן נגיש יותר,שזה הרבה יותר טוב מאשר למכור בשיטה פרונטלית בלבד, למה לא להנות?!

אני שומע חלק מהתגובות בכוונה ללכלך בלבד וללא שום ביקורת, הסיבה של חלק מהגולשים אני מבין, אבל הצרכנים שפשוט מעוניינים להנות מהמוצרים, אם יש לכם בעיה כלשהית? פשוט תתקשרו או תכתבו אנחנו נשתדל מאד לעזור לכם.

פורסם
דרך אגב הבחורה מהשירות אמרה שהיא תשלח לי קוד ל10 אחוז הנחה קבועה, לא קיבלתי אותו עדיין. ואתה?

אתה יכול ליצור קשר אתנו וישלחו לך שוב.

פורסם
שלום לכולם, אני שמח לשמוע מהפורום ביקורת שלילית וחיובית, אנחנו, אכן חדשים בתחום השיווק מוצרי רכב באמצעות אינטרנט, ואני בטוח שיש טעויות ודברים לשיפור, אבל זה לטובה שאתם רושמים זאת, נעשה הכל כדי לשפר. אני קראתי כאן הרבה תגובות "מוזרות" שכלל לא קשורות לעבודה, פשוט אנשים מסיבה כלשהית מנסים להיות "אנטי" לכל דבר, וזה מאד חבל. אני לא בא למכור לכם פה בשום פנים ואופן, יותר חשוב לי שאני יכול לקרוא ביקורת שלכם, כי דעה שלכם שווה הרבה! אני רוצה רק להגיד שחברת meguiars חברה בעל מוניטין גבוה, וכבר מזמן הרבה אנשים נהנים מהאיכות הסחורה בכל העולם,אך בארץ זה היה חסר, כולם הזמינו בebay חיכו למוצרים, היו מעוכזבים, בקיצור קומבינות, בלגאן וכו... אבל עכשיו כאשר יש לכם אפשרות לקנות בארץ, מהר עם שרות לקוחות, עם אפשרות להחזר, וכמובן נגיש יותר,שזה הרבה יותר טוב מאשר למכור בשיטה פרונטלית בלבד, למה לא להנות?!

אני שומע חלק מהתגובות בכוונה ללכלך בלבד וללא שום ביקורת, הסיבה של חלק מהגולשים אני מבין, אבל הצרכנים שפשוט מעוניינים להנות מהמוצרים, אם יש לכם בעיה כלשהית? פשוט תתקשרו או תכתבו אנחנו נשתדל מאד לעזור לכם.

gymshop ברוך הבא לפורום

אני שמח לשמוע שאתם לא מתעלמים מהבעיות ודואגים לטפל בהם.

האם אתם היבואן הרשמי של Meguiars בארץ?

בהצלחה!

פורסם
gymshop ברוך הבא לפורום

אני שמח לשמוע שאתם לא מתעלמים מהבעיות ודואגים לטפל בהם.

האם אתם היבואן הרשמי של Meguiars בארץ?

בהצלחה!

רבים כבר קבלו את המוצרים ויכולים לאמת כי אנחנו יבואנים רשמים של meguiars בארץ

פורסם
לא קשור בשום אופן.

ונמנעתי מלציין את זה בתגובה הראשונה אבל לאחר התגובות המצחיקות פה אני פשוט חייב להגיד שלפי דעתי המחירים יקרים מאוד, לא מבין למה הם נראים לכם זולים, עשרות ובחלק מהמוצרים אפילו מאה אחוזים יותר מהמחיר לצרכן בארהב.

אפשר לראות דוגמא לכך? איזה מוצר יקר, כמובן בהשוואה לחול כולל משלח.

פורסם

gymshop ברוכים הבאים.

השירות של הבחורה במכירות/ שירות לקוחות לא פחות ממעולה.

התקשרתי וקיבלתי גם את הקוד.

הצעה לשיפור:

ברגע שליחת החבילה עם אביב שיגור/ דואר ישראל רצוי לשלוח למקבל את מספר המעקב, יחסוך לכם שיחות מיותרות.

פורסם
אין עליי שום חובת הוכחה, אמרתי דברים שכל אדם עם הגיון בריא או הבנה בסיסית בשיווק יבין בעצמו, במטרה להאיר את העיניים של יתר המשתמשים פה.

אין עליי חובת הוכחה של כלום כי הדברים נאמרים כלקוח פוטנציאלי ולא כמתחרה, אני ממש מוצא את עצמי מתלבט אם להזמין מהם פולישר כי אני מאוד סקרן לגבי איכות הפולישרים של Meguiars, אז אם אני אומר שגם אני לקוח פוטנציאלי תאמין לי.

אני כן יכול להבטיח לך שמתוך הגינות בסיסית אני אתן את המחיר הכי קרוב שאני יכול למחירו האמיתי של המוצר, כי אין סיבה שבן אדם ישלם 300 שקלים על מוצר ששווה 150, ומחירו בארה"ב נקבע 150 כי הוא באמת משקף את ערכו ורמתו של המוצר, אז פה אני פתאום יתמחר אותו כמו איזה מוצר אולטרא פרמיום?! כי מה? מה השתנה?

אז נוספו לי כמה שקלים על הובלה, לוגיסטיקה וכו', אבל ביבוא מארה"ב זה אפילו לא קרוב בשביל להכפיל את המחיר של המוצר (מגייורס זה מארה"ב ואני מדבר על הסיטואציה הזו בלבד כרגע).

אם המחיר בארה"ב הוא 150 והחנות שמוכרת מרוויחה ממנו יפה, אז כל שנותר לי הוא להוסיף את העלויות הנלוות לייבוא, ואולי עוד טיפה על המאמץ הנוסף שכרוך בייבוא שאין לחנות רגילה בארה"ב, כל תמחור אחר יהיה סתם מוגזם.

ברור לך שהמחיר לא יכול להיות זהה בדיוק למחיר בארה"ב כי בטח שיש פה עלויות נוספות, ובטח שיש פה מאמץ נוסף ולוגיסטיקה, עכשיו השאלה היא איך כל יבואן יחליט לתמחר את המאמץ שלו והזמן שלו, והאם הלקוחות יעריכו זאת בהתאם ויקנו את המוצר.

זמנים יגידו אם יצאתי פה פרייאר בכך שאני חשבתי לתמחר את המוצרים שלי בצורה א, ויבואן אחר העדיף לתמחר בצורה ב, אולי אני עושה טעות עסקית רצינית ומפסיד פה כסף בזמן שיבואן ב ימכור בקצב מסחרר וירוויח 200 אחוז על כל מוצר, ואולי בזה שאני הגון הלקוחות יעריכו אותי ואת המוצרים שלי לפי שווים האמיתי ויעדיפו לקנות ממני.

מהנסיון שלי, תסמוך על הלקוח הישראלי המצוי שהוא לא טיפש, יודע מה מוכרים לו, ובתחום כזה הוא בטוח עשה מחקר קטן בגוגל לפני שהביא לך את האשראי לגהץ 300 שקל על ווקס, אבל התגובות פה קצת גרמו לי לפקפק בכך והתפלאתי לראות תגובות של אנשים שחושבים שהמחירים הוגנים.

איך אפשר להשוואת מחירים של ארה"ב למחירים בארץ? בארץ הכל יקר יותר, ואני לא יכנס לפרטים למה?! כל אחד יודע זאת לבד. אני לא מבין ממה אתה מסיק מסקנות, אבל זה רחוק מהמציאות. שנית, להכפיל מחיר?! ישנם הרבה אפשרויות באתר לקנות יותר זול.

פורסם
gymshop ברוכים הבאים.

השירות של הבחורה במכירות/ שירות לקוחות לא פחות ממעולה.

התקשרתי וקיבלתי גם את הקוד.

הצעה לשיפור:

ברגע שליחת החבילה עם אביב שיגור/ דואר ישראל רצוי לשלוח למקבל את מספר המעקב, יחסוך לכם שיחות מיותרות.

תודה רבה, כעת אנחנו עובדים על שינוי כל האתר, לכן בקרוב לאחר ההזמנה, אתם תקבלו אוטומטית הודעת sms עם מס בר קוד ושם חברת משלחים.

• תוכן חדש...