Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון כרטיס לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כןןןןןן נרשמתי לפורום מעכשיו שיגועייםםםםםם :) :) :)

לפני שנה עברתי טסט לקטנוע הכרטיס של הרשיון הגיע אחרי שבועיים שלושה, לא עברתי דירה ולא שום דבר - אבל עבר חודש וחצי מאז שעברתי טסט לרכב - לא קיבלתי שום כרטיס וכשהתקשרתי לבדוק עם הטלפון שרשום על הרשיון הזמני, ענה לי הודעה מוקלטת שאמרה להקיש את המספר ת.ז - הקשתי והיא אמרה שאני לא אמור לקבל שום רשיון ולא הונפק ולא ביקשו להנפיק רישיון לת.ז הזאת.

אין שם כנראה מענה אנושי שאפשר לדבר כמו אנשים נורמליים - אני לא יודע אם משרד הרישוי פתוח ולא בא לי להתקע חודש בתור בשביל זה (אם חייב אז חייב), אבל שמעתי אולי במקרה ויש אפשרות כזאת שהרשיון כרטיס מגיע רק אחרי התקופה שנגמר המלווה ? או שכבר ללכת למשרד הרישוי ולהסביר להם שיש בעיה ?

תודה :)

פורסם

רשיון בכרטיס מקבלים רק אחרי 3 חודשים מזמן המעבר הטסט (שזה גם זמן סיום המלווה) והרישום במשרד שעברת טסט. כמובן בתנאי שאגרת הרשיון שולמה.

ההנפקה היא אוטומטית ולכן אין טעם שתנסה לברר פרטים, כי זה לא ילך לך. רק אחרי 3 חודשים, באם לא תקבל רשיון- יהיה עם מי לדבר.

בהצלחה.

נ.ב. לא יזיק לקרוא את חוקי הפורום. וגם לעשות חיפוש בנושא לפני פתיחת שרשור, אני כמעט בטוח שהשאלה הזו נשאלה לא פעם ולא פעמיים אלא יותר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...