Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ לרכישת רכב) עד 40K

nzxt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בעיקרון הציעו לי פיגו 307 שנת 2007 עם 31200 אלף קמ ב38500 שח

עכשיו מה כדאי לי לבדוק לגבי הרכב כדי לדווקא שהוא אכן בסדר תכלס עם קילומטרז כזה ושנה כזאת זה נראה מאוד מבטיח

דגם אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי חושד, אולי הוא שיחק עם הקילומטרים או שאולי הרכב עבר תאונה שהעמידה אותו לזמן רב מדי.

במידה ואתה קונה אותו קח אותו לבדיקה.

בסכום הזה תוכל להביא כלי רכב במודל גבוה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי חושד, אולי הוא שיחק עם הקילומטרים או שאולי הרכב עבר תאונה שהעמידה אותו לזמן רב מדי.

במידה ואתה קונה אותו קח אותו לבדיקה.

בסכום הזה תוכל להביא כלי רכב במודל גבוה.

א.ברור שאני יקח אותו לבדיקה

ב. זה מליסינג והבחור אמר שיש לו ספר טיפולים לרכב

ג.הרכב כבר כמעט נמכר רק מי שרצתה לקנות אותו לא קיבלה אישור למימון חח אז יצא שאני יכול לנסות את מזלי =]

ובסכום הזה המקסימום שהציעו לי זה 2008 או 2009 שעבר כמעט 140K [פיגו 308] ככה שעוד שנה לא ביג דיל אבל עם קמ כזה .. אגב איך אפשר לדעת ששיחקו עם המד? למרות שאם אני לא טועה זה דיגיטלי לא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נשמע סביר שרכב 2007 יד שניה , כשהיד הראשונה היא ליסינג , יסע רק 31K. אילו זה היה 131K זה היה סביר.

האם המוכר הוא הבעלים הרשום של הרכב אשר מוכן להצהיר בזכרון דברים כי זה הקילומטרז האמיתי?

אתה יכול לנסות לבדוק בחברת הליסינג אם יש להם רישום. אני לא יודע אם הם יסכימו למסור לך פרטים.

אם תשתכנע שהכל כשר,קח את הרכב לבדיקה במכון שאמין עליך.

בכל מקרה בדוק את הסטורית הטיפולים, האם בוצעה החלפת רצועת טיימינג, וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נשמע סביר שרכב 2007 יד שניה , כשהיד הראשונה היא ליסינג , יסע רק 31K. אילו זה היה 131K זה היה סביר.

האם המוכר הוא הבעלים הרשום של הרכב אשר מוכן להצהיר בזכרון דברים כי זה הקילומטרז האמיתי?

אתה יכול לנסות לבדוק בחברת הליסינג אם יש להם רישום. אני לא יודע אם הם יסכימו למסור לך פרטים.

אם תשתכנע שהכל כשר,קח את הרכב לבדיקה במכון שאמין עליך.

בכל מקרה בדוק את הסטורית הטיפולים, האם בוצעה החלפת רצועת טיימינג, וכו'.

לא אחי זה רכב יד 1 בבעלות פרטית לא ליסינג

רק שכרגע הוא נמכר בחברת ליסינג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה רכב פרטי יד ראשונה (אם כתוב ברשיון הרכב בעלים קודמים 01 - זה יד שנייה).

בקש את תדפיס היסטוריית הטיפולים מן המחשב של היבואן. זה ייתן לך מושג לפחות לגבי השנים בהן הרכב טופל במסגרת האחריות. היבואן לא ייתן את המידע הזה לך , אבל בעל הרכב יכול לקבל את המידע.

בקש לקבל טופס גילוי נאות בו יצויין הקילומטרז' של הרכב. חשוב שבטופס יירשם אם לרכב הייתה פגיעה בשלדה או תיקונים משמעותיים (החלפת גיר או מנוע).

קח את הרכב לבדיקה (בנוסף לטופס הבדיקה שתקבל מחברת הליסינג).

אם הכל טוב - זה קילומטרז' נדיר וקנייה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...