Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתחיל,הסט אפ שלי הוא:

DLS:

UP36I

RW-10

המידים והסאבוופר יושבים על :A-5

CELESTRA:

הטוויטרים על FA275x

המידבאס FA2150x

והכל מחובר ל MS-8

SW 27HZ-63HZ

MB 63HZ-550HZ

MID 550HZ-4800HZ

TW...

עכשיו לבעיה:

מבחינת באס ודיוק ופירוט בבאס אין לי שום תלונות,עומד בציפיות:mm_yeah:

הטוויטרים גם בסדר,לא מזהירים אבל אני שומע מצילות וכולי בסדר גמור.

הבעיה מגיעה לתחום הווקלי,אני מרגיש שבמקום שתהיה במה שבה אני שומע את המוזיקה והסולן יושב באמצע ונשמע ברור ומובלט,הוא נשמע עמום מאוד,הוא לא מקבל את הפוקוס שהוא צריך לקבל,לטעמי כמובן.

אני תוהה אם הבעיה היא אלמנט המיד [שהוא דום] או הפרוססור או משהו אחר בכלל,ויותר חשוב מזה,איך משפרים את המצב?

רב תודות

פורסם

הסט נשמע הרבה פחות טוב בלי הms-8,אני לא רוצה לצייר את זה כאילו זה נשמע פסיבי יותר טוב,כי זה נשמע משמעותית פחות טוב פסיבי,הבדל ענק.

נדמה לי שקיים חוסר בתחום הווקלי גם כשהפרוססור מכובה,צריך לבדוק את זה.

קראתי שאולי לשחק עם הקוטביות של המידים יכולה לשפר את המצב,אני אנסה את זה מחר באור.

יש אולי עוד הצעות?

לגבי הרדיודיסק

פורסם

אני לא שואל אם הסט נישמע פחות טוב פסיבית, אני שואל אם

תחום התדר של המידריינג' נישמע יותר ברור פסיבית.

נב- תנסה את זה עם ובלי ה-MS8 על הקרוס הפסיבי.

פורסם

על פניו,מערכת מצויינת ואני נוטה להסכים עם KING עם סייג קטן לחיבור הפסיבי. קשה מאד לחרוץ ולהסיק מסקנות כך אבל לעניות דעתי , כיוונים גם אם הם אוטומאטיים זקוקים להשלמה ידנית בהתאמה לטעם המאזין.

אם הינך (וגם אם לא) מאזור הצפון תוכל להגיע למפגשים ומיטב החברים יעזרו בשמחה.

אישית,מאד מעניין אותי להאזין למערכת שלך.

ליאור

פורסם

הפרוססור נוסה עם הקרוס הפסיבי,נשמע רע.

אני מחר אנסה אותה שוב פסיבי אמיתי נראה אם אני אשמע את המיד מתעורר לחיים,ועוד כמה ניסויים שיש לי בראש כרגע,אני אעדכן.

לגבי להגיע למפגש,איפה נמצא מפגש צפון?

אני מהמרכז,אני מתכנן להגיע למפגש מרכז\דרום בגלל שהם לא כאלה רחוקים לי ואני גם מכיר כמה אנשים.

פורסם

אין פה יותר מידיי משחקים

אם עבדתה פסיבי מלא ועדיין תחום המיד אינו משתנה באופן משמעותי לטעמך

זה יכול להיות או שה-7250 שלך מסרס באופן כול שהוא את הסטאפ ,או שפשוט הסט לא מספיק איכותי לטעמך.

נב-המיד בקרוס על 0DB אצלך.?

פורסם

אם אני רוצה לחבר מקור חיצוני לכניסת האוקזילרי של הפרוססור,עדיף להביא נגן קומפקט דיסק איכותי יחסית שיש לי או שחיבור פשוט מהטלפון יספיק?

הוא יעבור לי תבדיקת סיגנל שהוא עושה לרדיודיסק כשמאפסים תאינפוטים?

והלוואי שהיה לי דרך לחבר מידים cone כדי לבדוק אם הדומים האלה שבאים עם הסט פשוט לא בשבילי,לצערי אני לא מכיר מישהו שמחזיק כאלה ומוכן לתת לי לנסות.

אה וגם הפכתי את הפאזות של המידים כמו שציינו ב diy ,לא הצלחתי להגיע למסקנה מזה.

פורסם

לא הבנתי את הכיוונים שלך,אתה עובד 2WAY אקטיבי?

כמה חתוך המידבאס וכמה הטוויטר?

בכל מקרה יותר יעזור להבין זה איך הכיוונים של האקולייזר שלך מכוונים וגם האופציה שאתה יכול לאזן בין מיד,באס,טראבל בווידאו.

תכין משהו קצר עם הכיוונים של הMS8 שזה אצלך.

Scan Speak

פורסם

3way

הכיוונים כתובים למעלה מהסאב עד לטוויטר.

אין חשיבות לאיך שאני מכוון את האקולייזר,זה משהו ברמה יותר פנדומנטלית שמה.

פורסם

אני מבין שאתה חותך בנקודות חופפות והטוויטר נחתך ב4800 הרץ נכון?

מה התדר הכי נמוך שהטוויטר הזה יכול לרדת אליו בלי סכנה? האם הוא יכול לנגן היטב ב3200 הרץ?

אם כן - תנסה בMS-8 לחתוך אותם בנקודות חופפות

המידריינג' ינגן עד 4800 הרץ אבל הטוויטר יתחיל כבר ב3200

ואותו הדבר תנסה לעשות לוופרים במקום שהם ינגנו עד 550 - תנסה לתת להם לנגן עד 1200 הרץ בערך

תגיד לי אם זה פתר לך את הבעיה - אחרי זה נתמודד עם מה לא בסדר עם המידריינג'ים שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...