Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 1.6 2009 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות סקודה אוקטביה 1.6 2009 (עלתה לכביש בדצמבר) מחברת ליסינג.

הרכב היה בבעלות דוד שלי שנהנה ממנה 3 שנים.

הרכב עבר 76K והוא היה מאוד מרוצה ממנו.

ההצעה שניתנה לי היא תמורת 60K ש"ח.

הייתי שמח לחוות דעת נוספת לגבי הרכב הנ"ל והמחיר שהוצע לי.

פורסם

קודם כל על האוקטביה אין צורך להוסיף יותר מדי - מדובר באחת המשפחתיות הטובות בשוק.

כמובן שישנה עדיפות למנועי ה-TSI המצויינים, אבל גם המנוע 1.6 הוא בסדר.

לגבי העסקה: אז יש לך יתרון שמדובר ברכב שננהג על ידי אדם שאתה מכיר ועל כן אתה יכול לדעת איך הוא טיפל בו ואיך הוא נהג בו.

מצד שני מדובר ברכב שיצא מליסינג ועבר לא מעט קילומטרים וזה ישפיע במכירה.

אז הכל זה עניין של מחיר, לא יודע כמה תעלה לך אוקטביה זהה פרטית עם קילומטרז' שיהיה ככל הנראה נמוך בחצי.

אבל תדבוק את זה ותוריד את המחיר ב-15-20% בערך ואז העיסקה כדאית. ביותר מזה לא הייתי הולך על זה.

פורסם

בדקתי ביד 2 ואין יותר מידי רכבים כאלו מפרטי יד 1.

המעט שיש מבקשים קרוב ל75K וזה משמעותית יותר גבוה מההצעה שקיבלתי.

אגב 76K ק"מ לא נשמע כל כך הרבה לליסינג מה עוד שאיני נוסע הרבה.

פורסם

אם המחירים המבוקשים הם באיזור ה-75K אז 60K זאת הצעה טובה. תנסה כמובן להתמקח עוד.

76K ק"מ זה הרבה לרכב 2009. תבין, לא מייצרים רכב שונה לליסינג או לפרטי - זה אותו רכב, הפרמטר של אם הק"מ הוא רב הוא לא לגבי ליסינג או פרטי, אלא אבסולוטית.

אם אתה לא נוהג הרבה, אז תוך כמה שנים זה יתאזן וזה ישפר את המעמד שלך במכירה. אין גם המון אוקטביות מהשנים האלו והרכב די מבוקש, ככה שיהיה בסדר.

תבדוק עלויות ביטוח שיכולות להיות מעט יותר גבוהות משאר הרכבים בקטגוריה - ותתחדש!

• תוכן חדש...