Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע יפה. אני מתכוון להדביק אריחי קרמיקה על קיר (אנכי) שעליו יש כבר קרמיקה ישנה. אני מתכוון לחרוץ את הישנה ולהדביק עליה. אני מבקש לדעת באיזה דבק/טיט להשתמש? בחנות טמבור שאני תמיד רוכש בה הראו לי דבק קרמיקה של שרפון, אבל שם על הקופסא היה רשום במפורש "לא להדבקה על קרמיקה קיימת" ו- "לשימוש על משטח סופג בלבד". כאן המוכר כבר התבלבל וטען שזה מה שהשיפוצניקים לוקחים אצלו ו- "הם יודעים מה הם לוקחים". אז, לפני שאני מתייבש בטלפון על קו שירות הלקוחות שלהם - מישהו יודע?

תודה מראש.

פורסם

זה יהיה אובר-קיל רציני:

http://images.a-designer.co.il/items2/Kale_gra10_1p.pdf

להשיג בנגב.

ה1060 יהיה אפילו עוד יותר חזק, אבל היישום שלו שנוא על בעלי המקצוע מאחר והוא דו-קומפננטי , כך שאל תשעה לעצות המוכרים בנגב.

אגב, אריחים קיימים כדאי לחספס בחומצת מלח ולא לחרוץ.

חריצים עמוקים רק יחלישו את התשתית שלך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שרמיק TA של טמבור מתאים להדבקת קרמיקה על קרמיקה קיימת , בתוספת צמנט.

אם אתה משתמש בדבק המתאים למשטחים סופגים, מומלץ לחרוץ עם דיסק כ-50% של פני השטח של הקרמיקה, אין צורך בחריץ עמוק אלא רק הסרת הגלזורה.

פורסם

סיליקון מדביק יופי, קל ונוח לעבוד אתו, קצת יותר יקר אבל בשטח קטן עד בינוני זה לא משנה.

דני

פורסם

אל תעבוד קשה ועדיף שלא עם דיסק.

הנה מה שעליך לעשות:

1. עליך לרכוש פרימייר P82 של "כרמית" וליישם אותו על האריחים

http://mrfix.pionet.com/default.asp?catid=%7B66A43F4D-AE02-4F26-928D-51123BADC0A6%7D&details_type=1&itemid=%7B05D9802F-205B-4A99-8E5B-BFE345F0A6D9%7D

עקוב אחר הוראות היישום (נקה את השטח לפניי ויישם באמצעות רולר או מברשת).

החומר מגיע ב-2 מיכלים נפרדים (A ו B).

זמן יבוש - מהיר. כ-1 שעה (תלוי במזג האויר).

2. דבק מעולה להדבקה שגם מתאים להדבקה על אריחים קיימים הוא דבק 116 של "כרמית".

אני מאוד אוהב לעבוד עם הדבק הזה גם במיוחד היכן שצריך מילוי טוב ש"מחזיק".

זה דבק חזק מאוד שמתייבש בזמן סביר גם בשכבות עבות. אגב, דבקים שאינם מיועדים לשכבות עבות מתקשים מאוד להתייבש אם משתמשים בהם שלא לפי הוראות היצרן (קרי: בהדבקות עבות).

הדבק עולה כפול מדבק 109 של כרמית (המיועד להדבקה דקה על רצפה קיימת) אבל שווה כל שקל (צפה לעלות של 50-60 שח לשק. שק אחד בהדבקה דקה מספיק ל 5-6 מ"ר, ולדעתי זה יספיק לך.

ע"מ לעבוד בצורה נוחה ובניצול מקסימלי של החומר, עליך להכין את החומר בצורה כזו שהמסרק יסרק את החומר בצורה קלה וברורה. במידה ולא כך, סימן שהחומר סמיך מידי (אל תפחד להוסיף עוד מים עד שהוא יהיה נוח לעבודה).

*** למען הסר ספק, זה שחומר הוא יותר דליל לא אומר שיקח לו יותר זמן להתייבש - לעיתים זה בדיוק הפוך. הודות להיקשרות הטובה יותר של החומר הדליל לאריח, הנוזלים נספגים (לאריח) מהר יותר והחומר מתייבש מהר מאוד.

רציתי להציע לך להדביק עם סיליקון, לכן שאלתי היכן אתה מתכוון לעשות זאת.

אם בכל זאת בחרת באופציה הזו, השתמש אך ורק בדבק מסוג "סופר-7" או "סופר 8" - ותדאג לשטוף את המקלחון עם מסיר שומנים לפני יישום החומר, וכמובן לייבשו היטב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני ריצפתי לאחרונה מקלחון שבנוי מאיסכורית מבודדת.

עבדתי עם סופר 7 פוגות וקלינים היה מהיר נקי ויצא חזק מאוד.

• תוכן חדש...