Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשד לרכב מתצוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רכשתי רכב פולו חדש במאי השנה , לאחרונה צצו לי חשדות כי הרכב היה מתצוגה מבלי שנודע לי מכך מפני שאני רואה על מיני סימני בלאי מוזרים לרכב בן חצי שנה , אני יודע שחתמתי בעת קבלת הרכב ואני יודע שהרכב על הכביש אך האם יש דרך לבדוק זאת מבלי שצמפיון מוטורס יכסתחו את העניין?

בתודה מראש..

פורסם

קיבלת את הרכב עם ניילונים או בלי?

יש כפתורים שרופפים ברכב?

מצאת מסטיק דבוק מתחת לכיסא של הנהג שאתה נהג יחיד?

בוא תסביר לנו למה אתה חושב ככה..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
אני רכשתי רכב פולו חדש במאי השנה , לאחרונה צצו לי חשדות כי הרכב היה מתצוגה מבלי שנודע לי מכך מפני שאני רואה על מיני סימני בלאי מוזרים לרכב בן חצי שנה , אני יודע שחתמתי בעת קבלת הרכב ואני יודע שהרכב על הכביש אך האם יש דרך לבדוק זאת מבלי שצמפיון מוטורס יכסתחו את העניין?

בתודה מראש..

אין מצב שקיבלת רכב מתצוגה.

אנא צלם את החלקים שלפי דעתך הם בלויים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה חושד שזה לכאורה אולי רכב "מתצוגה", ויתכן כי במהלך בירור הנושא אולי החברה תכחיש זאת, נניח, רק לצורך העניין.

במקום לעסוק בסוגיה עצמה שבספק באם תוביל לדרך כלשהיא, למעט דרך ללא מוצא, עדיף שתתמקד בעיקר:

תיקון הדרוש ע"י החברה, ללא עלות.

הרי זה החשוב כאן... :arrow:

תהנה מהרכב, ובהצלחה!

*ט.ל.ח

פורסם

לגבי ניילונים, את הפולו שלי לא קיבלתי עם ניילונים. היו גופיות בד (מהסוג של מפות שולחן חד פעמיות עם הסמל של פולקסווגן) והיו מדבקות שקופות על הרבה חלקי פלסטיק ודיפונים - והרכב שלי לא מתצוגה, ככה שלא מדובר במדד.

פורסם

אין. הקלף היחידי הוא לבעלים הראשון שלרוב יקבל הנחה כזו או אחרת על רכב שעמד בתצוגה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכב מתצוגה הוא רכב חדש לכל דבר, בניגוד לרכב הדגמה שרשום ע"ש היבואן ועושים איתו נסיעות מבחן. מה חשבתם שעושים עם רכב שנמצא תקופה מסוימת באולם התצוגה ?! מכורים אותו כמו כל רכב אחר וגם הוא נחשב חדש כי רושמים אותו ע"ש הבעלים הראשון.

האם בהסכם המכירה של הרכב כתוב שהאוטו לא היה מתצוגה במפורש ? לא נראה לי, אחרת מה יעשו עם כל המכוניות מתצוגה ?!

פורסם

רכב שהיה בתצוגה , חובה לעדכן בזה את הלקוח ולהחתימו על כך. לא נראה לי שצ'מפיון או כל חברה אחרת הייתה משחקת עם זה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
רכב שהיה בתצוגה , חובה לעדכן בזה את הלקוח ולהחתימו על כך. לא נראה לי שצ'מפיון או כל חברה אחרת הייתה משחקת עם זה.

חובה???????... אשמח באם תוכל להפנות את תשומת ליבי לסעיף בחוק?

• תוכן חדש...