Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הרכב הזה כי אני אישית קצת הסתבכתי.

צריכת דלק, אמינות וכו' ואיך הוא בהשוואה לדגם ה 1600?

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

האימפרזה היא רכב ותיק ולא מעודכן לסטנדטים של השנים האחרונות מכל היבט.

מה כן, הוא סוס עבודה, זול לתחזוקה בהיבט של חלפים ועבודה חרבות ים חלקים בפירוקיות, דלק סדר גודל של עשרה קמ לליטר בפרקטיקה היומיומי.

למי שעושה קמ מועט בשנה ונרכש בזול ותקין כמובן זה אחלה רכב.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

שלום,

יש לי חבר עם אימפרזה 2003, מנוע 2000.

הרכב אמין בצורה שלא יאמן, יש לו כח זמין, אחזקה זולה.

החיסרון הגדול- צריכת דלק גבוהה.

הבחור נוסע רוב הזמן בעיר, והרכב צורך כ 6-7 ק"מ לליטר .

אם אתה נוסע הרבה, כדאי לך לחפש רכב יותר חסכוני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאורך זמן מחיר הדלק שווה בכמה דרגות את מחיר האמינות.

עדיף צריכת דלק גדולה יותר מרכב אחר אבל שאתה יודע שזו הוצאה קבועה מאשר צריכת דלק נמוכה והפתעות ללא סוף.

לי יש סובארו 98 נוסעת ונוסעת ונוסעת...

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לא תמיד.

מי שנוסע כ 30 אלף ק"מ בשנה, ישלם כ 1000 ש"ח יותר בחודש על הדלק בסובארו כזאת מאשר ברכב חסכוני.

לאורך הזמן מדובר ב 12 אלף ש"ח בשנה, צריך ממש רכב "לימון" כדי לתקן רכב בסכומים כאלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...