Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל עצות לגבי 3 בחירות שאני צריך לבצע. אציין שהקנייה והשימוש במכשירים ייעשה במזרח אירופה ככה שהמחירים בארץ לא רלוונטיים.

1. האישה חושקת ב-HTC V T328W חדש. מדובר בסמארטפון דואל סים. למישהו יש ניסיון איתו אם בכלל ? ב-XDA אין פורום רלוונטי לדגם הנ"ל ואני דואג שעם המכשיר הזה יהיה לי כאב ראש לא קטן בעת שדרוג אנדרואיד ושיפצור רומים וכו'.

2. ברשותי HTC DESIRE המקורי. המכשיר בן 2.5 שנים ואני רוצה להחליף אותו אבל לא מוצא שום מכשיר שייענה על הצרכים שלי. רציתי DESIRE ONE S אבל אחרי ששיחקתי עם אחד כזה במציאות וראיתי שלא ניתן להחליף סוללה או להוסיף SD, דיי ירדתי ממנו. לא רוצה מכשיר 4.7 אינצ' היות והוא גדול מדי לצרכים שלי. רוצה להישאר בתחום ה-4 אינצ'.

3. צריך לרכוש טאבלט לטובת לימודים, קריאת מסמכים ועבודה משרדית. אתמול ראיתי את ה-ASUS TF700 והוא נראה מעולה. הבעייה עימו היא שאין לו חיבור לאינטרנט סלולרי. טאבלט ללא 3G לא בחשבון כי בסלולרי יש לי רק אינטרנט EDGE ללא אופציה ל-3G. אופצייה מובילה כרגע היא SAMSUNG TAB2 10.1 5100. ל-ASUS יש דגמים אחרים חוץ מ-TF700, האם אחד מהם מומלץ ומשתווה לאיכות ונתונים של TF700 ? ה-NOTE של SAMSUNG יקר מדי לדעתי.

NEXUS 10 אחלה אופציה אבל חוסר ב-3G מוריד אותו מאפשרות קנייה.

אשמח לקבל עצה מה כדאי לעשות, אולי כדאי לחכות ? האם יש בקנה דגמים חדשים שממש שווה לחכות להם ?

תודה, ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אם אתה ממילא מתכוון להחליף סלולרי הרי שתרכוש מכשיר 3G - דאג שתהיה אופציה ל-WiFi tethering ותחסוך עלות גבוהה של יחידת רדיו בטאבלט+אחזקת קו סלולרני נוסף בעלות של עשרות ש"ח (עד כ-100 בחודש) לצורך הגלישה. במכשירים מודרניים זו לא אמורה להיות בעיה, אבל ודא זאת לגבי הדגם שתרכוש לפני הרכישה. הנסיון של בני (עם Nexus S ו-"Galaxy Tab 2 - 7, משתמש ברשת גולן) הוא שהגלישה מצויינת והצורך בחיבור אללחוטי אינו מהווה מטרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

א. אם זה לא קטן לך מדי נקסוס 7 יוצא בעוד כמה ימים עם קישוריות 3G המחיר יהיה 300 דולר

ב. אני לא יודע אם אפשר להשיג אותו בארץ אבל הסמסונג נוט 10.1 אמור לענות לך על הדרישות.

גם קישוריות גם חומרה מטורפת וגם עט מוצלח ביותר כדי לכתוב ישירות על הטאבלט (אני לא יודע כמה זה יעיל בלימודים אבל זה מה שביקשת)

ג. אם אתה מוכן לחכות אני מאמין שלקראת הכריסמס מיקרוסופט ירדו מהעץ שלהם ויוזילו בקצת את הsurface. הטאבלט המושלם לעבודה (הנ' היחידי שלו הוא הקישוריות שאיננה אבל אפשר לפצות על כך בנטסטיק או בהוט ספוט טלפוני)

פורסם
אם אתה ממילא מתכוון להחליף סלולרי הרי שתרכוש מכשיר 3G - דאג שתהיה אופציה ל-WiFi tethering ותחסוך עלות גבוהה של יחידת רדיו בטאבלט+אחזקת קו סלולרני נוסף בעלות של עשרות ש"ח (עד כ-100 בחודש) לצורך הגלישה. במכשירים מודרניים זו לא אמורה להיות בעיה, אבל ודא זאת לגבי הדגם שתרכוש לפני הרכישה. הנסיון של בני (עם Nexus S ו-"Galaxy Tab 2 - 7, משתמש ברשת גולן) הוא שהגלישה מצויינת והצורך בחיבור אללחוטי אינו מהווה מטרד.

אני מתגורר בחו"ל ואינטרנט סלולרי 3G אין פה ברשתות סלולר שונות. הסלולרי גולש ב-EDGE שהוא איטי ובקושי מספיק לקריאת מיילים אחרת מן הסתם הייתי מסתפק בנקסוס 7. רק רשת אחת נותנת 3G אבל בתור ספק שיחות ואינטרנט לסלולרי אינני יכול להשתמש בה. מתכוון להשתמש בספק הנ"ל רק לצורך אינטרנט 3G בטאבלט. לזוגתי יש סמסונג גלקסי טאב 10.1 7500 ואחרי שימוש לא מועט בו, לרדת ל-7 אינצ' יהרוס את החוויה והעיניים.

לא ציינתי אבל מעוניין רק בפלטפורמת אנדרואיד.

Veni Vidi Vici

פורסם

ציינתי את ה-"7 פשוט כיון שזה מה שיש בבית שלי. לצורך העניין "10 שוה ערך, כנראה יותר יתאים לך.

כמובן שהפוסט שלי התאים לתנאים בארץ, לא למדינות עם צורך בהפרדה בין חבילות הדיבור והגלישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי מבול כזה של שרשורים בנושא, חשבתי שיש לא מעט משתמשים שברשותם טאבלט כזה או אחר ויוכלו לתת חוות דעת.:-(

Veni Vidi Vici

פורסם

בארץ אין כמעט טבלטים עם 3G.

ורובם מהדור הקודם.

ממה שאני מכיר, יש את לנובו, מוטורולה זום2 וסמסונג.

אסוס בלי 3G.

פורסם

אייל, המכשירים מיועדים למזרח אירופה שם אני שוהה ולכן, מה קיים בארץ לא רלוונטי.

פשוט מחפש חוות דעת על טאבלטים של ASUS וסמסונג על מנת להחליט אם ללכת עם המיין סטרים (סמסונג גלקסי טאב 5100) או לבחור דגם של אסוס (יש TF200 לשמל שיש לו 3G) ?

בסלולר המצב יותר קשה ממה שאני רואה כי בזמן הקרוב יוצאים הרבה מכשירים עם WIN8 ואני רוצה אנדרואיד בלבד.

Veni Vidi Vici

פורסם

קודם כל אם אתה מאלה שאוהבים להתעסק אתה חייב מכשיר שיש לו קהילה פעילה ב XDA, רצוי שנמכר גם בארה"ב.

מה רע לך SGS2 ?

או למשל מוטורולה פוטון (בוטלואדר פתוח, אחלה ביצועים, די קשיח ולא יקר) ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כמו שכתבתי, לאסוס אין כרגע דגם עם 3G.

בכלל.

יש לסמסונג למוטורולה וללנובו.

אם אתה מחפש התעסקות עם המכשיר, רד ממוטורולה.

פורסם

יש לאסוס דגם TF300TG עם 3G. מתפתה לחכות לגוגל נקסוס 10 אבל הוא לא כולל 3G ואז צריך דונגל או אנדרואיד זול לשים בו סים 3G ולעשות הוטספוט.

הסמסונג ממש ל מציאה אחרי השוואות שעשו ונופל גם מהאסוס TF300.

Veni Vidi Vici

פורסם

קניתי לפני חודש וחצי את הנקסוס 7 בארהב (200$).

אני לא צריך את ה3G, אבל אני חושב שיש להם עכשיו גם דגם עם 3G, מן הסתם יקר יותר.

יש גם את ה10" בקרוב.

בכל מקרה רציתי לאמר לך שהמוצר לא פחות ממדהים.

תקרא את המפרט שלו, וזה בא לידי ביטוי בעבודה שלו.

המון דברים רצים במקביל והוא אפילו לא מגהק לרגע.

הטאצ מדהים, וה jelly Bean הוא באמת ממתק אמיתי.

הדבר היחיד שהם פישלו שם לטעמי, הוא שאין למוצר מצלמה אחורית, רק קדמית.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...