Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

אתה יכול בבקשה לשלוח לינק למה שקנית ?

זה הרבה מדי עבודה?

זו הערכה שרכשתי: http://www.carplan.co.il/sg_product~CBK106~2~0.htm

לשאלתך אם זה הרבה עבודה- בפירוש כן.

אתה צריך להשתמש בפוליש להורדת שכבה דקה במיוחד מהצבע של הרכב,

לאחר מכן אתה משתמש בפלסטלינה כדי להוריד את כל הלכלוך שמצטבר על הצבע, אלה שלא

ניתן להוריד בשום צורה ופלסטלינה עושה את זה מצוין (לא לשכוח להתיז את הנוזל המיוחד של

הפלסטלינה על מנת להרטיב את האיזור שמנקים ולאחר מכן אתה מורח ווקס על הצבע.

זו עבודה קשה וארוכה אבל אני אישית נהנה ממנה. זו תרפיה בשבילי

תודה מראש

מצטרף לשבחים. זו באמת הקנגו השמורה בארץ...

:mm_yeah:

תודה לך גולף.

יצא לי לשוטט בהודעות שלך באתר ואני פשוט מת על מה שאתה עושה מהמרצדסים שלך (ה- 203 וה- 204 החדשה).

אני מת על מרצדסים (כרגע אין באפשרותי לרכוש ולהחזיק אחת אבל מקווה ביום מן הימים להגשים חלום),

ולראות מה שאתה עושה למרצדס, בייחוד כאשר היתה בעבר מונית, זה מדהים!

אשמח לאיזה סט קטנצ'יק של הכלות.

שלומי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבודה באמת יפה האוטו נראה מצוין ..... ! מאיזה חנויות אפשר לקנות את המדבקות השחורות?

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם
תודה לך גולף.

יצא לי לשוטט בהודעות שלך באתר ואני פשוט מת על מה שאתה עושה מהמרצדסים שלך (ה- 203 וה- 204 החדשה).

אני מת על מרצדסים (כרגע אין באפשרותי לרכוש ולהחזיק אחת אבל מקווה ביום מן הימים להגשים חלום),

ולראות מה שאתה עושה למרצדס, בייחוד כאשר היתה בעבר מונית, זה מדהים!

אשמח לאיזה סט קטנצ'יק של הכלות.

פלסטלינה אחרי הפוליש ? :shock:

אתה אמור לעשות אותה לפני הפוליש, לנקות את השטח ולא לשפשף את הלכלוך עם הפוליש :|

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

האמת שמפתיע אותי מה שאתה אומר.

פעם ראשונה שלי שעשיתי דיטיילינג וכשרכשתי את הערכה שאלתי בדיוק איך אני עובד עם זה

וזה מה שנאמר לי.

שלומי.

פורסם

לחלוטין לא.

הפואנטה בניקוי עם פלסטלינה הוא להוריד לכלוך שנדבק לצבע הרכב. אם לא תעשה את זה ותעשה פוליש, כל הלכלוך הזה ישתפשף על הפח ויביא לתוצאה הפוכה מהרצוי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

העבודה יצאה לי דווקא טובה.

כנראה מהסיבה שהצבע אצלי תמיד היה בריא ולא היה לכלוך מוצק על הצבע למעט הגג,

שם היה עיקר הלכלוך ודווקא כל השריטות ירדו ככה שלמזלי נזק לא נעשה. אבל טוב שאמרת לי.

מוזר שבקאר פלאן אמרו לי ההפך.

בעוד כמה חודשים אני אערוך שוב פרויקט בסדר גודל כזה ורק אז אשים לב להבדלים בתוצאות.

שלומי.

• תוכן חדש...