Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי hu קלריון cz302a , המכשיר שלט לי האייפוד באייפון בצורה מעולה עד ששידרגתי לios 6.

מאז אין לי שליטה אלחוטית אלא דרך usb , ביצעתי pairing מחדש , נדה!

יש למישהו רעיון ? מה התקלה?

פורסם

תבדוק בהגדרות של הבלוטוט' איזה פרוטוקולים ושימושים מאושרים להפעלה - אני מניח ששם הבעיה.

למשל האם A2DP מאופשר? :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איך אני בודק את זה אחי? בבלוטוס אני לא רואה איזה תפריט הגדרות...

אגב אם הa2dp לא מאופשר אז לא הייתי שומע, לא?

פורסם

אתה צודק, a2dp הוא לשמע. פרוטוקול השליטה וה meta-data הוא avrcp. אם המכשיר שלך לא פרוץ, אין אפשרות לשלוט על פרוטוקולי BT.

לפי מה שראיתי בפורום של אפל, הטענה של המשתמשים היא שאפל החליפו את הפרוטוקול לחדש יותר וחלק מהרדיודיסקים לא תומכים בו. פיוניר הכריזו שיוציאו עידכון firmware, טוענים שגם לאלפיין יש בעיה. ודווקא clarion אמורים לתמוך. לא ראיתי מקור אמין עם מידע טכני והסבר משכנע, לכן אני לא מצרף לינקים.

בכל מקרה, המצב אצלי הוא כזה: בשנה האחרונה ביצעתי שדרוג פעמיים (5.1.1 ואז ל 6) וכל פעם אחרי pairing, הדברים חזרו לעבוד כמו שצריך, ללא בעיות. המכשיר שלי הוא cz500 (יותר מבוגר בשנתיים מהדגם שלך).

הייתי מנסה לעשות pairing מחדש בצורה הבאה:

1. תנתק את ה BT באייפון

2. תסגור באייפון את אפליקציות המוזיקה, waze וכו... (כל דבר שיכול להשתמש ב BT)

3. תמחק באייפון את הפרופיל BT של הרדיו דיסק

4. רק כדי להיות בטוח, תעשה גם ריסט לאייפון

5. תחפש אם אתה יכול למחוק את ה pairing גם ברדיו דיסק, אם לא, תעשה לו reset (שאר ההגדרות שלך גם ימחקו)

6. תעשה pairing מחדש ותחזיק אצבעות

7. תדווח ;)

פורסם

לאחר ריסט לאייפון, מחיקת המכשיר מתפריט הבלוטוס , מחיקת האייפון מתפריט המכשיר, סגירת כל האפליקציות ופיירינג מחדש...

אין קול ואין עונה... לא עובד! ממש מעצבנים אפל האלו!!

כדאי לשדרג לios 6.1 ? אולי אפל החליטו להיות נחמדים לוסדר את העניין?:-D

פורסם

קיוויתי בשבילך שזה יפתור את הבעיה.

העיניין הוא שלא ברור של מי האשמה כאן. אפל קידמו את AVRCP מ 1.3 ל 1.4. הגירסה החדשה אמורה לתמוך ב 100% בגירסה הקודמת. לפי מה שקראתי בפורומים בחו״ל, אף חברה לא האשימה את אפל. פיוניר אפילו הבטיחו כבר שיוציאו שידרוג לקושחה שלהם כדי לפתור את הבעיה. לפי דעתי היה הרבה יותר פשוט אם זאת היתה בעיה של אפל (מחקים טיפה לעידכון הבא וזהו). אני לא כ״כ מאמין שכל יצרני המערכות לרכב ימהרו עכשיו להוציא עידכונים למכשירים שלהם.

בכל מקרה, לפי דעתי, כדי לשדרג ל 6.0.1 . רוב הסיכויים שזה לא יפתור לך את הבעיה הזאת, אבל אם כבר שדרגת ל 6.0, כדי לך להמשיך לשדרג כדי לקבל תיקוני באגים ושיפורי יציבות למיניהם.

תתנחם בזה, שהאיכות צריכה להיות יותר טובה בחיבור USB (בדגם שלי זה מורגש - למרות שאפשר להסיק בשירשור הזה שהמודולים של BT שונים), וגם על הדרך תקבל טעינה של הטלפון. ;)

פורסם

מחר אני מנסה לשדרג את הfirmware של המכשיר , אם הוא ייתן לי...

אם עובד אעדכן... אגב לך יש cz 500 ויש פה עוד בחור עם 702 ולשניכם יש ios 6 והכל עובד פיקס!

מוזר מאוד...זה חייב לעבוד גם אצלי!

פורסם

עוד משהו קטן ריסט למכשיר באוטו לא עשיתי... הוצאתי את הפלאג של המתחים אבל יש לו בטריית גיבוי...

איך עושים ריסט?

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על העידכון הזה:

http://www.clarion.com/us/en/support/software/CZ_Series/CZ302/index.html ?

זה בא לפתור בעיה בחיבור BT - בהחלט יש סיכוי טוב שזה יצליח. תקרא כמה פעמים את ההוראות ופעל בדיוק לפי ההוראות.

לגבי ריסט: תוריד את הפאנל, יש כפתור שקוע בצד שמאל על גוף הרדיו דיסק.

http://www.clarion.com/us/en/MungoBlobs/1006/407/CZ302_EN.pdf עמוד 6.

פורסם

טוב לאחר ריסט למכשיר ועדכון גרסת קושחה, לא עובד!!!

מה שכן הוא פתאום קורא את הספר טלפונים שלי, אך עדיין אין שליטה על האייפון ואין שם השיר/אמן וכו׳...

השלב הבא : פנייה במייל לקלריון וליבואן בארץ ס.ג. אלקטרוניקה.

אני לא מתכוון לוותר , שילמתי על מוצר ואני מצפה שהוא יעבוד.

אגב עוד רעיון, העדכון שאתה הראית לי הוא לcz302 שלי זה cz302a ויש גם 302e אולי לנסות לשדרג לגרסאות האחרות?

פורסם

לא יודע, לא אקח את האחריות.

עקרונית, דגמים בלי האות מכוונים לשוק של ארה״ב, e לאירופה ו-a לאסיה (כולל ישראל). על איזה עידכון דיברת?

אני לא יודע אם ההגבלה של הרדיו היא בחומרה או בתוכנה, לכן תיזהר לעדכן לדגמים של ארה״ב, יש סיכוי שהרדיו לא יהיה תואם לתדרים של ישראל.

פורסם

אתה הרי הראית לי עדכון למכשיר cz302 , אני עדכנתי למכשיר cz302a , הגרסאות של הקושחות כתובות במספרים

ובעדכון שהראית לי המספרים אחרים זאת אומרת קושחות אחרות... חשבתי שאולי שווה לנסות לעדכן לגרסא של נגיד 302e ולראות מה קורה...

• תוכן חדש...