Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה cx5, התקנתי בה חיישנים אחוריים וקדמיים ואני מאד מרוצה מההחלטה. את החיישנים האחוריים קיבלתי ללא עלות ועל הקדמיים שילמתי גם כ- 1,100 ש״ח למיטב זכרוני.

כבר בנסיון החנייה הראשון, הבנתי שההחלטה להתקין גם חיישני חניה קדמיים הייתה מאד מוצלחת, שכן ללא הצפצוף שלהם כבר הייתי מגלח את הקדימה של הרכב. הרכב מרגיש מאד גדול ושדה הראייה לא טוב והחיישנים מאד עוזרים.

יש מפסק בתא קטן מצד שמאל של ההגה שמאפשר את ניתוק החיישנים הקדמיים אולם אין בו צורך, אני משאיר אותם דלוקים כל הזמן.

כמו כן אני ממליץ רק על התקנה מקורית, תוספת של עוד כמה מאות שקלים שווה את הניסיון והמקצועיות של המתקינים של מאזדה. אין שום בעיה בחורים בטאבון הקדמי הם מבוצעים במקצועיות ובהתקנה של מאזדה צובעים אותם בצבע הרכב.

אני למדתי זאת על בשרי כאשר בחרתי לחסוך והתקנתי dvd כולל מסכים במשענות הראש האחוריות אצל מתקין פרטי במקום אצל מאזדה. גם ההתקנה הייתה גרועה וכבר הייתי פעמיים אצל המתקין לצורך תיקון תקלות וגם האיכות של ה- DVD עצמו גרועה והכפתורים בקושי עובדים וגם ההפעלה היא במשענות הראש דבר שלא מאפשר שליטה מצד הנהג או הנוסע בזמן נסיעה ומצריך עצירה, בניגוד להתקנה של מאזדה שמבוצעת בתא הכפפות ככה שהשליטה היא אצל הנהג או הנוסע לידו.

בקיצור זול זה יקר, תשמע לי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ברור שכדאי להתקין רק אצל מתקין מורשה ולא כדאי "לחפר" אצל איזה מתקין דואר. לא רק בגלל הצביעה, אלא גם בגלל אובדן פוטנציאלי של האחריות.

מה שכן, שווה לבדוק מי המתקינים המאושרים של הרכב שקניתם ולבדוק אילו אופציות יש להם. יכול להיות שיש אופציה זולה יותר משמעותית, שעדיין תותקן במקצועיות רבה וע"י מתקין מורשה כך שלא תהיה בעיה עם האחריות.

גם לפאביה יש אופציה לחיישנים "מקוריים" שקועים (ללא מסך, אפילו מינימאלי) שהרבה הרבה יותר יקרים. שאלתי במוסך המורשה בו אני מטפל, ונתנו לי חיישנים אחוריים עם אחריות, ועם מסך, בהתקנה סופר מקצועית שכללה גם את פירוק הפגוש (כי למיטב הבנתי יש סימונים מבפנים על הפגוש של הפאביה) וכמובן צביעה בצבע הרכב, וכל זאת ב 550 ש"ח. אם היה להם משהו שמתחבר למערכות הרכב ונותן לי תצוגה ויזואלית במערכת של הרכב והמכשולים מסביבו, ואופציה לשלוט על גובה הצפצוף כולל לבטלו, כמו שנותנים החיישנים המקוריים ביטי הייתי שוקל לשלם יותר.

• תוכן חדש...