Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

השתגעו לגמרי עם הדבק חבלה על פנסי החזית.. אין, אין מצב שהייתי מזהה שזו אוקטביה :lol:

מאחורה הם בכלל יצאו מדעתם בכדי לחדש את הפנסים של ה TOUR 2008 OCTAVIA

אני מקווה שחידשו אותה קצת מבפנים כי אתמול עברתי לשבת לכמה דקות מהאוקטביה שלי לפוקוס החדשה והיה לי מאוד לא נעים מעצמי :oops:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
יפה יותר מהדגם היוצא, ולא התבלבלת בפורום?

מאחר ומדובר ברכב חדש שיתחיל להימכר בישראל במהלך השנה הבאה, אני חושב שפורום של ייעוץ רכישת רכב הוא המתאים ביותר.

לגבי האוקטביה החדשה, מאחר והיא מבוססת על הפלטפורמה החדשה של קונצרן פולקסוואגן, משמעות הדבר שהגדלת בסיס הגלגלים מ- 2.58 ל- 2.65 ״בוזבז״ בחלקו הגדול לטובת הזזת הציר הקדמי, קדימה יותר ומבלי להגדיל כמעט את המרחב הפנימי. ניתן להבחין בסרח העודף הקצר הקדמי לעומת הארוך יותר באוקטביה הנוכחית.

בגולף החדשה המרחב במושב האחורי גדל רק ב- 1.5 ס״מ וצפוי שכך יהיה גם באוקטביה החדשה.

משמעות הדבר שהסקודה ראפיד בעלת בסיס גלגלים של 2.60 ס״מ בלבד, אבל שבה הציר הקדמי מותקן אחורה יותר ולכן סרך העודף הקדמי בה גדול יותר (ניתן לראות גם בתמונות), וכפועל יוצא מכך בסיס הגלגלים מנוצל כולו לטובת המרחב בתא הנוסעים, תציג בפועל מרחב פנים זהה אפילו לחלוטין לזה של האוקטביה.

ההבדל היחיד יהיה ברוחב פנימי גדול יותר של האוקטביה. למי שלא מסיע שלושה אנשים במושב האחורי לא תהיה לכך משמעות.

תאי המטען צפויים להיות דומים גם וגם המפרט הטכנולוגי.

כלומר רוצה לומר שתמוהה בעיניי הקירבה עד כדי זהות בין הראפיד לבין האוקטביה החדשה וכפועל יוצא מכך לאור המחיר הנמוך יותר של הראפיד, מתייתר כמעט הצורך באוקטביה החדשה.

דרך אגב ניתן אולי לקרוא לאוקטביה החדשה אוקטביה 4 או אוקטביה 3.5 לפחות, משום שהאוקטביה הנוכחית עברה מתיחת פנים מסיבית בשנת 2009 בערך, במסגרתה עברה הן שינויים חיצוניים די משמעותיים ובעיקר הוחלפו כל מערך המנועים והגירים למנועי tsi ו- גירי dsg.

הגולף הנוכחית שעברה מתיחת פנים דומה לפני כמה שנים זכתה למספר כינוי חדש למשל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...