Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

פתחתי פוסט לא מזמן על שהתקלקל לי הדיגיטייזר (סתם ככה) במכשיר מוטורולה אטריקס שברשותי.

המכשיר יהיה בן שנה בדיוק ב1 לנובמבר 2012 (בדיוק עוד שבוע) ולפני שאני מוסר אותו לתיקון - לאורנג' (מי יודע איך יחזור אחרי זה) אני מעוניין להעביר את כל אנשי הקשר שלי לנוקיה 5800 אקספרסמיוזיק ישן שעדיין מתפקד.

לא מצאתי איך עושים את זה.

מה שכן עשיתי:

נכנסתי לגוגל, סימנתי את כל אנשי הקשר ובחרתי ב"ייצא" ובעצם שמרתי קובץ VCARD במחשב שלי השוקל 25קילובייט.

הורדתי את תוכנה הPC SUIT של נוקיה ופשוט העתקתי לשם את אותו קובץ VCARD, בתוכנה הPC SUIT אני רואה רק את איש הקשר הראשון מתוך רשימה של כ200 איש וגם הוא מופיע בסימני שאלה וכל מיני צורות ולא באמת בעברית.

בקיצור זה לא עובד, ניסיתי שם לשמור את אותו קובץ כCVF אבל גם זה לא עובד.

אז איך עושים את זה?

שאלה שניה: כאשר אתן את האטריקס שלי לתיקון, איך כדי לתת להם אותו? הרי הסמרטפונים האלו מתפקדים לא פחות ממחשבים ומן הסתם יש עליהם מידע (נגיד הודעות) שיכול להיות קצת רגיש, האם כדי לשמור אימג' בריקוברי של המכשיר של הרום הנוכחי ופשוט לפרמט אותו ולהגיש להם אותו "חדש"? מה אעשה אם אחרי התיקון הם יחזירו לי אותו עם הרום שלהם ואז בעצם אין לי דרך לשחזר את האימג' ששמרתי קודם כי אין לי את אותו רום שהיה (ואז לכו תמצאו אותו).

*המכשיר עם בוטלאודר פרוץ, רוט, ומריץ CM7 2.3.7 עם אוברקלוק ל1.5 או 1.3(לא זוכר).

תודה,

אוהד.

פורסם

צא לריקאברי במכשיר [אם זה עובד]

תחבר למחשב, תפעיל CMD במחשב

כנס ל ADB

adb pull /data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts2.db

זה ימשוך לך את המידע את אנשי הקשר ישירות מהמכשיר

פשוט פתח אותו מאמולטור אנדרואיד על המחשב אם אתה מריץ אחד כזה.

אם לא, אז תגגל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה יכול לגבות את הרום הנוכחי דרך הריקברי או דרך ROM MANEGER לכרטיס הSD .אם אתה רוצה אז גם את ההודעות ע"י

sms backup $restore אחכ תוציא את הכרטיס זיכרון ושמור אותו אצלך,ואם אתה מודאג תפרמט את המכשיר ותן אותו לתיקון.

את אנשי הקשר תנסה לראות אם יש את האופציה לשלוח דרך BT (בנוקיה זה קיים באנדרואיד לא בטוח)

לגבי הגירסא של CM7 אין בעייה למצוא אבל למה שלא תנסה כבר את הCM9 שפועלת מצויין על האטריקס .

פורסם

אורי, שמת לב שהמסך מגע שלו לא עובד, נכון?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אליקו ואורי, ממה שאני הבנתי מההודעה שלו - אנשי הקשר נמצאים בגוגל.

הוא הצליח ליצא, אבל הפורמטים CSV ו vCard לא מתאימים לתוכנה של נוקיה בה הוא משתמש.

פורסם

כן, אבל לא תמיד הם הכי מעודכנים בגוגל.

בכל מקרה, אם כבר אוהד יושב על אנשי הקשר בגוגל, תמיר את השמות לאנגלית,

אין ברירה אחרת.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

הבעיה שה PC Suite יודע לקבל קובץ VCF אחד עם איש קשר אחד.

קודם פתח את הקובץ בעזרת Notepad, תחליף כל שורה של "VERSION=3.0" ב "VERSION=2.1" ומחק שורות של "TYPE="

שמור את הקובץ ב Encoding UTF-8.

תפצל את קובץ ה VCF עם זה.

נסה לייבא את כל הקבצים.

פורסם

תודה לכל מי שענה, ממש הסתבכתי, לא ציפיתי שכל העסק הזה יהיה כל-כך מסובך להעביר אנשי קשר!

אני חייב לתקן הייתה כאן סוג של אי הבנה, המסך מגע כן עובד כמעט במלואו, יש חלק קטן שתופס בערך 20% לאורך המסך שפשוט לא עובד, אי לכך אני לא יכול להקליד על אותיות מסוימות כמו ר' ק' וכל מה שנמצא מתחתיהם.

הורדתי אפליקציה שבעצם היא מסך שחור, ופשוט מחליקים את האצבע על כל המסך והיא צובעת את המסך בפיקסלים לבנים איפה שזה קולט מגע, לפי זה אני יודע שחלק קטן (אותם 20%) לא מתפקדים.

מחיפוש באינטרנט זה הדיגיטייזר, וכן ניסיתי לעשות פורמט,החלפת רום וכל זה, שום דבר לא עזר.

אז כמו שכתבתי, כל אנשי הקשר שלי נמצאים בגוגל, ברגע שאני עושה ייצוא, זה שומר לי קובץ אחד בלבד במשקל 25 קילובייט בפורמט VCARD או CVF (לפי מה שבחרתי).

אין איזה כלי או תוכנה\אפליקציה לאנדרואיד המפגר הזה (סלחו לי, הוא באמת מפגר) שעושה את כל זה וגמרנו?

תודה,

אוהד.

פורסם

אולי זה יעזור?

http://geekswithblogs.net/emanish/archive/2011/12/04/147930.aspx

משעשע שהוא נותן את הדוגמא דווקא על הנוקיה 5800 :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

במקרה יש לי מכשיר להעברת זכרונות.

איפה אתה גר?

אתה מוזמן לקפוץ לראשון, להעברת זכרונות וקפה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...