Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פולו tsi 2011, בערך חודש לאחר שקניתי אותו (חדשה מהחברה) התחילו לי רעשים מכיוון הבפנים של הדש-בורד בצד שליד הנהג.. כמו רעש של משהו משוחרר.

אחרי שחיפשתי אז בפורומים הבנתי שזה מצינורית דלק משוחררת, הלכתי למוסך מורשה של צ'מפיון בנתניה לתקן את זה והסברתי להם את הבעיה בדיוק, טענו שתיקנו והרעש חזר.

הייתי כבר 6-8 פעמים שם בנוגע לאותה בעיה והבעיה פשוט לא מפסיקה, זה משגע אותי שאני כבר שנה וחצי עם הרכב ועדיין יש לי את הרעש הזה.

הרעש המדובר עם פירוט עליו מפורט פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=381940

מה אני אמור לעשות?? מת להיפטר מהרעש הזה, אשמח לשמוע בעלי פולו שזה נעלם להם לגמרי ואיפה טיפלו

המון תודה!

סובארו לאגסי 93' נפח 1600

יונדאי אקסנט 2001' נפח 1500

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

לא אותה בעיה, אבל טיפ קטן.

קניתי רכב חדש מהחברה, ואחרי כמה חודשים הייתה הזעה מאיזור הנשם.

הלכתי למורשה החליפו נשם, הבעיה כמעט נפתרה לגמרי, אבל עדיין פעם בכמה זמן היו פה ושם טיפות של שמן באיזור וזה שיגע אותי. הלכתי למורשה שוב, אמרו לי, אין מה לעשות נחליף טורבו. (רכב בן שנה +, במסגרת האחריות).

הלכתי לרון, שילמתי בערך 100 ש"ח, הוא איבחן גומי קרוע בין הנשם לטורבו שממנו מדי פעם נזלו טיפות. הגומי הוחלף, מאז עברה יותר משנה, והאזור יבש כמו שיצא מהמפעל בגרמניה.

במקרה שלך, לך לקבל אבחנה ותאמר לו (כמוני) שאתה מתכוון לטפל במסגרת האחריות. במקרה הכי גרוע תשלם על שעת עבודה 200 שקל, ועם האבחנה הזו תבוא ויטפלו בך בחינם.

במקרה שלי, לא היה טעם לחזור למורשה, ומן הסתם הגומי שהחליפו לא עולה יותר משקלים בודדים. המחיר ששילמתי היה על האבחנה.

שיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך לנסות מורשה אחר (אולי זה יעזור), כמו לדוגמא מרכז שירות פליקס.

תפנה אל אבי וייזל הסמנכ"ל ותגיד לו שהגעת מהפורום והוא ידאג לך לטיפול הטוב ביותר.

פורסם

פליקס יותר גרועים מהמורשה שהייתי בו.

פתחתי שרשור בנושא הזה עם הבעיה שהוזכרה למעלה, כזה זלזול וחוסר מקצועיות מצד בעל מקצוע לא קיבלתי בחיים, למרות שהרכב שלי נקנה מהם, הרכב עבר שם טיפול ראשון, ויש להם אינטרס כפול לשמור עלי כלקוח, שלחו אותי כמו שבאתי ואמרו לי שככה הרכב, וזה טבעי שיש הזעות (רכב בן שנה!) ובלי קשר, בעל מקצוע אמור לכבד כל לקוח, לא משנה אם הגיע דרך פורום / חבר / סתם פתח דפי זהב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אתה 20 דקות נסיעה מהמרכזי בבני ברק, סע לשם, יפתרו לך את הבעיה ברגע. למה אתה מתעקש להכנס שש פעמים לאותו מוסך גרוע בנתניה?!

ולמי שכתב כאן על פליקס, לפחות מניסיון אישי שלי, הם נעימים ועושים עבודה טובה.

• תוכן חדש...