Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לאחרונה את הסמסונג d550 עם חיבור רשת קווי, מתוך כוונה לחבר אותה לרשת הביתית שלי, בה מאוחסנים הסרטים שלי על גבי כונן קשיח חיצוני, ולצפות בסרטים אלה באמצעות הנגן המובנה בטלוויזיה.

לפי הבנתי ישנן 2 אפשרויות להתחבר לרשת הביתית באמצעות הטלווזיה:

הראשונה באמצעות התקנת תוכנת allshare של סמסונג על גבי המחשב הביתי והשנייה באמצעות שיתוף רשת רגיל.

לגבי האופצייה הראשונה - כרגע אני מעדיף שלא להשתמש בה (התוכנה של סמסונג מסורבלת, מאיטה את המחשב ולא מעדכנת באופן מיידי קבצים שהוספו לכונן שלי).

שאלתי היא לגבי האופצייה השנייה -

כאשר הטלווזיה "ניגשת" לרשת, היא רואה אך ורק מספר מצומצם של תיקיות שנראות כמו תיקיות ברירת מחדל של חלונות 7 (תיקיות video המכילות קובצי דוגמא של חלונות וכיו"ב) המצויות בכונן C של המחשב המארח. בשום אופן לא הצלחתי לשתף תיקיות נוספות על תיקיות אלה (ובכלל זה של התיקיה הנמצאת בכונן החיצוני המחובר אל המחשב המארח) על מנת לגרום לטלוויזיה לראות אותן. זאת, על אף העובדה כי התיקיות אותן אני רוצה לראות משותפות לכל המשתמשים ברשת, ללא הגבלת הרשאה כלשהי, ועל אף העובדה כי תיקיות אלה נראות ממחשבים אחרים באותה הרשת ממש.

אציין כי הסרתי את כל המגבלות על התיקייה שאני רוצה לשתף גם בתפריט ה Security, הוספתי לחלונות 7 חשבון guest, והגדרתי את התיקייה שאני רוצה לשתף כתיקיית סרטים.

למישהו יש רעיון כיצד אוכל לשתף את התיקייה בה מצויים הסרטים שלי על מנת לגרום לטלוויזיה "לראות" אותה?

תודה.

zx וולקן

פורסם

יתכן שלטלויזיה אין הרשאה לגשת לשם בגלל שהיא מקבלת כתובת משתנה משרת ה DHCP (במידה והיא מחוברת דרך ראוטר).

כנס להגדרות של הראוטר ל ADDRESS RESERVATION וקבע לטלויזיה כתובת IP סטטית שמבוססת על הMAC של כרטיס הרשת שלה.

לאחר מכן בצע הפעלה מחדש של הטלויזיה.

לי יש טלויזיה של LG שגם לה יש DLNA, לא נתקלתי בבעיה שכזו.

ד"א, מה ההגדרות של התיקיות הללו בכרטיסיית SHARING?

פורסם
יתכן שלטלויזיה אין הרשאה לגשת לשם בגלל שהיא מקבלת כתובת משתנה משרת ה DHCP (במידה והיא מחוברת דרך ראוטר).

כנס להגדרות של הראוטר ל ADDRESS RESERVATION וקבע לטלויזיה כתובת IP סטטית שמבוססת על הMAC של כרטיס הרשת שלה.

לאחר מכן בצע הפעלה מחדש של הטלויזיה.

לי יש טלויזיה של LG שגם לה יש DLNA, לא נתקלתי בבעיה שכזו.

ד"א, מה ההגדרות של התיקיות הללו בכרטיסיית SHARING?

תודה.

יש לך מושג איך אני מאתר את כתובת ה mac של הטלוויזיה?

בכרטיסיית ה sharing הגדרות התיקייה הן שיתוף ל everyone, guest ועוד כמה הרשאות שאני פשוט לא זוכר בעל פה כרגע.

zx וולקן

פורסם

כנס להגדרות הטלויזיה, בחר בDLNA או בLAN (נדמה לי) ותמצא שם את כתובת ה MAC של הטלויזיה.

ניתן גם למצוא את הכתובת בהגדרות של הראוטר.

• תוכן חדש...