Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני רכישה של רכב ראשון (נהג חדש)**נעול על שניי הרכבים האלו** אני מתלבט בין mercedes c240 שנת 2001 לבין b.m.w סדרה שלוש קבריולט 318I שנת 98 ... מבחינת עלויות אחזקה אין לי בעיה .....:-) :-)

(Oo\===/oO)

Mercedes c240

Seat leon 1.8 2002

פורסם

לרוב רכבי הנעה אחורית לא מתאימים כל כך לנהגים חדשים, אבל אם כבר החלטת אז שיהיה בכיף.

זה שרשור על עליויות אחזקה של הרכבים ששאתה מתאר, קרא בעיון: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=412608

מעבר לכך, לא ציינת מה חשוב לך מהרכב, איך נוכל להמליץ בלי שנדע מה הדרישות שלך?

נ.ב. אתה בפורום הלא נכון, תרד 3 קומות למטה, שם נמצא ייעוץ מכירה/קנייה.

בהצלחה

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המרצדס מרגישה מעט יותר כבדה וקשה להיגוי, אל תשכח שאע"פ ההנעה האחורית דיגמי C עדיין מוגדרים כרכב משפחתי פרמיום בלבד כך שאל תצפה ליותר מדי. בדגמי 98-01 (שלדה W202) מורכב מנוע M112 בתצורת V עם 170 כ"ס בסה"כ אך עם המון מומנט בסל"ד נמוך שמאפשר תמרון עדין יותר ביציאה מסיבוב. אם תמצא רכב שמור היטב מבחינת טיפולים תהנה מרכב חזק ומתקדם (לתקופתו).

הבימר הרגיש לי בזמנו (כשרכשתי את המרצדס) קל יותר וזריז אך לא ממש הרגשתי שהוא הרבה יותר טוב ממשפחתית 2 ליטר, בסופו של דבר ויתרתי על הב.מ.וו. עקב עלויות תחזוקה מטורפות אבל הרגשתי שאם הייתי כן רוכש בימר אז רק את ה 320 וצפונה.

בכל מקרה, אל תצפה היום ליותר מדיי מרכבים אלה מבחינת ביצועים כי הם דיי מיושנים. מאידך, תוכל דווקא לההנות מכך שהרכבים חסרים את כל מערכות העזר/הגנה המודרניות המונעות את ההנאה בנסיעה ספורטיבית (אצלי קיים רק ASR) ותוכל לנצל את יתרונות ההנעה האחורית.

פורסם

בכל מקרה, אל תצפה היום ליותר מדיי מרכבים אלה מבחינת ביצועים כי הם דיי מיושנים. מאידך, תוכל דווקא לההנות מכך שהרכבים חסרים את כל מערכות העזר/הגנה המודרניות המונעות את ההנאה בנסיעה ספורטיבית (אצלי קיים רק ASR) ותוכל לנצל את יתרונות ההנעה האחורית.

שזה מצוין בשביל נהג חדש לפני החורף. בהצלחה עם זה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא כזה נורא,סך הכל מדובר בשילדות דיי מאוזנות,הבימר קצת יותר נשכנית,אבל ב318I לא נראה לי שמשהו רע הולך לקרות.

אני עם חיים,סידרה 3 זה רק 323 צפונה,כך שמקרה הזה עדיף את הC240.

Porsche 944 turbo

פורסם

חבל שאתה רוצה להתחיל את החיים המוטוריים שלך עם שתי מכוניות שיכניסו אותך להוצאות.

בקיצור תבחר משהו אחר חדש יותר יפני או קוריאני.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

למה? הוא ציין שאין לו בעיות באחזקת הרכבים, הוא ציין שני דגמים ספציפיים עם מאפיין מרכזי נדיר במקומותינו (הנעה אחורית) והוא הדגיש שהוא נהג חדש.

אין מצב שעדיף לו לנסוע במשפחטומטית מלוכסנת על פני שני הרכבים האלה. חוץ מזה, נהיגה על רכבים אלה מאתגרת יותר ואת הניסיון שהוא ירכוש איתם (במיוחד כנהג חדש) לא ניתן להשיג במשפחטומטית.

פורסם

הכל טוב ויפה במידה ויימצא דוגמא שמורה שיישור הקו שלה הוא מינימלי ביותר.

אחרת מדובר בהוצאה לא משתלמת.וכמובן אחת שתוחזקה על פי הוראות יצרן בלבד!

Porsche 944 turbo

פורסם

שוב הדאגה מישור קו?

שוב הדאגה מעלות אחזקה?

רכבים אלו נשחקו במחירון לא תהיה ירידת ערך, בניגוד ליפנית אחרת, גם אם את ירידת הערך ישקיע במוסך מובטחת לו הנאה צרופה מכול ק"מ שיעשה

מתי יוכל להנות מרכב עם גג פתוח? כשיהיה אבא לשלושה ילדים? (כמוני למשל)

אתם מזכירים לי את הטיעונים של אבא שלי כשהיתי בגילו ורציתי לקנות ספיט פייר - בגלל הטענות שלו מצאתי את עצמי נוהג בסיטרואן ויזה בצבע תכלת....

אז תעשה לי טובה אל תחשוש ממוסכים- כול רכב יפגיש אותך במוסך!!!!!!

אני באופן אישי ממליץ לחפש BMW שמורה (וכן יש כאלה) אתה תהנה מהגג הפתוח, זה משהו שהמרצדס לא תוכל לספק...

אפשרות נוספת היא לחפש 306 קבריו רצוי 2.0 ידנית, אבל שוב - עדיף סידרה שלוש פתוחה

פורסם
שוב הדאגה מישור קו?

שוב הדאגה מעלות אחזקה?

רכבים אלו נשחקו במחירון לא תהיה ירידת ערך, בניגוד ליפנית אחרת, גם אם את ירידת הערך ישקיע במוסך מובטחת לו הנאה צרופה מכול ק"מ שיעשה

מתי יוכל להנות מרכב עם גג פתוח? כשיהיה אבא לשלושה ילדים? (כמוני למשל)

אתם מזכירים לי את הטיעונים של אבא שלי כשהיתי בגילו ורציתי לקנות ספיט פייר - בגלל הטענות שלו מצאתי את עצמי נוהג בסיטרואן ויזה בצבע תכלת....

אז תעשה לי טובה אל תחשוש ממוסכים- כול רכב יפגיש אותך במוסך!!!!!!

אני באופן אישי ממליץ לחפש BMW שמורה (וכן יש כאלה) אתה תהנה מהגג הפתוח, זה משהו שהמרצדס לא תוכל לספק...

אפשרות נוספת היא לחפש 306 קבריו רצוי 2.0 ידנית, אבל שוב - עדיף סידרה שלוש פתוחה

טראומת לחוד,ועצות לחוד בבקשה.

אני מציע שתתן עצות רק אם אתה בעל ניסיון,ולא מתוך מקום של חסך בנעורך לגבי הרכבים הנ"ל.

לגבי סידרה 3 קבריו,נסה לקבל הצעת מחיר עבור ביטוח.ועכשיו נסה למצוא אחת שלא התאסלמה.

כמו שאמרתי מקודם,יישור הקו יכול לעלות קרוב לחצי מעלות הרכב עצמו,אפילו דברים שנראים זניחים עשויים לעלות ביוקר.

לכן ללכת אך ורק על דוגמא שמורה,מטופלת הייטב אצל בעל מקצוע מומחה בלבד. או לשים בצד 10-15K ליישור קו איכותי,לפעמים לא צריך לעשות הכל במכה,אבל זה תהליך ותהליך לא זול שלפעמים התמורה שמתקבלת בסוף אינה שווה את התוצאה.

Porsche 944 turbo

פורסם

ולכן הייתי ממליץ על C240. הרכב יחסית נפוץ, ועקב היותו דומה למוניות (C200, C220) ישנם הרבה מוסכי מרצדס שמטפלים בו וקל וזול להשיג חלפים.

מאוד מומלץ למצוא רכב בעל יד נמוכה שתוחזק היטב (הרכב שלי נקנה יד שנייה ומכר שלי רכש בשנה שעברה רכב משנתון 99 יד ראשונה), אל תוותר כאן.

פורסם

תודה רבה על הייעוץ .

בסוף קניתי c240 יד 2, 160 אלף ק"מ בצבע כסף 8)

לדעתי רכב חזק מהנה לנסיעה :lol:

(Oo\===/oO)

Mercedes c240

Seat leon 1.8 2002

• תוכן חדש...