Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר מידי מה להרחיב, מה העדיפות מבחינת ההוצאות דלק ובהתחשב בזה שהקיה זולה יותר?

האם שווה להוסיף כסף כדי לקבל את המיקרה או שיהיה אפשר להסתפק בקיה?

אני לא כל כך בקיא בשוק של הקיה, קיה נחשבת אמינה?

פורסם

אוטומט או ידני?

המיקרה עדיפה מבחינת צריכת דלק בכל מקרה והיא בסגמנט הסופר מיני לעומת הפיקנטו שהוא רכב מיני (למרות שהמירה קטנה יחסית לסגמנט). המיקרה הידנית ממש לא נוחה מבחינת החלפת ההילוכים (מנסיעת מבחן שעשיתי) והאוטומטית היא לא אוטומטית סטנדרטית כמו הקיה אלא גיר רציף ואני אישית לא אהבתי, הרעש פשוט בלתי נסבל. באופן כללי, המיקרה לא מוצלחת במיוחד ויש הרבה עדיפות ממנה, בטח במחיר הגבוה שבו היא מוצעת (למשל יאריס או ספלאש). הפיקנטו היא רכב מיני, מצליח מאוד כרגע ולגבי אמינות, לא שמעתי על בעיות מיוחדות אבל אין לי נסיון איתה. אם צריכת דלק נטו זה מה שמעניין אותך בין השתיים, אז המיקרה. אני במקומך הייתי בודק רכבים אחרים ולא רק את השניים האלו.

פורסם

אני מתכוון לאוטומט....

כן חשוב לי הדלק אבל לפי האתר KML

ההבדל בצריכה לא משמעותי.

לגבי רכבים אחרים, אני לא מעוניין בספלאש ואני לא אוהב אירופאיות, ממש רציתי את היאריס אבל לצערי אין אותה כל כך בחברות ליסינג במחיר מופחת כמו שמצאתי את המיקרה.

לגבי ההבדלי מחיר, מה שכרגע עומד על הפרק,

ניסאן מיקרה חדשה ב85-87 אלף בליסינג עם מימון או קיה פיקאנטו חדשה מהחברה ב77 אלף.

השאלה היא האם הפער בצריכת הדלק מצדיק את התשלום ההפרש הגדול הזה בין הרכבים והאם בכלל כדאי להשקיע 12 אלף שקל יותר בשביל לקבל את המיקרה?

פורסם

*לפי מה שמציעים לי ההבדלים הם כאלה:

*ניסאן יקרה ב10 אלף מהקיה.

*לקיה יש 7 שנים אחריות, לעומת 3 של ניסאן.

*ניסאן ידוע באמינותו, לגבי הקיה לא שמעתי משהו מיוחד(אם יש לך מידע על האמינות שלה אני אשמח).

*הקיה זה הדגם היוקרתי שלה, הניסאן בדגם הרגיל.

*קיה חדשה מהחברה, לעומת ניסאן מליסינג, מה שיוריד בערך הרכב(בליסינג תהיה לי הנחה).

*הניסאן יותר חסכונית מהקיה לפי מה שאומרים.....

אז מי עדיפה?

תודה למי שעוזר :) דרך אגב מחר אני עושה נסיעות מבחן על שתיהן....

פורסם

קאיה נחשבת לרכב אמין במיוחד כשהוא חדש,כך שלגבי זה אין בעיה,לדעתי כדאי פיקנטו,גם חדש,רכב ליסינג יגיע עם ק"מ גבוהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התשובה, ובקשר למיקרה, מדובר ברכב חדש חדש עם 0 ק"מ....האם אחרי זה אתה עדיין מאמין שהפיקנטו עדיפה?

פורסם

הפיקנטו עדיפה מכיוון שהיא עולה פחות, היא יד 1 ודגם מאובזר, דבר שיעזור לך למכור אותה בבוא העת.

כמו כן אפילו שהמיקרה טיפה יותר חסכונית, באלפי השקלים שאתה חוסך אתה יכול לקנות המון דלק. זה גם שיקול רציני ביותר.

תוסיף לזה אחריות מורחבת ויותר כריות אוויר וקיבלת עסקה מנצחת.

אה, ואתה יכול לבחור את הצבע...

פורסם

המיקרה הידנית עולה 10,000 שקלים יותר.

בגרסאות האוטומטיות המיקרה כבר יקרה יותר ב-24,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...