Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמיניות בגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי בעיה שנמשכת כבר זמן רב ולכן אשמח לתשובה בהקדם.

יש לי יונדאי גטס 2007. מזה זמן רב אני מרגיש תחושה של חוסר יציבות בנסיעה בכל המהירויות. התחושה היא של גלגל מפונצ'ר. תחושת כאילו הגלגל עושה שמיניות. לאחר שהחלפתי את כל הצמיגים שהיו צריכים תחלופה ולאחר איזון גלגלים+ כיוון פרונט והחלפת בולמים אחוריים עדיין נשארה התחושה. יש לציין לפני כמה חודשים גם הוחלפה תושבת מנוע אחת ומוטות סטבילייזר קידמיים (ללא קשר לבעיה). למעשה ביצעתי את התיקון בשני מוסכים: מוסף פרונט ומוסך שמתמחה בצמיגים (צ'ק אפ) והם עדיין לא הצליחו לפתור לי את הבעיה.

כאשר אני מסובב את ההגה בחניה או במהירות מאוד נמוכה אני מרגיש נקישות. אבל רק אם אני מזיז את ההגה קצת לימין או קצת שמאלה. הרמתי את הרכב על ג'ק בחלק השמאלי הקידמי (בו אני מרגיש כאילו הגלגל לא מסתובב בצורה תקינה) כאשר האוטו מכובה וההגה נעולה והרגשתי שאני יכול לסובב אותו. כלומר יש חופש ממש קל ויש את אותו הרעש שציינתי בסיבוב ההגה כאמור.

מה יכולה להיות הבעיה? ציריה? מייסב גלגל?

פורסם
שלום, יש לי בעיה שנמשכת כבר זמן רב ולכן אשמח לתשובה בהקדם.

יש לי יונדאי גטס 2007. מזה זמן רב אני מרגיש תחושה של חוסר יציבות בנסיעה בכל המהירויות. התחושה היא של גלגל מפונצ'ר. תחושת כאילו הגלגל עושה שמיניות. לאחר שהחלפתי את כל הצמיגים שהיו צריכים תחלופה ולאחר איזון גלגלים+ כיוון פרונט והחלפת בולמים אחוריים עדיין נשארה התחושה. יש לציין לפני כמה חודשים גם הוחלפה תושבת מנוע אחת ומוטות סטבילייזר קידמיים (ללא קשר לבעיה). למעשה ביצעתי את התיקון בשני מוסכים: מוסף פרונט ומוסך שמתמחה בצמיגים (צ'ק אפ) והם עדיין לא הצליחו לפתור לי את הבעיה.

כאשר אני מסובב את ההגה בחניה או במהירות מאוד נמוכה אני מרגיש נקישות. אבל רק אם אני מזיז את ההגה קצת לימין או קצת שמאלה. הרמתי את הרכב על ג'ק בחלק השמאלי הקידמי (בו אני מרגיש כאילו הגלגל לא מסתובב בצורה תקינה) כאשר האוטו מכובה וההגה נעולה והרגשתי שאני יכול לסובב אותו. כלומר יש חופש ממש קל ויש את אותו הרעש שציינתי בסיבוב ההגה כאמור.

מה יכולה להיות הבעיה? ציריה? מייסב גלגל?

לגבי השמיניות,

ניסית פשוט להחליף את אוטו גלגל עם הספייר מתא המטען?

לגבי הנקישות , מוכר לי , זה בדרך כלל צירייה בדרכה לעולם שכולו טוב , בדוק את זה כאפשרות ,

וחוסר יציבות , מה מצב הבולמים הקדמיים שלך?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• ספונסר פורום
פורסם

יש לגשת למוסך בדחיפות, מדובר בתקלה בטיחותית.

מעל דפי הפורום כל אבחון יהיה בגדר ניחוש.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון ותיקון התקלה.

• תוכן חדש...