Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, פתחתי פה כמה אשכולות על כך שהמשפחה שלי רוצה לעבור ממאזדה אחרי 20 שנים טובות ובסוף הוחלט להישאר.. פשוט אוהבים את הרכבים שלהם. בקיצור מהרבה סיבות נקנה רק מאזדה, ורק 6. מכיוון שאין תקציב לחדשה אז משומשת.. מכאן הדילמה. את ה6 הנוכחית שלנו קנינו בסיפור מאוד מצחיק שאני ואבא שלי ראינו את האוטו והיה בו משהו אחר, כמו אוטו של איזו מלכה שכל שבוע מטפלים בה כמו שצריך וכו'. לא הייתה למכירה לא כלום, חבר של אבא שלי הוא מכונאי מוסמך של מאזדה ולפי מספר הרישוי נתן לנו פרטים על האוטו. אחר כך עם קומבינה השגנו את הטלפון שלהם ובדיוק הם אמרו שהם התכוונו לשים ביד 2.. ישר ראינו את האוטו וסגרנו זכרון דברים 3 חודשים לפני הקנייה. קנינו אותו בשנת 2008 עם 27KKM! הרכב שנת 2005. בקיצור נפלנו על זוג מבוגרים שהאוטו שייך לאישה שנוסעת רק בעיר וממש קצת.. עכשיו אנחנו לקראת החלפת ה6 הנוכחית ועברנו בחנייה שלהם שוב והופתענו לגלות שעוד לא מכרו את ה6 החדשה.. כנראה הם מחכים לינואר שתצא הצורה החדשה.

בקיצור, יש פה מציאה אבל עם קצת חסרונות. הרכב עכשיו בסביבות 30KKM שמור בלי אף שריטה דגם לקצ'ורי 5 דלתות אבל משנת 2008.. (סוף 2008 אבל זה לא יעניין את זה שיקנה ממך). אנחנו מחליפים רכב כל 6 שנים בערך וזה אומר שכשנרצה למכור את הרכב הזה הוא יהיה מאוד זקן.. עוד יתרון שאנחנו יודעים ממי אנחנו קונים וזה פרט חשוב מאוד.

אם לא נלך על זה, נקנה 6 אחרת ביוני משנת 09/10 אבל סביר להניח שעם יותר קילומטרים ולא הכי שמורה.

חשוב לציין שאנחנו מעוניינים רק בדגם ה- 5 דלתות, יש לנו את זה עכשיו וזה חלומי! מקפלים את המושבים האחוריים ונהיה משאית.. הצלחנו להכניס ככה 15 מחשבים.

בקיצור, ממש מצטער על החפירה, אשמח אם תגידו לי מה עדיף טיפה יותר ישנה אך שמורה בטירוף ועם קילומטראז' נדיר או טיפה יותר חדשה אבל סביר להניח פחות שמורה ועם יותר קילומטראז'.

תודה רבה, אתם אחלה של פורום.! :smile:

פורסם

ניסיתי לקרוא עד הסוף, אך למרות זאת אני לא מבין מה אתה רוצה. אם הבנתי נכון, אתה שואל שאלה תיאורטית על רכבים תיאורטיים שכלל לא ברור האם הם קיימים והאם הם בכלל מוצעים למכירה.

פורסם

הם מחליפים כל 3-4 שנים רכב כשיוצא דגם חדש.. הם מוכרים בדוק.

אני אסכם את זה בכך.

עדיף לקנות רכב משנתון טיפה ישן אבל שמור מאוד וקילומטראז' נמוך או לקנות משנתון טיפה יותר חדש אבל פחות שמורות ויותר קילומטראז'?

פורסם

במאזדה 6 בין 2008 ל 2011 לא חל שינוי משמעותי ברכב - כך שרכב 2008 יתן את אותם היכולות .

ה +++ הגדול - אם זה רכב שמור ואתם רוצים אותו ויש לכם ניסיון עם המוכרים - אולי שווה לחכות ולקנות .

כמובן - לברר כבר עכשיו מתי הם מוכרים , האם עבר תאונות או בעיות , ואם מתאים לכם לכו על זה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני הייתי מעדיף את השמורה מאוד מאוד עם הק"מ הנמוך (30KM זה כ-ל-ו-ם!!!) שאתה יודע ממי אתה קונה וכבר מכיר וזה גם בדיוק הדגם שאתה מחפש (5 דלתות) מאשר לחפש אחת עם 100 אלף קילומטר ואלוהים יודע מה עבר עליה

• תוכן חדש...