Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנצי, 335I קופה.

זה מה שהיה לפני הקיימן, אוטו בעייתי :-(

הגענו להסכמה שאני יקנה מה שבא לי כל עוד אני מחליף את הרכב כל חצי שנה.

אז זה נותן לי שישה חודשים להתפרע... אני מחפש clk 55 או 43 amg, תמיד אהבתי את הרכב הזה, הz3m קופה נמכרה :-(

ומצאתי sl מדהימה, אבל אני לא יודע... צריך איזה שבוע לחשוב.

haters will hate

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנצי , אם כבר מישהו צריך להסתובב עם פרצוף כזה :cry::arrow: זה אני ידידי :-(

אני פה מפנטז כמו אהבל על רנו 5 ואתה לעומת זאת נשמע כמו אחד שהרגע ירד מהסט של טופ גיר.:-D

Gn'f'R

פורסם

Whipped.

כל כך קשה להסביר שאתה רוצה רכב שיהיה לך בו כיף וכל עוד אתה משלם את החשבונות עליו אז זו זכותך המלאה לנהוג במה שעושה לך טוב?

פורסם
בנצי , אם כבר מישהו צריך להסתובב עם פרצוף כזה :cry::arrow: זה אני ידידי :-(

אני פה מפנטז כמו אהבל על רנו 5 ואתה לעומת זאת נשמע כמו אחד שהרגע ירד מהסט של טופ גיר.:-D

גם אני מפנטז על רנו חמש , אבל כמעט ואין, יותר קל למצוא פרארי טסטרוסה למכירה, ואם מוצאים רנו 5 אז מדובר על טורבו2, היא תעלה יותר מהפרארי.

פשוט תקנה את האוטו ותגיד לה שהצלת אותו מגריטה, כמו להציל גור חתולים.

haters will hate

• תוכן חדש...