Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HOOD PIN LOCK מחמיא למראה/יופי הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נועליי מכסה מנוע שבדר"כ נפוצים על רכביי שרירים אמריקאים ישנים תורמים למראה הכללי והקרבי של הרכב או שממש מיותרים ונראים לא קשורים/שייכים?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בעיניי, זה איום ונורא.

אבל, כמו עם כל קישוט אחר, תמיד יהיו אנשים שאוהבים את זה וגם כאלו שלא סובלים את זה.

לכן, אם אתה חושב שזה מוסיף, וזה יגביר את ההנאה הויזואלית מהרכב - תרכיב. אם אתה לא בטוח ומחפש חיזוקים- אז כנראה שאתה לא ממש סגור על זה, ואם זה המצב - ממליץ לא להרכיב.

פורסם

עניין של טעם,כמו ניקלים וכאלה.

זה לא אביזר בטיחותי או חיוני.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה לקישוט,הוא הרי ננעל אצלך עכשו.

וזה לקדוח לתוך המכסה מנוע-יכולה להיוצר חלודה-לא הייתי עושה את זה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בעיניי, זה איום ונורא.

אבל, כמו עם כל קישוט אחר, תמיד יהיו אנשים שאוהבים את זה וגם כאלו שלא סובלים את זה.

לכן, אם אתה חושב שזה מוסיף, וזה יגביר את ההנאה הויזואלית מהרכב - תרכיב. אם אתה לא בטוח ומחפש חיזוקים- אז כנראה שאתה לא ממש סגור על זה, ואם זה המצב - ממליץ לא להרכיב.

זה דווקא לא קישוט, זה אביזר בטיחותי.

ברכבי שרירים, לרוב, אין נעילה כפולה של המכסה מנוע ולכן זה משמש כנעילה כפולה ושלא יתרומם המכסה מנוע במהלך נסיעה.

לדעתי, בשנות ה-90 כבר אין צורך בזה מבחינה בטיחותית וסתם חבל לחורר את המכסה מנוע.

פורסם

בשנות ה-70 תיקנו בארה"ב מספר תקנות בטיחות פדרליות.

אחד מהם היה קיבוע למכסה המנוע שלא יתעופף בתאונה ויערוף את ראש הנהג (מה שקרה לעיתים במכוניות ישנות).

ברוב המכוניות הותקנו מעין קרסים בחלק הפנימי (היום נעילה כפולה היא סטנדרט), ההתקן הזה אמור להשיג אותה מטרה כמו שהוזכר כאן.

בעיני זה מכוער.

פורסם

למה לעזעזל לשים נועלי מכסי מנוע ליופי?

הנועלים נועדו לפעולה מסוימת(בטיחותית) שהיא נעילת מכסה המנוע כדי למנוע מצב שהמכסה משתחרר מהמנעול המקורי ונפתח.

פורסם

אוקיי חברים, אני כנראה ארד מהעניין מאחר וכל הדיעות שנכתבו פה הם חד משמעיים .

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...