Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה ל) תוסף תזונה לחיזוק המערכת החיסונית.

קאררה
שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני בדיוק מתחיל תהליך התאוששות מהתקררות שהשביתה אותי חזק מאוד.

אם הייתי צריך לתת הערכה הייתי אומר שיש לי מערכת חיסונית חלשה ואני מתקרר\חולה\נדבק יחסית מהר.

הבנתי שמומלץ לקחת ויטמין C ואבץ בקביעות כדי לחזק את המערכת החיסונית. כיוון שאני לא נעשה צעיר יותר אני מעוניין כבר מעכשיו להתחיל בתהליך הצריכה של תוספי מזון שיתנו לי שיפור לטווך הארוך בעניין.

אשמח אם מישהו שצורך ויטמין C וכל תוסף אחר לחיזוק המערכת החיסונית שיתן לי המלצה על מותג ב VITA COST שמומלץ להזמין.

תודה רבה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני צורך באופן דיי קבוע מולטי ויטמין בשם OPTI-MEN

של חברת אופטימום, יש אותו גם בויטהקוסט , יש בו ים של ויטמינים שכל בנאדם ששומר על כושר צריך.

מלבד זאת שהשתן שלי בצבע ירוק זרחן ;) (שזה דיי מגניב אגב) ההרגשה היא טובה יותר, אני עירני יותר, ישן טוב יותר וכו'

מנגד אגיד שאולי עדיף לך לעשות בדיקות דם, לראות מה באמת חסר לך (בד"כ מגנזיום, ברזל ו B12) ולקחת משהו מתאים יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני עם אופטי מן, לא בדיוק מונע מחלות אבל אני כמעט אף פעם לא עייף ובאופן כללי מרגיש מעולה רוב הזמן.

החסרון היחידי מבחינתי הוא הצורך לבלוע את הגלולה הענקית הזאת שלוש פעמים ביום, לפעמים שוכחים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני צורך באופן דיי קבוע מולטי ויטמין בשם OPTI-MEN

של חברת אופטימום, יש אותו גם בויטהקוסט , יש בו ים של ויטמינים שכל בנאדם ששומר על כושר צריך.

מלבד זאת שהשתן שלי בצבע ירוק זרחן ;) (שזה דיי מגניב אגב) ההרגשה היא טובה יותר, אני עירני יותר, ישן טוב יותר וכו'

מנגד אגיד שאולי עדיף לך לעשות בדיקות דם, לראות מה באמת חסר לך (בד"כ מגנזיום, ברזל ו B12) ולקחת משהו מתאים יותר.

למרות שהיצרן מוכר וטוב, המוצר הספציפי הזה גרוע (הסבר למה).

אם כבר מולטי-ויטמינים, עדיפים:

Orange triad איכותי ולא יקר יחסית. Vitacost, BB

Life force כנ"ל. הטעם לא משהו. Vitacost, BB

AOR Ortho core הכי איכותי והכי יקר. iherb

כולם עושים פיפי ירוק זרחני :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קאררה - מדובר בצטננות חד פעמית? כנראה שהמערכת החיסונית שלך עושה את העבודה ולא צריכה חיזוק. מה לעשות - כאשר וירוס (או גורם זיהומי אחר) תוקף לוקח למערכת החיסון כמה ימים לזהות אותו, לגייס את האמצעים (נוגדנים, תאים ועוד כמה כלים שיש לגוף) ולחסל אותו.

אני רואה חובה גדול לעצמי לתקן כמה טעיויות גדולות שהתשרשו בקהל:

1. ויטמין C אינו מועיל למערכת החיסון. סה"כ הגוף מסוגל לנצל בסביבות 70 מ"ג ביום, מעשנים זקוקים לקצת יותר (עד 100 מג ביום). כל השאר יוצא מהגוף בדיוק כשם שנכנס. מעבר לכך - אין שום הוכחה שויטמין C מונע או מקצר משך של מחלה כלשהי, למעט חסר בויטמין עצמו (שחיוני לכל מיני פעילויו אחרות בגוף).

2. חומרים אנטיאוקסידנטיים אינם מונעים מחלות. כל המחקרים שבהם ניתנו אנטיאוקסידנטים (נוגדי חמצון) במנות גדולות היו "שליליים", כלומר לא הציגו יתרון לנטילתם על פני נטילת פלצבו. יש אפילו חשד שחלקם גורם נזק לגוף (פגיעה בשריר הלב) אבל ענין זה לא סגור סופית.

3. דיאטה ישראלית מאוזנת מספקת את צרכי הגוף בויטמינים ומינרלים ואין צורך בתוספים. מבחינה זו אנחנו חיים בגן עדן, שכן, בניגוד למדינות מערביות אחרות, ירקות ופירות מהווים מרכיב עיקרי במטבח הישראלי. כמובן שיש מצבים בהם יש מחסור במרכיב זה או אחר בתזונה או שאינו נספג כראוי במערכת העיכול, אבל זה היוצא מהכלל, לא הכלל. לכן אני ממליץ בחום על רכישת הויטמינים במקום הכי טוב: בשוק, או בסופרמרקט. מנה יומית טובה של פירות, ירקות, בשר ומוצרי חלב (דלי שומן, אלא אם כן מישהו שורף אנרגיה בכמויות חריגות) יעשו את העבודה בזול, בהנאה (יאמי!!) ובלי להעשיר את יצרני התוספים המיותרים הללו. אם מישהו יחשוד שחסר לו איזה מרכיב תזונתי יתכבד, יפנה לרופא אשר יבדוק את העניין ובמידת הצורך ימליץ על תוסף במינון נכון ולתקופה הנדרשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...