Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום, שלום.

יש לי טלפון מטעם מקום העבודה ומגיעה לי גם דיבורית קבועה לרכב פרטי. ניגשתי למרכז התקנות רשמי במרכז השירות של אחת מחברות הסלולר הגדולות לצורך התקנת דיבורית קבועה לרכב. לאחר ביצוע ההתקנה לא קיבלתי שום אישור ביד. כשביקשתי שיתנו לי אישור, אמרו שאין להם אישורים כאלה, שהם לא נותנים אישורי התקנה. איכשהו יש לי תחושה לא טובה לגבי זה. במהלך ההתקנה הם מתעסקים עם מערכות חשמל של הרכב, מפרקים ומחברים חזרה הרבה דברים. האם באמת אינם חייבים לספק אישור בכתב על העבודה שביצעו?

תודה.

פורסם

לא אין שום חוק או תקנה המחייבת אותם לתת אישור. ולא הבנתי איך האישור יעזור לך ובמה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לאחר ביצוע העבודה קיבלת כאישור... את הדיבורית עצמה, מורכבת ופועלת. לא מספיק ? :wink:

(לא נותנים שום אישור. מקסימום העתק של "פקודת העבודה" שחתמת למתקין, וגם את זה לא נותנים תמיד)

alfa 156 2.5.

פורסם

יש טעם לקבל אישור - זו גם האחריות על העבודה.

חשבונית תספק צורך זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש טעם לקבל אישור - זו גם האחריות על העבודה.

חשבונית תספק צורך זה.

אז זהו שגם לי יש תחושה כזאת. הקטע לגבי החשבונית: האם היא מאשרת רכישת מכשיר או רכישה + התקנה. יתר על כן, החשבונית לא רלוונטית במקרה שלי כי הטלפון והדיבורית מטעם מקום העבודה ואני לא משלמת עבורם, לכן אין חשבונית. דרשתי לקבל אישור התקנה ולא נתנו לי, אמרו שאין דבר כזה. לפני כן הייתה לי דיבורית קבועה של חברת סלולר אחרת (גם מטעם מקום העבודה) ואני זוכרת כי כשהתקנתי אותה כן קיבלתי אישור.

פורסם

בהתקנת דיבורית ממקום העבודה, בדרך כלל יהיה כלול גם שרות תיקונים כלול בעיסקה (לפחות בארגון שבו אני נמצא ובעוד אחדים, ממה ששמעתי). הכוונה לשרות תיקונים מעבר לשנה הראשונה.

שרות תיקונים עשוי להיות קריטי לפעמים (תתכנה תקלות הן בציודים והן "תקלות מתקין").

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...