Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר והמוצר חדש בשוק, אשמח לשמוע חוו"ד ורשמים מהשטח.

על הנייר נראה כי 2 המוצרים עובדים בצורה זהה, שניהם מבוססי נתוני GPS, אך האם הסנופר נוח, יעיל, ואמין כמו הצ'יטה?

פורסם

היה פה סיקור של אלעד : כאן

בכל אופן כאחד שיש לו את הצ'יטה, אני מאד מרוצה ממנה..

בנסיעה מהצפון לאילת לא פספסה כלום ודאגה לדווח לי על כל מצלמה בזמן,

או כל איזור\חור מסוכן שבד"כ עומדות שם משטרות

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

קראתי, לא עזר לי הרבה למען האמת.

אני צריך השוואה מול צ'יטה לא מול waze, בעוד הwaze הוא מוצר שונה לגמרי שפונה לפי דעתי לפלח שוק אחר, הצ'יטה היא ההתלבטות האמיתית פה.

האם היא שווה את תוספת המחיר?

האם יש הבדלים בשימוש היום יומי שמציבים את הצ'יטה מעל הפנתרה?

פורסם

אני בספק אם יהיו הרבה אנשים שהתנסו בו זמנית בשני המוצרים (אם כי השוואה כזו יכולה להיות מעניינת). לי יש סנופר (גילוי נאות: אני מכיר את היבואן) והוא בהחלט עושה את העבודה. ברמה הטכנית אין כמעט הבדל מול הצ'יטה - לשני המכשירים יכולות דומות מאוד (למיטב זכרוני סנופר למשל יודע לא להתריע על מצלמה אם אתה נוסע מתחת למהירות המותרת. גם צ'יטה?). בכל מקרה, כאמור מהיכרותי עם היבואן, הוא עושה הרבה מאוד בשביל לשמור על בסיס הנתונים מעודכן. בוודאי לא פחות ממה שעושים בצ'יטה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין. הצ'יטה מתריע על מצלמות בדרך גם אם הנך נוסע במהירות המותרת.

אכן תכונה מבורכת של הסנופר.

למעט האמור לעיל,

אין שום סיבה להחליף בין האחד לשני. אני מרוצה מהצ'יטה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

למעט האמור לעיל,

להחליף לא,

אבל למשתמש חדש שמתלבט לפני קנייה, ממש מציקה העובדה שלסנופר אין וותק ותוצאות בשטח.

נראה לי שבסוף אלך על צ'יטה מיד 2 ב500-600 שח וזהו, להנות מכל העולמות :lol:

פורסם

למעט האמור לעיל,

הצ'יטה כן משווה את המהירות שלך למהירות המותרת. אם אתה חורג מהמהירות המותרת יש צפצפוף שהולך ומתגבר ככל

שאתה מתקרב למצלמה. אם אתה מתחת יש רק התראה אחת בטווח שהגדרת לפני המצלמה וצפצוף אחרי שעוברים אותה.

אם אין התראה בכלל יכול אולי להווצר מצב בעייתי שנכנסת לתחום ההתראה במהירות המותרת, אבל אז האצת מהר, המהירות בGPS

מתעדכנת בהשהייה של שניה או שתיים, ויש גם את הזמן שאתה צריך להגיב ולבלום. אז יש מצב שתספיק להאיץ למהירות

שבה תקבל צילום לפני שהסנופר יספיק לצפצף. צריך לבדוק את זה, בייחוד ברכב חזק שמאיץ מהר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לא סנופר ולא צ'יטה.

https://sites.google.com/site/avrikaspeedtraps/home

זה חינם, חברתי, מתעדכן יותר מהר ו OPEN SOURCE לגמרי .

ולא צריך להוסיף עוד קופסא סינית באוטו ולשלם על עדכונים של בנאדם אחד

זה נחמד וטוב אבל כבר נטחן בעבר - זה לא אותו פתרון.

אתה מדבר על מצב שצריך להפעיל WAZE בטלפון באופן יזום בכל נסיעה, על כל מה שמשתמע מזה. לא לכולם זה מתאים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...