Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

חיפשתי בפורום ולא מצאתי בעיה כמו שלי בדיוק.

יש לי גולף 2000 מנוע 2.0L ומהיום בבוקר הנעילה המרכזית של דלת הנוסע (זה שיושב ליד הנהג) עושה בעיות.

כשאני מנסה לפתוח עם השלט יש רעש של ניסיון לפתוח את הכפתור אך הוא נשאר למטה, יש לציין שכל שאר הדלתות עובדות מצויין בנעילה המרכזית, לאחר ניסיון שני של נעילה ופתיחה מחדש המנעול נפתח.

כאשר אני סוגר את הדלת עם המפתח הנעילה עובדת ללא שום בעיות בכל הדלתות וגם כאשר אני לוחץ על הכפור של הנעילה המרכזית במרכז הפיקוד (שעל דלת הנהג) הנעילה עובדת ללא שום בעיה בכל הדלתות.

מישהו מוכן בבקשה לומר לי מה יכולה להיות הבעיה וכמה אמור להיות עלות התיקון?

תודה רבה והמשך יום טוב לכולם.

פורסם

מניסיון, כל מה שאתה צריך לעשות זה לפרק את הפאנל של הדלת ולרסס WD40 על המנגנונים הנעים החל מהצ'ופצ'יק ועד לציר המחבר. בהנחה שאתה יכול לעשות את זה בעצמך. מקסימום תן למוסך לעשות את זה- זו עבודה של חצי שעה גג.

פורסם

שלילי, WD40 מיעד לשיחרור חלקים ולא שמן. הוא חומר קורוזובי, מייבש פלסטיקים והשימוש בו גורם לנזק בטווח הרחוק. אם כבר, השתמש בגריז יעודי.

אם הנעילה מרכזית מבוססת וואקום אז התקלה שתיארת מעידה על צינור סדוק או מנגנון דולף. (אם תקריב את האוזן ותשמע "היסססס" מספר שניות אז המנגנון דולף)

פורסם

הנעילה אצלך ברכב היא חשמלית וריסוס שמן או WD40 לא יעזור בכלל.

1. האם תאורת הסלון נדלקת כאשר אתה פותח את דלת צד הנהג ?

איזה כייף לי :)

פורסם
הנעילה אצלך ברכב היא חשמלית וריסוס שמן או WD40 לא יעזור בכלל.

1. האם תאורת הסלון נדלקת כאשר אתה פותח את דלת צד הנהג ?

תודה על העזרה חברים.

כן מרק, תאורת הסלון נדלקת.

מה יכולה להיות הבעיה ומהיא עלות התיקון?

תודה.

• תוכן חדש...