Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה הוחלפה באוקטביה שלי דלת אחורית ימנית.

כבר בבנסיעה הביתה מהמוסך הבחנתי ברעשי רוח חריגים שלא היו קודם להחלפת הדלת כאילו אני נוסע עם חלון מעט פתוח.

יומיים במוסך ניסו להדוף את טענותיי וגם ניסו ללא הצלחה לכוון את הדלת שתלחץ חזק אך דבר לא עזר והם קבעו שזו בעיית אווירודינמיקה של הרכב ושאולי לא שמתי לב לכך לפני התאונה...

לפני כשבועיים פגעה בי שוב נהגת , הפעם בדלת אחורית שמאלית...

ושוב, הוחלפה באותו מוסך הדלת וכעת יש רעשי רוח גם מהדלת הזו שבצירוף לרעשים הקודמים הפכו את חווית הנהיגה ברכב שלי לסיוט של ממש!

אני בדרכי למוסך בדרישה לפתרון...

אם מישהו מכיר את הבעייה ואולי יש לו פתרון אשמח לדעת

תודה

אודי

פורסם

לא מכיר את הבעיה אבל אם הדלתות נסגרות היטב כך שהן לא בולטות מקו הרכב, אז תבדוק אם הרכיבו את כל הגומיות שהיו בין הדלתות למרכב הרכב ו/או אם הגומיות שלמות ולא קרועות ו/או האם הרכיבו בדיוק את אותו סוג גומיה מקורי שהיה.

כמו כן צריך לבדוק בתוך הדלתות האם לא "שכחו" להרכיב חלקי בידוד וכיוצ"ב, והאם הכל מורכב כמו שצריך.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

טוב שנזכרת אחרי חצי שנה !

אם אחרי שהורכבו הדלתות שמת לב שיש כניסה של אויר, קודם כל זה אומר שאין אטימה טובה בדלתות ההרכבה לא מושלמת , וזה יעלה לך על חשבון יעילות המזגן ואיכות השמע ברכב.

היית צריך לחזור מיידית למוסך ולהעלות לו את הבעיה שימצא פתרון לעבודת חאפר שלו!

יכול להיות שיש עיוות בדלת- שהיא עברה תיקון פחחות מרושל או שהגומיות לא יושבות טוב!

פורסם

כמובן שחזרתי למוסך לפני חצי שנה אבל הם טענו שזה רעשים של אווירודינמיקה של הרכב ושאולי לא שמתי לב לפני כן...בקיצור ניסו יומיים לכוון ולא עזר ופשוט גרמו לי לחשוב שאני הוזה...התייאשתי ..

אבל כעת לאחר התאונה החדשה בצד השני שהוחלפה הדלת נוספו רעשים גם מצד שמאל וזה כבר סיוט שאני לא אשלים איתו!

איפה ניתן לקבל חוות דעת מיקצועית או פתרון לבעיה? השמאי אמר שאם אביא לו פתרון לבעיה אז הוא איתי..

השאלה למי לפנות?

פורסם

כיוון שהבעיה באמת מציקה כסיוט, אשמח להמלצה מעשית על מקום שיסדר ויפתור אותה.

שמאי הרכב הסכים שאם אמצא פתרון הוא יאשר את התשלום.

אבל איפה יש מכון שבודק רעשי רוח אוירודינמיקה לרכב או איטום ?

פורסם

תרכוש מד רעש או חפש בגוגול בודקי רעש ובצע מדידת רעש ברכב שלך ובאוקטביה מקבילה בא לא הוחלפו הדלתות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אולי יש כאן מישהו עם אוקטביה 2008 בנזין שיגיד האם במהירות שיוט 110-120 קמש יש רעשי רוח מאחור?

או פתרון מעשי אחר

פורסם

בדוק שהגומיות תקינות,

בדוק שהדלת לא בולטת מעט מהקווים המקוריים של הרכב,

בדוק שהחלון ניסגר עד הסוף,

בדוק שלא הורידו את הבידודים הפנימיים, תופעה מוכרת ע"י פחחים חפריים שאומרים שזה מיותר, (אני מהמר על זה)

בהצלחה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לאחר בדיקה

הדלתות נראה כי יושבות טוב

הגומיות נראות תקינות

בדלת החלופית יש כיסוי וקום מתחת לריפוד, כך זה מגיע כי חיישני כריות האויר צד מחייבות זאת.

ועדיין יש רעשי רוח איומים בנסיעה מעל 90 קמש...

לאן אני פונה לסידור הענין?...

• תוכן חדש...