Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישנים קדמיים קוברה בפורד פוקוס

prukeyhi
שימו לב! השרשור הזה בן 2897 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

הרכב החדש הגיע לפני כחודש עם חישנים אחוריים וקדמיים של קוברה בפורד פוקוס כמו שהזמנתי מהנציג בחברת פורד.

לא מדובר על חיישנים אורגינליים של פורד!

**האחוריים נכנסים לפעולה רק בהילוך ריוורס

**הבעיה בקדמיים שהם נכנסים לפעולה:

1- שאני משלב להילוך ריוורס .

או

2-שאני מפעיל אותם ידנית ע"י מתג לחיצה שקוברה הרכיבו. למשל שאני קרוב לרכב שעומד לפניי ברמזור ואני לוחץ על המתג רק אז הקדמיים עובדים אבל לאחר שהרכב שהיה לפניי מתחיל לסוע והמרחק בינינו גדל החיישן מפסיק לעבוד וזה בסדר...אבל ששוב אני מתקרב לרכב עומד אני שוב צריך להפעיל את המתג כי אם לא אז החיישנים הקדמיים לא נכנסים לפעולה.

ז"א החישנים הקדמיים לא עובדים כל עוד אני לא מפעיל אותם ידנית כל פעם מחדש, אבל כן עובדים בהילוך ריוורס בשילוב עם האחוריים.

לפי החוברת של קוברה וגם אני הייתי בטוח שחיישנים הקדמיים נכנסים לפעולה אוטומטית ברגע שאני מתקרב לרכב לדוגמא ברמזור עומד, אבל כפי שציינתי זה קורה רק אם אני מפעיל אותם ידנית שוב ושוב .

בסוכנות קוברה אמרו לי שזה ככה בפורד פוקוס וזה תקין ...

יש בפורום חבר עם פורד פוקוס וחיישנים קדמיים?

יש פה עוד מישהו עם חיישנים קדמיים של קוברה שיכול לשפוך קצת אור על הנושא?

מה דעתכם?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החיבור נשמע לי תקין.

הרי חיישני הרוורס מחוברים לנתיך של אור ה R,

וכך רק כשמעבירים ל R החיישנים נכנסים לפעולה.

בחיישנים הקדמיים אין טעם לחבר להילוך D מכיוון שזה הילוך הנסיעה הרגיל וכך החיישנים יפעלו תמיד.

אפשר לחבר לתאורה הקדמית\אורות דרך.

שי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החיבור נשמע לי תקין.

הרי חיישני הרוורס מחוברים לנתיך של אור ה R,

וכך רק כשמעבירים ל R החיישנים נכנסים לפעולה.

בחיישנים הקדמיים אין טעם לחבר להילוך D מכיוון שזה הילוך הנסיעה הרגיל וכך החיישנים יפעלו תמיד.

אפשר לחבר לתאורה הקדמית\אורות דרך.

שי.

תודה שי ,

אבל הקדמיים לא אמורים לפעול תמיד???

בחוברת של פורד טיטניום שבאה עם חישנים מובנים כתוב במפורש שהקדמיים עובדים בכל הילוך פרט לניוטרל ופארקינג

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקין.

צריכים להכנס לפעולה כאשר אתה משלב להילוך אחורי, שכן, ההנחה שאתה בחניה ויוצא ממנה וכדו.

צריכים להשאר פעילים זמן מה לאחר שהוצאת מהילוך אחורי, שכן, אם תוציא מהילוך אחורי ואתה בשלב יציאה מחניה, אתה צריך שהקדמיים ימשיכו לפעול.

החיישן הקדמי אינו אמור לפעול כל זמן הנסיעה, אחרת ממש ישגע אותך, זו לא תוכנית כבקשתך. לכן, אתה יכול להפעילו יזום.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקין.

צריכים להכנס לפעולה כאשר אתה משלב להילוך אחורי, שכן, ההנחה שאתה בחניה ויוצא ממנה וכדו.

צריכים להשאר פעילים זמן מה לאחר שהוצאת מהילוך אחורי, שכן, אם תוציא מהילוך אחורי ואתה בשלב יציאה מחניה, אתה צריך שהקדמיים ימשיכו לפעול.

החיישן הקדמי אינו אמור לפעול כל זמן הנסיעה, אחרת ממש ישגע אותך, זו לא תוכנית כבקשתך. לכן, אתה יכול להפעילו יזום.

בברכה.

תודה רבה דני,

הבעיה שאם אני מפעיל את הקדמי יזום הוא לא נשאר מופעל כל הזמן ברציפות אלא אחרי כל עצירה\התקרבות אני צריך כל פעם ללחוץ על המתג מחדש ,כמו שכתבתי קודם :

"אני מפעיל אותם ידנית ע"י מתג לחיצה שקוברה הרכיבו. למשל שאני קרוב לרכב שעומד לפניי ברמזור ואני לוחץ על המתג רק אז הקדמיים עובדים אבל לאחר שהרכב שהיה לפניי מתחיל לסוע והמרחק בינינו גדל החיישן מפסיק לעבוד וזה בסדר...אבל ששוב אני מתקרב לרכב עומד אני שוב צריך להפעיל את המתג כי אם לא אז החיישנים הקדמיים לא נכנסים לפעולה"

זה נחשב תקין ללחוץ כל פעם על המתג מחדש?

זה מאוד לא נוח אם אני למשל נוסע בכביש קריות שזרוע רמזורים לאורכו אז כל 200 מטר להפעיל שוב ושוב את החיישנים הקדמיים זה תקין\הגיוני? .

המתג לא אמור להיות כמו ON\OFF שאני יכול להפעיל ולכבות בלחיצה אחת בסוף הנסיעה ולא אחרי כל עצירה\התקרבות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי חיישנים קדמיים של קוברה, נכנסים אוטומאטי לפעולה כל פעם שמהירות הנסיעה יורדת בערך ל 10 קמ"ש ומטה ומתנתקים כאשר המהירות עולה שוב מעבר לכך.

יש לי לחצן שמאפשר ניתוק המערכת. מעולם לא השתמשתי בו. הוא גם מוקם במקום עם גישה מוגבלת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי חיישנים קדמיים של קוברה, נכנסים אוטומאטי לפעולה כל פעם שמהירות הנסיעה יורדת בערך ל 10 קמ"ש ומטה ומתנתקים כאשר המהירות עולה שוב מעבר לכך.

יש לי לחצן שמאפשר ניתוק המערכת. מעולם לא השתמשתי בו. הוא גם מוקם במקום עם גישה מוגבלת.

תודה שי,

אם ככה אצלי המצב לא תקין ונראה לי שעבדו עליי בקוברה שאמרו לי שזה בסדר...

המצב שאתה מתאר נשמע תקין והגיוני

יש פה נציג של קוברה בפורום לפני שאני מגלגל הלאה את הבעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה שי,

אם ככה אצלי המצב לא תקין ונראה לי שעבדו עליי בקוברה שאמרו לי שזה בסדר...

המצב שאתה מתאר נשמע תקין והגיוני

יש פה נציג של קוברה בפורום לפני שאני מגלגל הלאה את הבעיה?

לא נתנו לך פרוספקט יחד עם ההזמנה/מסירה שמתאר את תכונות המערכת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי שבפרוספקט מצויין במפורש לגבי התכונות שתארתי לך.

מה יותר פשוט מלהראות להם את מה שהם הבטיחו...

אתה רוצה שאנסה לסרוק לך את זה שבידי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי שבפרוספקט מצויין במפורש לגבי התכונות שתארתי לך.

מה יותר פשוט מלהראות להם את מה שהם הבטיחו...

אתה רוצה שאנסה לסרוק לך את זה שבידי?

אשמח אם זו לא טירחה :)

אגב יש לך פורד פוקוס? איזה שנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה שי, אצלי קצת שונה .

המערכת נקראת COBRA CAR PILOT

מע. חיישנים קדמיים ואחוריים מקורית לרכבי פורד .

על הלוגו של קוברה בפרוספקט יש את הסמל של פורד

אגב יש לך פורד פוקוס? איזה שנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2897 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...