Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Geforce GTX460 הגיע ל 74 מעלות במאמץ. הגיע הזמן לניקוי?

איתמר
שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ושנה טובה!

הורדתי דמו חדש ושמתי לב שהמשחק מקרטע גם כשההגדרות לא על המקסימום. המחשב עצמו כבר כמעט בן שנתיים אך הוא די חזק (i5-760 עם 4 ג'יגה RAM וכרטיס המסך שבכותרת).

לפי SPEEDFAN הוא הגיע פעמיים לפיק של 74 מעלות וביתר הזמן היה על ה 70. מדובר בכרטיס של חברת PILAT עם קירור מקורי במארז של ג'יגהבייט ובחדר עם מזגן. ב"ניוטרל" הכרטיס עומד על 35 מעלות.

לפרק ולנקות או שמדובר בטמפ' סבירות למאמץ בכרטיס הזה?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מיטב ידיעתי, מדובר בטמפ' סבירה ואף טובה. הטמפ' המקסימלית של הכרטיס הזה היא 104 מעלות ע"פ האתר של NVIDIA.

קישור:

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-460/specifications

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין.

אז מה יכול להסביר תקיעות ושהמשחק לא רץ חלק? אני אנסה לשחק עם ההגדרות, אבל כמו שאמרתי הן ממש לא במקסימום.

אין שום תוכנה כבדה שרצה ברקע, ה HARD DISK בתקן SATA 3 ורק רבע מלא.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא זוכר על כמה הוא עמד, אבל אם היה משהו חריג הייתי שם לזה לב (ובטח שלא היה חץ אדום או אש לידו ב SPEEDFAN), מה גם שלמעבד יש איזה גוף קירור אפטרמרקט מפלצתי שהתפתתי לקנות.

אני יודע ש 4 ג'יגה היום זה מינימום אבל באמת ש 3 מתוכם פנויים, המחשב לא מריץ שום דבר כבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתי ביצעת עדכון לדרייבר?

אני עם GTX550TI, היום הנושא של הגיימינג קירטע לי במחשב טוטאלית, ביצעתי ניקוי דיסק, סריקת וירוסים (לא היה כלום), סריקה של CCLEANER והתקנת דרייבר מעודכן, והפלא ופלא לאחר כל התהליכים הללו, המשחקים רצו כאילו אין מחר, בהגדרות מקסימליות בלי להניד עפעף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

74 למאמץ זה נמוך למדי. אם תתן למחשב להיות במאמץ מלא של המעבד והכרטיס מסך ליותר מחצי שעה עם מארז פשוט, אני יכול להבטיח לך שתגיע גם ל85. הגרסא של PALIT אגב באה בדרך כלל בגרסא שעברה אוברקלוק מהמפעל של בערך 10% גם לזכרונות וגם למעבד הגראפי.

זה ממש לא רלוונטי ההגדרות שבמשחק כל עוד אתה לא מפעיל VSYNC, הרי הכרטיס ישתמש בכל "הכח שלו" בלי שום קשר להגדרות, על הגדרות נמוכות תקבל יותר פריימים לשניה, כל עוד אתה לא מגביל את מספר הפריימים לשניה אין קשר כזה או אחר בין ההגדרות לטמפרטורה.

בנוסף אין כל קשר בין תקיעות לטמפרטורה, בטח ובטח לא לפני שעברת 90 מעלות (שזה כבר לא מומלץ בכלל). אתה יכול לנסות לעדכן דרייברים ולפרמט, אבל יש משחקים שמשום מה תמיד רצים עם תקיעות (אני מתכוון שיש השהייה של המסך לחצי שניה מדי פעם), תמיד או רק על מחשבים מסויימים. אפשר לנסות לעדכן את המשחק או להחליף קראק אם אתה משתמש.

ו4 ג'יגה זכרון יספיק לכל דבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתי ביצעת עדכון לדרייבר?

אני עם GTX550TI, היום הנושא של הגיימינג קירטע לי במחשב טוטאלית, ביצעתי ניקוי דיסק, סריקת וירוסים (לא היה כלום), סריקה של CCLEANER והתקנת דרייבר מעודכן, והפלא ופלא לאחר כל התהליכים הללו, המשחקים רצו כאילו אין מחר, בהגדרות מקסימליות בלי להניד עפעף.

מסתבר שאתמול NVIDIA שיחררה דרייבר חדש, הורדתי ואין כל שינוי.

בדקתי עכשיו גם את טמפ' המעבד(ים) - בפיק הם לא עברו 60 מעלות, הממוצע עומד על 54. כנראה שסתם מדובר במשחק דפוק ומלא באגים, הגרפיקה שלו גם ככה רחוקה מלהרשים.

תודה לכולם!

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם באמת ניסית משחקים אחרים? כיצד הם עובדים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש N520GT (פוי, גועל נפש!) והטמפרטורה המקסימלית היא גם 102.

הבעיה היא שרוב המשחקים אצלי באמת מביאים את זה ל102 מעלות ואז המחשב עושה ריסט לבד ודופק לי לגמרי את המשחק.

תהיה שמח עם כל טמפרטורה מתחת ל90. יש לך כרטיס טוב.

אילו משחקים ניסית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...