Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שבסוף צריך ללמוד מהם :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279998,00.html

בירדן זה 4 שקל ל-90 אוקטן, אוקטן 95 עולה 5 ומשהו, כנראה שאם הממשלה היו לוקחים מסים נורמליים (ולא 55+ אחוז זה לא נורמאלי) אז מחיר ה-95 היה כמו בירדן.

שער הנפט נכון לעכשיו זה 99 דולר ושער הדולר הוא נכון לעכשיו 3.9 , ככה שזה מאזן את עצמו בערך.

בקשר לתמונה של נהגת, אבא שלי אמר לי שאז בשנת 2002 שהוא קנה את הרכב שלו הסולר עלה שקל אחד (!).

או שאתם תחת השפעת אלכוהול או השפעת חומרים כאלה ואחרים. אם הגענו לימים שמשווים את רמת החיים לירדן ולרשות הפלסטינאית אז באמת הגיעו ימות המשיח.

כנראה שאנשים לעולם לא יבינו שיש קשר חד בין מחיר הדלק לבין איכות החיים. ודרך אגב, ישראל היא בין הזולות אם לא הזולה ביותר במחיר בנזין לליטר בין כל המדינות האירופיות. מי שבאמת נדפק אלה הם ההודים. רמת החיים שלהם שווה למדינת עולם שלישית ושם אדם צריך לעבוד הרבה יותר (קרוב לשעתים וחצי) בשביל לקנות ליטר אחד של בנזין. אני יודע, כי הייתי שם.

להביא את הלינק שבו רשום שנתניהו הורה להקדים לשלם לפלסטינאים 250 מיליון שקל כמיסים (יענו) שנגבו עבור הרשות הפלסטינאית? אין שם לרשות אין לשלם משכורות לאנשים.

רק כדרך אגב, במדד איכות החיים של האום ישראל מדורגת במקום ה 17 (ירידה של 2 שלבים מהדוח של 2009) וירדן מדורגת במקום ה 95 זאת מתוך 187 מדינות באותו דו"ח. אז מי שרוצה לשלם 5 שקל לליטר בנזין ולחיות עם איכות חיים כמו בירדן אז שיהיה בריא. רק שיזהר ממה שהוא מבקש, משאלות יכולות להתגשם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
או שאתם תחת השפעת אלכוהול או השפעת חומרים כאלה ואחרים. אם הגענו לימים שמשווים את רמת החיים לירדן ולרשות הפלסטינאית אז באמת הגיעו ימות המשיח.

כנראה שאנשים לעולם לא יבינו שיש קשר חד בין מחיר הדלק לבין איכות החיים. ודרך אגב, ישראל היא בין הזולות אם לא הזולה ביותר במחיר בנזין לליטר בין כל המדינות האירופיות. מי שבאמת נדפק אלה הם ההודים. רמת החיים שלהם שווה למדינת עולם שלישית ושם אדם צריך לעבוד הרבה יותר (קרוב לשעתים וחצי) בשביל לקנות ליטר אחד של בנזין. אני יודע, כי הייתי שם.

גם ההשוואה שלך אינה נכונה, ישראל אומנם נחשבת לאחת הזולות מול אירופה, אבל השכר הממוצע בשוק האירופאי גבוה יותר מהשכר הממוצע בישראל וכנ"ל גם שכר המינימום.

ובאירופה אין מס קניה על רכבים, בישראל כן יש מס קניה על רכבים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

באירופה יש מליונים של אנשים מה יש בישראל? בקושי 8 מיליון? שמתוכם רק 4 או 5 שמשלמים מיסים? צרפת למשל עם 60 מיליון איש אם אינני טועה. אתה יודע איזה כמות אנשים זאת?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הויכוח הזה חסר תכלית כרגע מכיוון שהודיעו על הורדה משוערת של כ30 אגורות במחירי הדלק בחודש אוקטובר כתוצאה מירידת מחירי הנפט וירידת ערך הדולר מול השקל בחודש האחרון...

המטוטלת הזאת של עליות וירידות תהיה איתנו עוד הרבה מאוד זמן ואין טעם לפתוח את הנושא מחדש כל שבועיים שהמחירים עולים או יורדים - תשקיעו את האנרגיות בדברים שיש לכם דרך לשנות אותם ולא בפרלמנט אינטרנטי על כמה ירוק הדשא של השכן (הכל בכוונות טובות כמובן :wink:).

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לפחות לפי החדשות אתמול הירידה המשוערת עומדת בסך הכל על 14 אג' לליטר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עשיתי סדר בצילומי עבר, ונתקלתי בתמונה הזו (סליחה על איכות הצילום),

ברקע זהו לוח המחירים שיש בתחנת הדלק אותה ניהלתי.

המחירים פשוט הכפילו את עצמם תוך מספר שנים.

תקופה שבה מחיר של ליטר סולר היה 3.46 ובנזין 5.21 ש"ח.

ל'

ואוו חלום

"Don't Judge Me If You Don't Know Me"

פורסם

עכשיו, יעשו הכל כדי לצמצם את הירידה ולהשאיר המחיר מעל 8, ושאנחנו נגיד תודה שירד.

מצחיק שזה עצוב או עצוב שזה מצחיק, אבל אשכרה נגיד תודה שירד מ-8.25 ל-8.12.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...