Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחדד את השאלה: נגיד ברצוני לצבוע את הרכב לצבע אחר. האם הצובעים יעשו עבודה מספיק טובה כדי שזה ייראה

כמו רכב שהרגע יצא מהחברה? אני תוהה ספציפית לחלונות, טמבון, מראות, שמשות וכו'.

הרי כשרכב נצבע בחברה, קודם כל מכניסים את השלדה לתוך בית המלאכה וצובעים אותו, כשאין חשש שאיזה אביזר ייצבע.

במקרה ל צביעת רכב שכבר יצא מהחברה - לא עלול לקרות מצב שבו נצבעים גם חלקים שלא אמורים להיצבע?

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אפשר להגיע לרמה של מפעל, לפחות למראית עין אבל זה ידרוש פירוק רציני של המון דברים ויעלה לא מעט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

על מנת להגיע לרמת שלמות של מפעל, צריך לצבוע את כל השלדה שזה כולל גם את רצפת הרכב ועוד שלל מקומות שלא נראים לעין.

בשביל לעשות זאת יש צורך לפרק את האוטו ולהשאיר שלדה עירומה ושללוח אותה לצביעה.

אתה יכול גם לצבוע ללא לפרק את כל הרכב ולצבוע רק את המקומות הנראים לעין...

פורסם

אתם נותנים יותר מדי קרדיט לצביעה של מפעל. זה לא שבכל מפעל צובעים כמו במפעל של רולס רויס... אפשר להגיע לרמת צביעה מצוינת גם אצל צבע איכותי שעובד כמו שצריך. העלות תהיה כמובן בהתאם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז מה, יש כאלה שמפרקים חלקים ברכב ויש כאלה שלא? נראה היה לי שיש איזו שיטה קונצנזואלית.

אגב, הבנתי את טווח המחירים 2,500-אינסוף. השאלה שלי היא האם בהכרח המחיר הזול יהיה באיכות ירודה?

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם
אז מה, יש כאלה שמפרקים חלקים ברכב ויש כאלה שלא? נראה היה לי שיש איזו שיטה קונצנזואלית.

אגב, הבנתי את טווח המחירים 2,500-אינסוף. השאלה שלי היא האם בהכרח המחיר הזול יהיה באיכות ירודה?

תלוי איפה אתה עושה את העבודה. אני מכיר מקומות שעובדים שנים בצביעות מעין אלה בטווחי מחירים של 2000 ש"ח והאיכות היא גבוהה להפליא.

פורסם

אני לא חושב, שיש פחח שתמורת 2000 או 10000 שקל מבצע משהוא דומה -

http://www.youtube.com/watch?v=EOSeVlBifnI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לדעתי שום עבודה, גם יקרה לא מתקרבת ברמתה לצביעה במפעל. אולי רק עבודות, שכוללות פירוק מלא של הרכב, נמשכות שבועות עד חודשים ועולות סכום כזה, שמספיק לרכישת רכב חדש בצבע הרצוי.

על עבודות זולות (הכוונה לעבודות במחירים שפויים) אין בכלל מה לדבר, זה לא אותו דבר ולא מתקרב.

כן, אחרי צביעה סבירה הרכב בהחלט יראה טוב ו"כמו חדש". אבל לא ברמת מפעל.

פורסם

היי

לצביע איכותית+פרוק כל חלקים ולצבוע אותם ולהרכיב חזרה

במ"ס שלבים של צבע ולקה,מינימום 6000-7000שקל+מע"מ

אין קסמים,זה שמציע לך ב2000,לא ניראה היגוני,עלות החומרים זה עד 2000שקל

תלוי באיכות הצבע,צבע DUPOIN,מומלץ והכי טוב בעולם.

מצרף תמונות:

בהצלחה,יעקב.

Picture 004.jpg

Picture 001.jpg

Picture 005.jpg

Picture 011.jpg

Picture 013.jpg

לפני.jpg

לפני.jpg-.jpg

Picture 008.jpg

פורסם

לשאלתך המקורית, יש אפשרות שצבעי רכב יצבע את הרכב כמו במפעל, אך הוא יגיע לתוצאה זהה בעזרת שימוש בחומרים איכותיים ובעבודה מושקעת יותר, ומכאן שהמחירים עולים יותר.

• תוכן חדש...