Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתל אביב ישנם מספר מקרים לא ברורים, וכבר יצא לי לשמוע על אנשים שקיבלו דוח"ות כשהתמרור משתמע לשתי פנים.

קחו לדוגמא את זה

http://maps.google.com/?ll=32.120424,34.828913&spn=0.002785,0.004823&t=h&z=18&layer=c&cbll=32.120468,34.828923&panoid=5c50pxUbjYmwVGkzHfbpsA&cbp=12,265.83,,2,1.8

האם, כפי שאומר ההגיון, אסור לעצור לחנות בשעות בהוקר וביתר הזמן מותר (הגיוני, זה רחוב צר ובבוקר עוברות בו משאיות לפריקת סחורה למרכז המסחרי), או שכפי שעשוי להשתמע מהתמרור, הוא מורה 2 דברים:

1. אסורה העצירה והחניה בכל שעות היממה ובכל ימות השבוע.

2. בימים ובשעות הנקובים בתמרור, מותרת העלאת והורדת נוסעים.

כמובן שהפרשנות השניה לא הגיונית, אבל יצא לי לשמוע על מקרים דומים שבהם מפרשים את הכיתוב ב 439 באופן זה.

מה דעתכם?

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

מתחילים מהתמרור העליון שאומר עצירה אסורה משמע גם חניה אסורה אבל...

בין השעות האלה ואלה מותר לבצע עצירה למטרה אחת להעלות או להוריד נוסעים.

יש בקרבה מוסד חינוכי כלשהו?

מהצילום נראה כי יש מגודר שם בסוף מצד ימין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא, הכניסה לגן הילדים שבסוף הרחוב היא מהרחוב המקביל בכלל.

כתבתי מה ההיגיון מהיכרות עם המקום אומר, וככה גם כל האנשים מתייחסים לזה, הבעייה היא שמבחינה חוקית חשבתי בדיוק מה שכתבת.

אבל שוב, למה לאסור על העלאת והורדת נוסעים בשבת בבוקר (לעומת הימים האחרים), לעומת מצב שבו החניה דווקא מותרת בשבת בבוקר, בניגוד לימים האחרים. לדעתי העירייה עצמה לא יודעת בדיוק למה היא התכוונה, ויתכן אף שמחולקים שם דוחות בשני המקרים (!)

וזה לא המקום היחיד בתל-אביב שבו זה קורה

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

איך הגעת למסקנה שמותר להחנות שם בשבת בבוקר או בכלל.

התמרור התחתון בא להקל מהוראות התמרור העליון שאוסר עצירה בכל שעות היממה והשבוע , ומתיר להעלות ולהוריד נוסעים בימים מסויימים ובשעות מסויימות , או עבור באי המרכז המסחרי ששם ואז נשאלת השלאה למה רק עד ל 1400 , אין הגיון , ואז ההגיון הוא לגבי הצורך של הורים המביאים ולוקחים את ילדיהם ל/מ גן הילדים גם אם חלקם מביאים אותם מרחוב אחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ההיגיון שלי אומר:

אין חניה, בשעות הנקובות.

הורדה/העלה של נוסעים מותרת (כל הזמן).

לדעתי הפוך.

התמרור העליון 433 אוסר עצירה בדרך, התמרור שתחתיו 439 מתיר עצירה בתנאים מסוימים.

בכל מקרה, הניסוח לא ברור ולא חד משמעי, וזו סיבה מעולה לבטל דו"ח.

dirty old man

need love too

פורסם

ישה,

לדעתי המשמעות הפוכה.

התמרור התחתון מסביר מתי התמרור העליון בתוקף. אבל גם כאשר הוא בתוקף, מותר לעלות ולהוריד נוסעים.

אילו היה רשום "העלאת והורדת נוסעים מותרת" מעל הימים והשעות, הייתי מסכים איתך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש תמרור שאומר שאסור לחנות או לעצור. תמיד.

מתחתיו יש תמרור שמסייג מסגרת זמן מסויימת שבה מותרת העלאה והורדה של נוסעים.

משמע: לחנות אסור תמיד, לעצור אסור תמיד חוץ מבשעות הנקובות.

מה מסובך? חלאס לחפש איפה "לדפוק את המערכת" ולשחק אותה ראש קטן. כל מה שצריך זה להפעיל טיפה הגיון.

ובכל מקרה, המציאו לזה פתגם: better safe than sorry

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ישה,

לדעתי המשמעות הפוכה.

התמרור התחתון מסביר מתי התמרור העליון בתוקף. אבל גם כאשר הוא בתוקף, מותר לעלות ולהוריד נוסעים.

אילו היה רשום "העלאת והורדת נוסעים מותרת" מעל הימים והשעות, הייתי מסכים איתך.

צודק הבחור,

בכל שעות היום מותר להחנות למעט השעות שצויינו בתמרור בהם מותר רק להעלות או להוריד נוסעים.

פורסם

^

- מותר לעצור (תמיד), רק לצורך העלאת ו/או הורדת נוסעים ולהמשיך בנסיעה.

- הוחלט כי בימים א' עד ו' בשעות 7:30 - 14:00 לא יעצרו שם רכבים, למטרות שלא קשורות להעלאת ו/או הורדת נוסעים

(כמו לקנות סיגריות, פיצה, למשוך כסף מכספומט וכד'...)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התמרור ברור לחלוטין אבל אני אוהב את הדברים האלו כי:

ראשית כתוב "א-ו" מה זה אומר ? רק ביום א' ויום ו' ??? (אני יודע את כוונתם של המציבים...)

הרי בהמשך רשום בבירור : " מ07:30 עד 14:00

כלומר את השעות ידעו היטב לתחום אבל את הימים לא רשמו מיום א' עד ו'.

מי שמקבל דו"ח על עמידה עצירה בימי ב,ג,ד,ה, יכול להחלץ מדו"ח שכזה.

ירון מאיר

פורסם
התמרור ברור לחלוטין אבל אני אוהב את הדברים האלו כי:

ראשית כתוב "א-ו" מה זה אומר ? רק ביום א' ויום ו' ??? (אני יודע את כוונתם של המציבים...)

הרי בהמשך רשום בבירור : " מ07:30 עד 14:00

כלומר את השעות ידעו היטב לתחום אבל את הימים לא רשמו מיום א' עד ו'.

מי שמקבל דו"ח על עמידה עצירה בימי ב,ג,ד,ה, יכול להחלץ מדו"ח שכזה.

ירון מאיר

אתה טועה. פסיק מפריד בין ימים. מקף משלים את הרצף. מאחר ומספרים נהוג לקרוא משמאל לימין יכול היה להיווצר מצב שהנהג המזדמן יקרא, "משעה ארבע עשרה ועד לשבע וחצי שלמחרת", לו ההפרדה הייתה בעזרת מקף. כדי למנוע אי הבנה זו הוסיפו משבע וחצי ועד ארבע עשרה.

ארז רונן

• תוכן חדש...