Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו טייפ של בלאופונקט + צ'יינג'ר של בלאופונקט רמקולים של pioneer תוצרת סין

300WATT TREE WAY.

מגבר RED SOUND USA 600 WATT 4 OUTPUT.

כשאני מגביר ווליום די חזק האיכות ירודה!!!!

למה??????? :mad:

lior . p

פורסם

נורא מעניין שקנית רמקולים זולים מאוד , מגבר זול מאוד , ועדיין אתה מאשים את ה HU. לאו דווקא המגבר הוא הבעייתי , יכול להיות מאוד שהרמקולים פשוט גרועים.

בכל אופן נראה לי שה HU הוא הבעייה האחרונה שלך.

Leon Cupra 2009

פורסם
יש לי רדיו טייפ של בלאופונקט + צ'יינג'ר של בלאופונקט רמקולים של pioneer תוצרת סין

300WATT TREE WAY.

מגבר RED SOUND USA 600 WATT 4 OUTPUT.

כשאני מגביר ווליום די חזק האיכות ירודה!!!!

למה??????? :mad:

אני מציע לך להגיע למפגש של אוטוסאונד ביום שבת (11 בבוקר בחניון של איצטדיון ר"ג ליד מתחם האוטובוסים של "דן"), יש שם אחלה של אנשים שמבינים (וגם כמה מתקינים) וישמחו לעזור לך (אני גם אשמח לעזור לך) . . .

אני ממליץ לך להגיע למפגש כי לא נראה לי שיש לך כ"כ הרבה ידע והבעיה יכולה להיות מאלף ואחת סיבות, צריך להתחיל לצמצם את הבעיות לאט לאט (לבדוק חיבורים, לבדוק כיוונים וכו') . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...