Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו? משהו? :) ביחוד מעניין אותי לדעת אם הם אכן שווים - יחסית לדנלופים כמובן - נסיעה מיוחדת לאזור המרכז. כיוון שאני יודע שזו שאלה סובייקטיבית אני אחדד: לו זה היה הרכב שלכם האם הייתם מקדישים לנושא כמה שעות וכמה עשרות שקלים בעלות הדלק? אם כן, למה?

אני לא מבין למה אתה צריך לנסוע במיוחד למרכז בשביל צמיגים. אין פנצ'ריות זולות בראש העין? בכפר קאסם? יש גם סניף של אוטודיפו בצומת ירקון לא רחוק ממך... בשביל צמיגים לנסוע עד לתל-אביב? נראה לי מיותר לאור מחירי הדלק החל מהיום בחצות.

תתמקד בשניים או שלושה דגמים שנשמעים לך טוב. תעשה סקר מחירים קצר בפנצ'ריות באזור ותקנה איפה שהכי זול. כמובן שחשוב לשים לב שאתה מבקש (ומקבל) צמיג טרי ושמבצעים לך איזון לכל הגלגלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מציע לך להתקשר מחר בבוקר ל"צמיג ישיר" פ"ת ולשאול, מה יש להם במלאי.

בדרך כלל יש להם מבחר גדול ומחירים לא יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני לא מבין למה אתה צריך לנסוע במיוחד למרכז בשביל צמיגים. אין פנצ'ריות זולות בראש העין? בכפר קאסם? יש גם סניף של אוטודיפו בצומת ירקון לא רחוק ממך... בשביל צמיגים לנסוע עד לתל-אביב? נראה לי מיותר לאור מחירי הדלק החל מהיום בחצות.

תתמקד בשניים או שלושה דגמים שנשמעים לך טוב. תעשה סקר מחירים קצר בפנצ'ריות באזור ותקנה איפה שהכי זול. כמובן שחשוב לשים לב שאתה מבקש (ומקבל) צמיג טרי ושמבצעים לך איזון לכל הגלגלים.

כבר הסתובבתי בכפר קאסם ואין להם שם קונטיננטל, בריג'סטון, פירלי וכד'. יש הנקוק, פאלקן וכד'. בגדול, הייתי מעדיף ללכת על שמות מוכרים.

פורסם
אני מציע לך להתקשר מחר בבוקר ל"צמיג ישיר" פ"ת ולשאול, מה יש להם במלאי.

בדרך כלל יש להם מבחר גדול ומחירים לא יקרים.

תודה על ההמלצה. התקשרתי אליהם והם המליצו לי על מישלין שחוסך 10% בצריכת הדלק. האמנם?

בחיפוש שערכתי מסתבר שיש 2 דגמים כאלו:

195/65R15 91V ENERGYSAV GRNX

או

195/65R15 91V TL ENERGY XM2 GRNX MI

האם הפרש מחיר של 100 ש"ח לצמיג מול הבריג'סטונים שווה? ז"א, אם הוא אכן חוסך 10% זה בהחלט שווה אבל האמנם? קצת קשה לי להאמין בזה.

מה ההבדל ביניהם?

פורסם

צמיג ישיר:

הקונטי שכולם המליצו עולה 440 ש"ח לצמיג.

המישלין ה"ישן" עולה 550 ש"ח לצמיג.

המישלין ה"חדש" (XM2) עולה 600 ש"ח לצמיג.

לאור ההמלצות אני מתחיל לחשוב ברצינות על 4 צמיגים אבל העלות קצת מרתיעה. מצד שני, אם הוא אכן מקיים את כל ההבטחות שמפוזרות כאן אז אולי זה שווה לטווח הארוך.

לאור ההמלצה הגורפת בפורום על הקונטיננטל, האם אתם הייתם בוחרים במישלין? האם היתה איזה מעבדה שבדקה את הטענות הללו באופן בלתי תלוי?

פורסם

אם זה CONTI PREMIUM CONTACT טריים,

אין שום סיבה לשלם יותר על MICHELIN ENERGY SAVER.

אולי הפוך..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מישלין אנרג'י הם צמיגים ירוקים שמבטיחים חיסכון בדלק. אני לא חושב שבפועל החיסכון הזה יכול להגיע ל-10 אחוזים, אני מניח שהחיסכון האמיתי קטן הרבה יותר.

אם יש קונטיננטל או ברידג'סטון שזולים מהמישלין אני לא רואה סיבה לשלם יותר על המישלין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם זה CONTI PREMIUM CONTACT טריים,

אין שום סיבה לשלם יותר על MICHELIN ENERGY SAVER.

אולי הפוך..

למה? בוא נניח שהתאריך על כולם זהה וקרוב להיום, נניח 0512. למה תבחר בקונטי?

פורסם
מישלין אנרג'י הם צמיגים ירוקים שמבטיחים חיסכון בדלק. אני לא חושב שבפועל החיסכון הזה יכול להגיע ל-10 אחוזים, אני מניח שהחיסכון האמיתי קטן הרבה יותר.

גם לי זה נשמע המון. השאלה היא האם יש איזו מעבדה בלתי תלויה שבדקה את זה. לפרסם נתונים שנבדקו אך ורק במפעל זה קל מאד אבל לא ניתן לאימות.

פורסם

רק לעדכן, בסוף קניתי מישלין. יצא לי 2000 ש"ח ל-4 צמיגים חדשים (1512) ומצאתי אותם בפנצריה נחמדה בראש העין עצמה. אני מפקפק בנתון החיסכון שמפורסם על ידי מישלין אבל במחירי הדלק המטורפים של היום גם חיסכון של אחוזים בודדים הוא בעל משמעות.

בנוסף, איכות הנהיגה השתפרה פלאים. אולי זה רק הקטע של צמיג חדש אבל זה עדיין כיף.

תודה לכל מי שעזר לי בשרשור.

שנה טובה.

פורסם
רק לעדכן, בסוף קניתי מישלין. יצא לי 2000 ש"ח ל-4 צמיגים חדשים (1512) ומצאתי אותם בפנצריה נחמדה בראש העין עצמה. אני מפקפק בנתון החיסכון שמפורסם על ידי מישלין אבל במחירי הדלק המטורפים של היום גם חיסכון של אחוזים בודדים הוא בעל משמעות.

שנה טובה.

תתחדש, שנה טובה

פורסם

שנה טובה.

איזה קוד מהירות בבקשה?

• תוכן חדש...