Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי סופית לא לקנות עכשיו, אלה לחכות לפחות עוד שנה, ככה אני גם יספיק לחסוך עוד כמה ג'ובות, וגם המחירים של הרכב שאני רוצה היום ירדו במשך הזמן, ככה שאני ירויח משני הכיוונים.

תודה על התגובות על המידע ועל הרצון הטוב :wink:

ד''א אני מעוניין להעלות את התמונה הזאת שתהפוך לתמונה בצד המשתמש שלי

באיזה רזולוציה הכי מומלץ להעלות אותה? אני רוצה שתיהיה תמונה גדולה עד כמה שאפשר

scaled.php?server=844&filename=72902412238608796197480.jpg&res=landing

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
החלטתי סופית לא לקנות עכשיו, אלה לחכות לפחות עוד שנה, ככה אני גם יספיק לחסוך עוד כמה ג'ובות, וגם המחירים של הרכב שאני רוצה היום ירדו במשך הזמן, ככה שאני ירויח משני הכיוונים.

תודה על התגובות על המידע ועל הרצון הטוב :wink:

ד''א אני מעוניין להעלות את התמונה הזאת שתהפוך לתמונה בצד המשתמש שלי

באיזה רזולוציה הכי מומלץ להעלות אותה? אני רוצה שתיהיה תמונה גדולה עד כמה שאפשר

אתה רואה כבר יש לך כיוון מחשבה.

בהצלחה.

פורסם
honda97 אתה יוזר שפשוט מלא טוויסטים :-D

חח טוב אם אתה אומר..

עד עכשיו עלו לי בראש לא מעט מכוניות, והפחד הגדול שלי מהם זה קודם כל לא לרדת ברמה מההונדה שלי..

ושלא יהיה להם בעיות מוזרות עם המנוע או עם חלקים ידועים שנוטים להתקלקל, ועליות תיקון גבוהים מהרגיל, צריכת דלק סבירה שבישבילי זה מינימום 1.10

פסלתי הרבה מכוניות שחיצונית היו ניראות לי מעולה, אבל אחרי בירורים על אותו רכב התגלו כל מיני תקלות ידועות, או נתונים שלא סיפקו אותי.

הגולף אומנם יקרה ועליות תחזוקה גם כן לא זולה, אבל היא אמינה מאוד ועומדת בכל הדרישות שלי, רק המחיר מאוד גבוה, ולכן אני מעדיף לחכות קצת להורדת מחירים, ולחסוך עוד קצת כסף.

פורסם

לפי מה שאתה אומר, אתה פשוט רוצה לגוון ברכב אחר, זה גם טוב ולא פסול, אבל דבר ראשון אתה חייב להיות סגור אם אתה הולך על זה, ומה התקציב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
לפי מה שאתה אומר, אתה פשוט רוצה לגוון ברכב אחר, זה גם טוב ולא פסול, אבל דבר ראשון אתה חייב להיות סגור אם אתה הולך על זה, ומה התקציב.

מה אתה מחזיר אותי עכשיו להתחלה חח? מה התקציב שלי?

אני כבר סיכמתי, נשאר עם ההונדה, מחכה עוד לפחות שנה, חוסך בזמן הזה עוד קצת כסף, ובנתיים מחכה לירידת מחירים של הגולף דור 6

כרגע יש לי 80 אלף ש''ח אבל אני לא יכול לבזבז את כל הכסף במכה אחת רק על רכב ולהתחיל מ 0.

אני רוצה שיהיה לי לפחות 120-140 ואז לקנות ב 70-80

• תוכן חדש...