Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבעייה המוכרת והידועה של הפונטו ספייס, מכניסים אקדח תדלוק ואחרי 2 שניות קופץ, וחוזר חלילה. בשנה וחצי האחרונה אני מתדלק ע"י הפיכת האקדח או הכנסת הפיה ממש מעט ותדלוק במהירות נמוכה, אלו כל הפתרונות שגם מצאתי בכל החיפושים.

הדבר נמאס עליי מכמה סיבות:

1) בתחנות עם לחץ גבוה תדלוק במהירות נמוכה לא עוזר..עדיין קופץ

2) כשאני הופך את האקדח לעיתים הדלק משפריץ החוצה גם כאשר המיכל מלא.

3) חייבים לעמוד כל הזמן ליד הרכב להחזיק את הפיה, אחרת בסוף התדלוק דלק משפריץ החוצה

4) אף אחד לא מסוגל לתדלק את הרכב מלבדי

מעבר לעיניין שבימנו כל שפריץ קטן של דלק הוא 10 ש"ח, זה לא בטיחותי, ואני מחפש פתרון אמיתי.

אני לא בטוח מה אפשר לעשות בעיניין. מצידי להחליף צינורות לצינורות רחבים יותר, להזמין פיה מאי-ביי, רק לפתור את הבעייה המעצבנת הזאת.

אם מישהו מכיר פתרון כזה, או לפחות יכול להסביר לי בוודאות ממה נובעת הבעייה הזאת (מעבר להסבר שיש הבדל בין פיות התדלוק בארופה ובישראל) אני אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

גם לי יש פונטו וגם אני עברתי על כל שיטה אפשרית בערך.

הכנסת חצי אקדח או פחות פתרה לי את הבעיה, על תדלוק במהירות גבוהה כמובן.

פורסם

זה גם תלוי בתחנה, באקדח התדלוק הספציפי.

אני מוציא את האקדח חצי החוצה. לרוב גם מטה אותו קצת בזווית אחורה - כלפי תא המטען. לפעמים בנוסף לכל אלה אני גם מטה את האקדח כלפי מעלה (הכוונה את הידית מעלה והפייה יורדת קצת), לא מסובב הפוך בשום אופן. שוב, הכל תלוי בתחנה הספציפית. גם לא להתעקש למלא ממש עד הסוף יכול לעזור.

כן מעצבן לתדלק את האוטו הזה אבל זה מה יש. מתרגלים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני מודה לכם על התשובות אך בכל זאת מחפש אפשרות לפתור את הבעייה.

האם הבעייה קשורה לנשם מיכל הדלק שנחסם מסיבה מסוימת בעת התדלוק? מה הוא ההבדל בין פית תדלוק ישראלית לאירופאית?

תודה

פורסם
אני מודה לכם על התשובות אך בכל זאת מחפש אפשרות לפתור את הבעייה.

האם הבעייה קשורה לנשם מיכל הדלק שנחסם מסיבה מסוימת בעת התדלוק? מה הוא ההבדל בין פית תדלוק ישראלית לאירופאית?

תודה

מקפיץ

• תוכן חדש...