Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעת לילה מאוחרת או שעת בוקר מוקדמת לחברי הפורום.

שאלה שמטרידה אותי מספר ימים

לפני שבועיים קיבלתי את האיביזה החדשה שלי, ראיתי שעשו לי פוליש ווקס (ברור שזה יצא כמו ח*א) ,שאלתי את המנהל מוסך למה ביצעו פוליש ווקס ברכב חדש אז הוא אמר לי בגלל שאריות של המדבקות ולכלוך שמצטבר כשהרכב עומד בבונדד....יש מימה לחשוש או שזה תקין שעושים פוליש ווקס לרכבים חדשים??? שאלתי אותו גם מי עשה את הפוליש ווקס הזה כי זה באמת היה נראה עבודה של חובבן אז הוא טען שהחבר'ה בבונדד :shock: , :?: בכל מיקרה בלי לבקש הוא הציע לי פוליש ווקס על חשבון המוסך, היה הבדל עצום בין 2 העבודות, העבודה במוסך הייתה מקצועית ואסטתית למרות שנשאר סימן של עיגול בדיוק בגודל הזה -> :| של צבע דהוי או שיותר נכון צבע ישן שלא יורד (העיגול הזה הרבה פחות מבריק משאר חלקי הרכב ).

האוטו כבר עבר פעמיים פוליש ווקס והוא אצלי רק שבועיים, אני חושש לעשות לו שוב פוליש ווקס, בכל פעם יורדת עוד שכבת צבע.

יכול להיות מצב שאחרי 20 פעם לא ישאר צבע לאוטו?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

הייתי מניח שהפעולה בוצעה עם פוליש עדין שמוריד כמעט כלום מהצבע, פעולה שיכולה להתבצע בערך מיליון פעם ועדיין ישאר צבע על הרכב. בכל מקרה הרכב כבר בבעלותך אני מניח אז הייתי מציע לך לגשת למקום מקצועי עם ציוד מקצועי כמו החנות של אוטוסטור אשר מבצעת טיפולים שכאלו עם החומרים והפדים מן הטובים שיש בעולם. לגבי הפעולה של הפוליש ווקס בסוכנות אני מניח שזה פרוצדורה קבועה, נשמע הגיוני שתקבל אוטו נקי ומצוחצח חדש מהחברה. סתם לידע כללי גם במפעל הייצור של הרכב בחול מבוצע לרכב פוליש ווקס לפני הדבקת מדבקות ההגנה ושליחתו למדינות זרות.

דרך אגב עד כמה שאני יודע הבעיה בביצוע פוליש לא נכון אינה קשורה בהורדת שכבות הצבע, פעולה אשר מאוד קשה לביצוע, אלא דווקא שריפת הצבע בעקבות חום ועבודה מרובה על מקום קטן וחוסר אחידות בביצוע.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם
הייתי מניח שהפעולה בוצעה עם פוליש עדין שמוריד כמעט כלום מהצבע, פעולה שיכולה להתבצע בערך מיליון פעם ועדיין ישאר צבע על הרכב. בכל מקרה הרכב כבר בבעלותך אני מניח אז הייתי מציע לך לגשת למקום מקצועי עם ציוד מקצועי כמו החנות של אוטוסטור אשר מבצעת טיפולים שכאלו עם החומרים והפדים מן הטובים שיש בעולם. לגבי הפעולה של הפוליש ווקס בסוכנות אני מניח שזה פרוצדורה קבועה, נשמע הגיוני שתקבל אוטו נקי ומצוחצח חדש מהחברה. סתם לידע כללי גם במפעל הייצור של הרכב בחול מבוצע לרכב פוליש ווקס לפני הדבקת מדבקות ההגנה ושליחתו למדינות זרות.

דרך אגב עד כמה שאני יודע הבעיה בביצוע פוליש לא נכון אינה קשורה בהורדת שכבות הצבע, פעולה אשר מאוד קשה לביצוע, אלא דווקא שריפת הצבע בעקבות חום ועבודה מרובה על מקום קטן וחוסר אחידות בביצוע.

תודה על התגובה המהירה, מה שאני מבין מהמילים שלך שה"עיגול" שתיארתי זה בעצם קטע של צבע שרוף?? ניתן לחדש קטע כזה ע"י פוליש ווקס? כמובן שקשה לענות ככה בלי לראות,אז היום בצהריים אני יעלה תמונה.

בכל מיקרה שמעתי הרבה על אוטוסטור, אולי אני יקפוץ אליהם היום.

יום טוב :-D

פורסם
שעת לילה מאוחרת או שעת בוקר מוקדמת לחברי הפורום.

שאלה שמטרידה אותי מספר ימים

לפני שבועיים קיבלתי את האיביזה החדשה שלי, ראיתי שעשו לי פוליש ווקס (ברור שזה יצא כמו ח*א) ,שאלתי את המנהל מוסך למה ביצעו פוליש ווקס ברכב חדש אז הוא אמר לי בגלל שאריות של המדבקות ולכלוך שמצטבר כשהרכב עומד בבונדד....יש מימה לחשוש או שזה תקין שעושים פוליש ווקס לרכבים חדשים??? שאלתי אותו גם מי עשה את הפוליש ווקס הזה כי זה באמת היה נראה עבודה של חובבן אז הוא טען שהחבר'ה בבונדד :shock: , :?: בכל מיקרה בלי לבקש הוא הציע לי פוליש ווקס על חשבון המוסך, היה הבדל עצום בין 2 העבודות, העבודה במוסך הייתה מקצועית ואסטתית למרות שנשאר סימן של עיגול בדיוק בגודל הזה -> :| של צבע דהוי או שיותר נכון צבע ישן שלא יורד (העיגול הזה הרבה פחות מבריק משאר חלקי הרכב ).

האוטו כבר עבר פעמיים פוליש ווקס והוא אצלי רק שבועיים, אני חושש לעשות לו שוב פוליש ווקס, בכל פעם יורדת עוד שכבת צבע.

יכול להיות מצב שאחרי 20 פעם לא ישאר צבע לאוטו?

לצערי תופעה מקובלת בארץ.

אין לך מה לחשוש מביצוע דיטיילינג אצל בעל מקצוע טוב, מביצוע פוליש-ווקס אצל צ'מפיון דווקא כן.

ה"עיגול" שאתה מתאר זה צבע שרוף או הולוגרמה, קשה לקבוע.

פורסם
לצערי תופעה מקובלת בארץ.

אין לך מה לחשוש מביצוע דיטיילינג אצל בעל מקצוע טוב, מביצוע פוליש-ווקס אצל צ'מפיון דווקא כן.

ה"עיגול" שאתה מתאר זה צבע שרוף או הולוגרמה, קשה לקבוע.

ראיתי כבר רכבים שהיה להם הולגרמות, זה לא נראה כמו זה.

נראה לי שהעיגול הזה הוא יותר בכיוון של צבע שרוף, תחשוב עיגול בצבע שהוא מט יותר משאר הרכב.

בכל מיקרה צבע שרוף ניתן לתיקון ע"י דיטיילינג (ועד כמה באמת זה משפיע ? ) או שלוותר ולא להתעסק עם זה יותר מידי?

פורסם

קודם כל יש מצב ששרפו לך את הצבע אם הפוליש,במקרה זה רק צבע יעזור, ואם עשו כבר פוליש ואין שריטות לפי דעתי אתה לא צריך פוליש אלא רק ווקס , שמבריק את הרכב ... בקשר לצבע תיסע לכל שטיפה או פחח תישאל מה אפשר/עדיף לעשות .

פורסם
קודם כל יש מצב ששרפו לך את הצבע אם הפוליש,במקרה זה רק צבע יעזור, ואם עשו כבר פוליש ואין שריטות לפי דעתי אתה לא צריך פוליש אלא רק ווקס , שמבריק את הרכב ... בקשר לצבע תיסע לכל שטיפה או פחח תישאל מה אפשר/עדיף לעשות .

אומנם המוסכים המורשים בארץ חובבנים יחסית לאלה שבחו"ל אבל תהיה בטוח שאחרי שעשו פוליש לאוטו הם גם שמו ווקס :-P

לנסוע לשטיפה? זה שווה ערך כמו שאני ישאל מוכר בסופר או עובד בתחנת דלק מה אפשר לעשות עם ה"עיגול" המשונה, עם כל הכבוד אני בספק אם הרבה מהשטיפות לא משתמשות בסבון כלים במנהרות שטיפה שלהם :roflmao::roflmao:

פורסם

אני היחידי שחושב שזה פשוט לא בסדר שהוא קיבל רכב *חדש* עם כתם בצבע?

לא משנה מה עשו או לא עשו הוא אמור לקבל צבע אחיד על כל הרכב בלי שום תירוצים של "בונדד" "אחסנה במיכליות" וכו'

פשוט נראה לי לא תקין שהבן אדם שילם על רכב חדש וקיבל פגם בצבע..

פורסם

אני שבוע הבא אמור לקבל איביזה FR אדומה

אני חושב שלא הייתי לוקח את הרכב אם היה לי כתם צבע שרוף, זה הריי חדש

שילמת כסף כדי לקבל חדש,

או שתבקש פיצוי כסף, או משהו שיהיה שווה את הכתם הזה.

פורסם
אתה טועה אחי 90% מהשטיפות כן עושים פוליש ווקס ,

זה שהשטיפות עושות פוליש ווקס אני יודע , השאלה באיזה איכות ורוב השטיפות עושות באיכות על הפנים !

פורסם
אני שבוע הבא אמור לקבל איביזה FR אדומה

אני חושב שלא הייתי לוקח את הרכב אם היה לי כתם צבע שרוף, זה הריי חדש

שילמת כסף כדי לקבל חדש,

או שתבקש פיצוי כסף, או משהו שיהיה שווה את הכתם הזה.

תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלי ותבין שלא לקחתי את הרכב עם כתם של צבע, המוסך הציע לי פיצוי פוליש ווקס אחרי שהראתי לו שהאוטו מלוכלך מהאבקה של החומר ונשאר שאריות של פוליש שבתכלס יורד בשטיפה.

בפוליש ווקס השני (הפיצוי) קיבלתי את הרכב מתוקתק כמו שצריך וכשהגעתי לקחת אותו האחראי מוסך שאל אותי אם אני רוצה שישטפו לי את האוטו (כי נמרח ווקס ועדיף לתת לחומר להיספג יום-יומיים), בקיצור אמרתי לו שאין צורך ,אחרי כמה ימים ששטפתי את האוטו שמתי לב לכתם ממש קטן כזה -> 0 אולי אפילו יותר קטן.

בכל מיקרה יש התפתחות בפרשה: התקשרתי למוסך הוא הציע לי פוליש ווקס נוסף על חשבונם למרות שאני חושש לעשות 3 פעמים ברצף פוליש ווקס גם כי הכתם התחיל לרדת :shock:

פורסם

הבנתי,

תשמע אם זה כתם כזה -> 0 -אז זה מאוד פיצפוני

וגם קיבלת וואקס אז זה נחמד...

ואם זה יורד אז עוד יותר טוב כי ההרגשה משתפרת :-D

מקווה שהאיביזה שלי לא תהיה בעייתית..

איזה צבע לקחת ואיזה דגם אם אפשר לשאול?

פורסם
הבנתי,

תשמע אם זה כתם כזה -> 0 -אז זה מאוד פיצפוני

וגם קיבלת וואקס אז זה נחמד...

ואם זה יורד אז עוד יותר טוב כי ההרגשה משתפרת :-D

מקווה שהאיביזה שלי לא תהיה בעייתית..

איזה צבע לקחת ואיזה דגם אם אפשר לשאול?

אפור פחם (ובלילה זה נראה סגול :roflmao:)

איביזה "FR" ידנית 105 כ"ס.

רשמת שהזמנת גם FR ? התכוונת ל-FR אמיתית או ל-"FR" ?

בכל מיקרה הרכב אצלי שבועיים , ותכלס חוץ מהפעמים שאני ניתקע בפקקים, כל פעם שאני נוהג עליה אני עם חיוך של ילד בן 3 8)

פורסם

יפה תתחדש! ותהנה!

כן לקחתי גם "FR" עם 105 סוסים

אבל גיר DSG ,כי לא היה צבעים שאני רוצה בגיר רגיל

הרכב נראה מדהים, לקחתי אותה במחיר של גיר רגיל, בלי מערכת מולטימדיה

ה 1.2 משחק אותה יפה בזה שהיא חסכונית - שזה חשוב בשבילי כי המחירים של הדלק רק עולים

ואפילו זריזה מאוד (לפי נסיעת מבחן שעשיתי על ה DSG)

• תוכן חדש...