Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

- טויוטה קורולה דגם GLI שנת ייצור: 2011

ToyotaGLI
שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכולם,

כמו שכבר ציינתי בנושאים הקודמים, אני בעל רכב מסוג טויוטה קורולה דגם GLI משנת 2011. (בינואר נרכש הרכב).

עד כה הרכב ביצע 20,000 קילומטר (מתאריך 1.1.2011 עד 22.8.2012).

סביר שהוא יהיה בכמעט שנתיים (20,000 קילומטר?) האם המחירון שלו ירד אם שנה הבאה אמכור אותו ב 30,000?

בנוגע למגנזיום: התקנתי גלגלי מגנזיום על הרכב כאלה:

2011_toyota_corolla-4f23531011cfe.jpg

בכל אופן מה דעתכם על ג'אנט בצורה כזו?

* רציתי לדעת איפה אני משיג "פנסי ערפל קדמיים" לטויוטה קורולה 2011 דגם GLI.

* בנוסף, מערכת מולטימדיה מקורית לרכב - יש לי שאלה עליה!

מערכת מולטימדיה:

אם בטויוטה הציעו לי את המערכת המולטימדיה ב - 6,000 ומשהו שקל ועם שנה אחריות.

ובמקום אחר, הציעו לי מערכת מולטימדיה מקורית של טויוטה קורולה GLI 2012 שמותאם גם ל 2011, עם אחריות לשלוש שנים!

אבל השניה זו חברה שמתעסקת בהתקנת מערכות מולטימדיה, ונגני MP 3 לרכב, מערכות סטריאו וכו'..

על מי שווה לסמוך?

החברה עם המערכות היא מוכרת.

גם טויוטה מוכרת, אבל על מי הייתם סומכים?

הם מציעים לי (במערכות שם) 4,000 שקל וזה שלי עם טכנאי עד הבית חינם שיתקין לי את זה.

שווה?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכמות ה ק"מ שלך טובה,אך הבעיה שלך היא הליסינג,הקורולה מאוד פופולרית שם,ולכן יהיה קשה למכור במחיר מחירון.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכמות ה ק"מ שלך טובה,אך הבעיה שלך היא הליסינג,הקורולה מאוד פופולרית שם,ולכן יהיה קשה למכור במחיר מחירון.

איפה זה "שם" ? חחחח ותודה על המחמאה על הק"מ ;)

אני עם GLI 2011 אני לא מאמין שיש ליסינג של GLI. וגם אם יש, אין סיכוי למכור אותה במחיר מחירון אם הוספתי לה

את הפיצ'רים והחידושים שב- 2012?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה אנשים שבאים לא מבינים מה זה GLI או SUN,יש רכב והוא טיוטה קורולה,זאת בעיה אחת.

שם זה במגרשי חברות הליסינג,שיתנו רכב במחיר הרבה יותר זול משלך,זאת בעיה שניה.

מגנזיום ומערכת יכולה להוסיף,אך אתה לא תקבל עליה את כמה שהשקעת,בעיה שלישית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא? מדובר בעלויות גבוהות במיוחד.

אם אני שומר על הרכב, מביא אותו (אמנם עם 2-3 שריטות , ש 2 מהן עמוקות, כל השאר לא ב 2 מ"מ עומק) אין סיכוי שאני אוכל למכור את זה במחיר טוב?

אני לא מאמין...מכרנו רכב טויוטה 2004 במחיר של לא פחות מ 80,000 שקל! עם 50,000 קילומטראז'! אז איך אתה מסביר

שבן אדם יבוא ויהיה מוכן לקנות טויוטה קורולה GLI 2004 ו- 80 אלף שקל לתת מזומן? כי הרכב שמור. גם שם היה תאונה

קטנה וזה גם לא באשמתנו. אלא שנכנסו בנו.

הרכב אחרי הכל, שמור, נקי, מוקפד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאמין שזה היה לפני מספר שנים,היום השוק מאוד השתנה,במיוחד ברכבים פופלרים בליסינג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שאמרו לפניי, על השקעה ברכב (ג'אנטים וכו') בד"כ לא מקבלים החזר, בעיקר לא ברכב פופולארי כמו שלך.

אתה צודק, בליסינג/השכרה אין GLI, ואני אישית אם הייתי מחפש קורולה גם אני הייתי מחפש GLI ולא את דגם הליסינג הלא מאובזר.

עצתי לך היא פשוטה - נסה למכור במחיר שאתה מבקש. אם "תיפול" על מישהו שמבין ואכן מעדיף את הדגם המאובזר - מה טוב. אם זה לא יקרה מהר ותרגיש שאתה חייב כבר למכור, עשה זאת דרך טרייד אין (וכמובן שתקבל הרבה פחות ממה שאתה חושב :x)

-----------------------------

אם נוהגים לא מסמסים. אל תצאו בלי מסמס תורן :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים יקרים, זה פורום טכני.

ולכן דיון בנושאי ירידת ערך, מחיר מחירון וכו' אינו מתאים לכאן.

לגבי מערכת מולטימדיה - יש כאן באתר פורום אודיו ומולטימדיה לרכב, ומקום השאלה הזו שם.

לגבי הג'נטים - שוב, זה לא קשור לפורום טכני. הרי כבר קנית, אז בשביל מה להתייעץ? אם בחרת בהם, כנראה שהם לטעמך וזה מה שחשוב.

מי שרוצה לענות לגבי פנסי ערפל - מוזמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...