Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן,

החברה מתחילה לתפוס תאוצה ועכשיו דרוש סלוגן קליט (לא מתחכם מדי) ועדיף באנגלית. חברה שמספקת שירותי מוזיקה.

חשבתי על "with you, in your special moments"

או משהו בסגנון.

זה חייב להיות קצר, קולע וקליט, ולא מתחכם מדי שאנשים לא יצטרכו לקרוא את המשפט ולהתחיל לחשוב למה התכוון המשורר.

אשמח לשמוע הצעות :)

פורסם

loving you tender...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בהנחה שהמפשט לא רשום כפטנט:

"no music, no life".

עוד אופציה (לא נראה לי ש-blur יתבעו אותך):

"music is my radar"

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה לעוזרים,

לכל מי ששאל - מוזיקה לאירועים (חתונות, וכמובן אירועים פרטיים)

אני מחפש משהו יותר קליט, יותר כמו:

its all about the music

או

with you, in your special moment

לבחור שהציע: let it beat - סלוגנים כאלה בד"כ מאפיינים חברות "שכונה" להפקת אירועים.

אני מחפש משהו קצת יותר מגניב, אבל לא מתחכם מדי, רק בשביל שתהיה עוד שורה מתחת ללוגו של החברה (שלא ייראה ריק מדי, חייב סלוגן)

אשמח לשמוע עוד הצעות.

פורסם

זה לא ממש סלוגן. אין בזה שום דבר מתוחכם או מעניין. סתם ארוך וכולם אנלפבתים אז למה לטרוח?

its all about the music

זה כלכך גנרי שאפילו התת-מודע שלי היה מסנן את זה החוצה.

let it beat

זה דווקא סבבה. זה לא דבילי, יש בזה רפרנס מובנה לקלאסיקת היפים מגעילה, ואלמנט אנרגטי מסויים. זה קצר, קליט ואין בזה סימני פיסוק באמצע. הייתי לוקח בשתי ידיים.

עצתי לך - אם אתה עושה סלוגן באנגלית, שיהיה מאוד קצר, קל וקליט. דע את לקוחותיך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה לא ממש סלוגן. אין בזה שום דבר מתוחכם או מעניין. סתם ארוך וכולם אנלפבתים אז למה לטרוח?

its all about the music

זה כלכך גנרי שאפילו התת-מודע שלי היה מסנן את זה החוצה.

let it beat

זה דווקא סבבה. זה לא דבילי, יש בזה רפרנס מובנה לקלאסיקת היפים מגעילה, ואלמנט אנרגטי מסויים. זה קצר, קליט ואין בזה סימני פיסוק באמצע. הייתי לוקח בשתי ידיים.

עצתי לך - אם אתה עושה סלוגן באנגלית, שיהיה מאוד קצר, קל וקליט. דע את לקוחותיך.

קודם כל תודה על ההתיחסות.

בקשר לסלוגן שאני הצעתי - with you, in your special moments

פשוטו כמשמעו- איתך\לצידך ברגעים החשובים (חתונה)

let it beat מתפרש אצלי בקונוטציה של כל החברות סוג ד' שבקושי יודעות לחבר מילה וחצי באנגלית ודוחפות את המילה BEAT כי זה נשמע מגניב "feel the beat" או שבכלל השם של החברה זה beat וכו'.

פשוט חושב שזה נשמע רע.

אשמח לשמוע עוד הצעות.

פורסם

let it beat מתפרש אצלי בקונוטציה של כל החברות סוג ד' שבקושי יודעות לחבר מילה וחצי באנגלית ודוחפות את המילה BEAT כי זה נשמע מגניב "feel the beat" או שבכלל השם של החברה זה beat וכו'.

פשוט חושב שזה נשמע רע.

טוב שכתבת "אצלי" ..... :?

אגב,

" its all about the music

או

with you, in your special moment " נשמע הרבה יותר "שכונה" ומתאמץ מדיי .

פורסם

life`s soundtrack

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה שם החברה?

אגב, השבוע נתקלתי בסלוגן שממש אהבתי, לצערי לא זוכר את שם החברה אבל היא מתעסקת בלווינים והסלוגן היה משהו באיזור של

"Making space, in space" - אהבתי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אף פעם לא הצלחתי להבין את הסלוגנים באנגלית. באמת נראה לך שאתה פתאום מצטייר כבינלאומי? אתה לא יכול להיות מתוחכם כי הקהל הרחב לאו דווקא יבין, אם אתה סתם כותב מילים באנגלית כמו "making music" אתה יוצא קצת מפגר בעיני חלק אחר מהלקוחות.

יותר ויותר עסקים עושים מעבר לאנגלית, אני "מת" על כל ה- Avi Abutbul Hair Design. ממני הם לא יראו שקל, סתם כי זה צורם לי.

אנחנו חיים במדינה דוברת עברית, מה רע בסלוגן בשפתנו?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

We bring the music

חבל שזה כבר נמצא בשימוש Omniphone

אפשר לשנות ל-

We'll bring the music

נשמע כמו פרסומת לאמצעי מניעה/בושם/דיאודורנט

אנלוגי,

סלוגן היא לא מילה בעברית.

אמור סיסמה, אמרה, מימרה, פסוק או פתגם.