Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם מנצלים טוב יותר את הזמן שלכם?

DimaX111
שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רבים חושבים שהטרגדיה של החיים האנושיים היא, שבהיותנו בני תמותה, המוות הוא הדבר היחיד שאנו יודעים שמחכה לנו בביטחון בסוף הדרך.

אבל אחרי התעניינות בנושא וקריאה עיונית מעטה נתקלתי בספר שתיאר את הבעייתיות טוב.(מומלץ: "הבנק טעה לטובתך")

לדעתי מה שאנחנו באמת רוצים הוא יותר זמן. אנחנו אפילו לא בדיוק יודעים כמה. אבל הבעיה היא שכבר קיבלנו יותר זמן! הרי לפני פחות ממאה שנה תוחלת החיים הייתה לפחות עשור פחות, ולפני זה אף פחות. פעם אנשים היו מולידים ילדים כבר בגיל עשרים.

עתה נדמה לנו ששבעים שנה, אם אנחנו בני מזל הם קצת מידיי. יש כל כך הרבה דברים לחוות וכל כך הרבה דברים לראות...

אבל אולי טבע האדם כזה כך שבכל דור אנו פשוט גוזרים לעצמנו את הזמנים כך שיתאימו כל פעם למשך החיים שלדעתנו נחיה?

הדור של ימינו נוסע הרבה יותר ואולי אף חווה יותר וכך נהנה ממעין גיל התבגרות ממושך. נראה כאילו לא משנה כמה זמן לחיות יוותר לנו - זה לא יספיק.

קשה להודות שאולי אנחנו לא מנצלים את הזמן שכן יש לנו כמו שצריך. אולי בעצם אנחנו צריכים להפסיק לחשוב "אילו רק היה לי יותר זמן" אלא לחשוב במקום "אם רק הייתי מנצל את הזמן שהיה לי טוב יותר...".

אז איך אתם מנצלים את זמנכם טוב יותר? ומה דעתכם בנושא?

Mazda 2 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחליף שעון ותראה איך מנצלים את הזמן.

שתי נשים יושבות בפאב. אחת אומרת לשניה: רואה את החתיך ההוא שמשחק אותה אדיש? תראי איך אני מדליקה אותו.

היא פותחת שני כפתורים בחולצה, נגשת לאיש ושואלת מה השעה.

תשע ורבע – עונה האיש.

היא פותחת את החולצה, חושפת חזה יפה בלי חזיה, ומראה לו שאין לה תחתונים מתחת החצאית.

סליחה, מה השעה?

תשע ושש עשרה דקות – עונה הבחור.

היא מתפשטת לגמרי. מה השעה כעת????

תשע ושבע עשרה דקות – עונה האיש, ומראה סימני עצבנות.

תגיד לי – מועקת האשה ביאוש – לא עומד לך?

מה פתאום – מחייך האיש ומרים את ידו - זה סייקו !

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...