Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנטיס 2001-מתיחת בלם יד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

החלפתי לאחרונה בלמים קדמים ובדקתי את האחוריים,

אני מעונין למתוח את כבל בלם היד מגלל שהוא עולה ממש למעלה.

איך עושים זאת בלנאטיס?

שי.

פורסם

אם הכבל עולה למעלה לא בטוח שמתיחה תספיק וצריך לבדוק היטב את הבלמים.

בדיקת בלמים למען בטחונך האישית ולכל משתמשי הדרך יש לעשות במוסך מורשה,ע"י אדם שהוסמך למכונאות ולא באופן עצמאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם הכבל עולה למעלה לא בטוח שמתיחה תספיק וצריך לבדוק היטב את הבלמים.

בדיקת בלמים למען בטחונך האישית ולכל משתמשי הדרך יש לעשות במוסך מורשה,ע"י אדם שהוסמך למכונאות ולא באופן עצמאי.

צודק !

ידית בלם היד במצב גבוה מעידה על שחיקת רפידות/סנדלים אחוריים.

כנ"ל ירידת מפלס נוזל הבלמים.

רענן

פורסם

רענן,

לאחרונה החלפתי 2 רפידות ברכבי, בוצעה חריטת תופים והחלפת 2 צלחות מקדימה.

איני בקיא בנושא ולכן יכול להיות שלא ניסחתי את עצמי בצורה ברורה.

בנוסף המכונאי מתח את הכבל של בלם היד.

בלם היד עולה כמעט עד למעלה. האם יש בעיה כלשהיא? מתגובתך נשמע שכן.

מפלס נוזל הבלמים נמצא במקסימום.

הרכב הוא לאנטיס 2003.

פורסם

אם מעולם לא בוצעה מתיחה לכבל בלם היד אני דווקא כן הייתי מתחיל במתיחה הזו ולא רץ ומישתגע שייפתחו עכשיו את הבלמים האחוריים, ייסתכלו, ייגבו כסף...חבל. אם המתיחה הזו לא תעזור יש לדלג לשלב הבא שצויין.

פורסם

חייב לפתוח ולבדוק את מצב הבלמים מאחורה!

לסנדלים מאחורה יש מנגנון כיוונון אוטומטי, ברגע שהמנגנון נתקע או שהסנדלים הגיעו לסוף הידית בלם יד עולה גבוה, מתיחת הכבל אינה הפתרון !! אלא יש לבצע החלפה.

בכל מקרה חייב לפתוח ולבדוק, רק לאחר מכן שהכל תקין אפשר לבצע מתיחה קלה לכבל דרך הידית עצמה, לוקחים ידית T10 וסוגרים מעט את האום שמותח את הכבל.

מדובר בבלמים אל תשחק!

פורסם

ציינתי שיש מנגנון כיוונון אוטומטי כאשר הוא נתפס הוא לא מתכוונון יותר, הפתרון הוא ניקוי ושימון המנגנון+ כיוון ידני ראשוני והידית בלם יד תהיה נמוכה כדרוש.

• תוכן חדש...