Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מחר אנחנו רוצים לצאת לטיול שטח ,

אין לנו הרבה נסיון אבל אנחנו מכירים הרבה מקומות אבל מתלבטים באיזה מסלול לצאת,

היעד הוא או רמת הגולן או איזור הכרמל או עמק הירדן והעמקים,

אז רציתי לשמוע מאנשים שיש להם נסיון בשטח על איזה איזור הם ממליצים עכשיו בתקופה הזו,

אני צריך מסלול 4X4 שיהיה בינוני ולא קשה שישבור את הג'יפ,

ולא רוצה מעברי בוץ או מים קשים,

יעני אני צריך לשלב 4X4 אבל לא במצב הכי קשה.

אז בבקשה תעזרו לי למצוא מסלול יפה ומתאים.

אם זה קשור הטיול יהיה עם פאג'רו קצר, ואלי גם עם דימקס 4X4.

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אין הרבה מקומות עם מים בעונה הזאת של השנה, רוב המעיינות יבשים.

בעונה הזאת בשנה שעברה עשיתי את המסלול שמוביל לעין מימון ועין חשק. שתי מעיינות קטנים ונחמדים בשיפולי רמת הגולן שהמסלול שמוביל אליהם מעט טכני אבל לא אמור להיות בעייתי לדימקס או לפג'ארו (אני עברתי אותו עם ניסאן מוראנו בלי בעיות מיוחדות). המעיינות אצלם נחמדים מאוד, במיוחד עין מימון. באתר ג'יפולוג יש מסלול לדוגמא באזור, מומלץ להעזר בו:

http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2232-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C-4X4-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%91-%D7%A8%D7%9E%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%9F

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באיזור עמק יזרעאל יש את הטיול הקלאסי של גלבוע, שביל נחל חרוד, שביל נחל יששכר, ירידה משם לנחל יששכר ואז לתצפית כוכב הירדן, ומשם לנחל תבור .

יש אפשרות גם לעצור באמצע המסלול במעיינות הרבים בעמק המעיינות, אך בשבתות המקומות האלה דיי עמוסים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אהלן חברים,

מחר אנחנו רוצים לצאת לטיול שטח ,

אין לנו הרבה נסיון אבל אנחנו מכירים הרבה מקומות אבל מתלבטים באיזה מסלול לצאת,

היעד הוא או רמת הגולן או איזור הכרמל או עמק הירדן והעמקים,

אז רציתי לשמוע מאנשים שיש להם נסיון בשטח על איזה איזור הם ממליצים עכשיו בתקופה הזו,

אני צריך מסלול 4X4 שיהיה בינוני ולא קשה שישבור את הג'יפ,

ולא רוצה מעברי בוץ או מים קשים,

יעני אני צריך לשלב 4X4 אבל לא במצב הכי קשה.

אז בבקשה תעזרו לי למצוא מסלול יפה ומתאים.

אם זה קשור הטיול יהיה עם פאג'רו קצר, ואלי גם עם דימקס 4X4.

תודה רבה.

יש מסלול מצומת בית המכס ועד צומת גונן

הרבה מים ולא קשה

פורסם

יש מסלול מאוד יפה במעיין ברוך (ליד יובל), הייתי שם לפני כמה שבוע ויש שם אחלה זרימה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

טוב חברים עדיין לא יצאנו לטיול דחינו את זה או למחר או לשבת הבאה, אז עוד הצעות בבקשה.

מה יש עוד ברמת הגולן? והכי חשוב איפה נקודת ההתחלה ואיפה הסיום.

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שלום יוסי.

יש לי אם אתה רוצה ספרים של אבירם ברקאי, גם מסלולים קצרים וגם קצת יותר אורכים.

בכל מיני דרגות קושי, קיבלתי אותם מתנה, אך לא יצא לי לעבוד איתם יותר מידי, אני עובד לרוב עם מפות בלבד.

אם אתה מהאזור (הוד השרון) אתה יכול לבוא לקחת אותם לצורך הטיול ותחזיר לי את זה אחרי זה.

פלג_

פורסם

נחל ורדינון אם אתה בא משדה נחמיה נוסע ישר פונה שמאלה לכיוון מרום גולן ואחרי כקילומטר יש כביש עפר מצד שמאל עם שער לבקר תפתח אותו אין לו מנעול תיכנס ותיסגור תיסע שם בכביש עפר עד שתגיע למן מקום כזה אם גדר פרוצה זה שם

בריכה מאוד מהנה נסיעה של כחצי שעה בשטח כביש עפר משובש!!!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...