Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים כשאני רואה אנשים שקונים מכונית ספורט\ספורטיבית במחיר X שנותנת ביצועים ברמת Y, אני חושב שתכל'ס אפשר למצוא מכונית במחיר חצי X שתספק ביצועים ו\או הנאה ברמת 2Y.

ובכן מספיק להתלבט לבד במחשבות, אני רוצה לשמוע את דעתכם !

אז אני שואל איזו מכונית לדעתכם ניתן לרכוש בארץ שתתן הכי הרבה ספורט\ביצועים\הנעה לשקל ?

יש לציין ששנתון, צריכת דלק וכל שאר השיקולים לא נכנסים פה לתמונה. אלא אם מדובר על דגם יוצא דופן במיוחד, ואז פשוט ציינו זאת בתשובתכם.

קדימה השמיעו קולכם...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

משומשות: (אני מתייחס לרכב סטנדרתי ולא מפלצת משופרת שלא דומה לרכב המקורי).

הנעה קידמית זולה - כנס לגלריה בחתימה שלי.

הנעה קדמית במחיר גבוה יותר - קליאו ספורט.

הנעה אחורית זולה - מיאטה או סדרה 3.

הנעה אחורית יקרה - S2000.

חדשה (חייבת להיות זולה משמעותית מהמתחרות, אם הבנתי את הסקר נכון):

הנעה קדמית - יאריס T.

הנעה אחורית - מיאטה.

הכי הרבה בעסה לשקל:

יונדאי גטס "ספורט".

מה שהופך אותה לגרסת ספורט בניגוד לגטס הרגילה: 3 דלתות, גיר ידני...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
משומשות: (אני מתייחס לרכב סטנדרתי ולא מפלצת משופרת שלא דומה לרכב המקורי).

הנעה קידמית זולה - כנס לגלריה בחתימה שלי.

הנעה קדמית במחיר גבוה יותר - קליאו ספורט.

הנעה אחורית זולה - מיאטה או סדרה 3.

הנעה אחורית יקרה - S2000.

חדשה (חייבת להיות זולה משמעותית מהמתחרות, אם הבנתי את הסקר נכון):

הנעה קדמית - יאריס T.

הנעה אחורית - מיאטה.

הכי הרבה בעסה לשקל:

יונדאי גטס "ספורט".

מה שהופך אותה לגרסת ספורט בניגוד לגטס הרגילה: 3 דלתות, גיר ידני...

בעיקרון לא מדובר פה על מחירים סטטיים, אלא רק על כמה ספורט\הנעה לשקל מקבלים. מבחינתי מישהו יכול לבוא ולטעון שלמבורגיני מרציליאגו זאת עיסקה מצויינת שכן מקבלים המון ביצועים...

אבל תכל'ס זה לא מעניין אותנו אם זה משתלם לקנות למבורגיני, וגם את מי שקונה אותן זה לא מעניין.

אז בואו נדבר על מכוניות שיותר קרובות לעין וללב.

עכשיו לגבי מה שאמרת, הנעה קדמית זולה: באמת 205 יכולה להיכנס לתמונה. מה לגבי מיני מיינור למשל ? הנעה קדמית עם הנאה אחורית וניתן להשיג במחיר מצויין (נמוך יותר מ-GTIים)

הנעה אחורית זולה...מיאטה ? אני חושב יותר לכיוון של אלפא רומיאו וב.מ.וו ישנות. סידרה 3 לאורך שנות השבעים והשמונים, והאיטלקיות ממשפחת ג'וניור, אלפטות וכך הלאה בהמשך השנים, שאת כולן ניתן להשיג במחירים מצחיקים יחסית.

כמו כן אם רוצים לרדת לתקציבים מאוד נמוכים ישנה הפורד סיירה, לאנשים שחייבים הנעה אחורית. וכמו שניתן לראות אצל כמה אנשים בארץ יש למכונית הזאת פוטנציאל ללא ספק.

לדעתי עוד משהו קטן שאפשר להכניס לשיקול הוא שיפורים (לא מפוצצים). אם אתה יכול לקחת מכונית ישנה וזולה משמעותית, ולהעמיד אותה מבחינת כוח עם החדשות ע"י כמה שיפורים קלים...למה לא ?

למרות שאם עוסקים במותגים איכותיים כמו שציינתי (אלפא וב.מ.וו) היצרנים האלה יודעים מה הם עושים היום, והם גם ידעו זאת פעם, ככה שאין באמת צורך לשנות משהו במכוניות הספורטיביות שלהם.

אשמח לשמוע עוד דעות ותגובות.

פורסם

לפי דעתי במונחים של שקל להנאה, אז אין על סיטרואן AX ספורט.

רק שלא ראיתי שנשארו הרבה סטנדרטיות, רובם משופרות בצורה כזו או אחרת.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אתה מדבר על לקנות תכלס?, קנית כבר משהו, לא?

בכל אופן, דבר חשוב עם המכוניות האלו הוא להיות בקשר עם האנשים הנכונים שיעשו לך מחירים טובים על תיקונים וכו..

לגופו, אני מסכים עם A.C.-סיטרואן AX אפשר להשיג ב-10 והיא כיפית בטירוף.

מצד שני גם ב.מ.וו. 316\318 ידנית אפשר להשיג ב-10 והיא עם ההנעה הנכונה, אם כי אין לה את הבעיטה של ה-AX.

מיני מיינור..קצת קשה להשיג. המחיר הכי נמוך שראיתי דורשים זה 8.. בגדול אחת טובה תעלה לפחות 10..

סיירה גם אפשר להשיג במחיר טוב, אין לי מושג איך היא..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כמו שאמרתי אני שואל מתוך עניין ולא כשאלה ספציפית לקניה.

אישית טרם רכשתי מיכוון שכבר פעמיים מישהו הספיק לקנות לפני (פעם מכונית ופעם אופנוע) ואני מחפש משהו מיוחד, אבל זה לא רלוונטי כעת. השאלה היא לא בשבילי, אלא כסקר.

לגבי המיני מיינור, אני חושב שזאת הגזמה. כבר ראיתי אנשים קונים מיני בכמה אלפי שקלים, משפצים אותה מעט והרי לך מכונית נפלאה בהוצאה כוללת של כ-10K (תלוי כמובן במקרה הספציפי...)

עוד מכונית שאני רוצה להזכיר היא החיפושית. מכונית חמודה להפליא, הנעה אחורית, שיפורים וחלקים בשפע ובזול. ומי שחושב שזאת מכונית אימפוטנטית מוזמן לבקר במפגש החיפושיות בר"ג בסמוך לערסיעדה :-D

פורסם

בקשר לחיפושית..יש לה התנהגות כיפית, אופי ואמינות, אבל בשביל ביצועים(בקו ישר) צריך לפחות 1600 עם קרבורטורים.. לא ש-1600 ו-1300 ואפילו 1200 לא כיפיים, אבל בהשוואת ביצועים לב.מ.וו. ול-AX הן פשוט עגלות מרעישות..

חיפושית אפשר למצוא בין 1,000 ש"ח ל-100,000 ש"ח..הכל תלוי במצב\שיפורים\קבריולט או לא\דגם נדיר או לא וכו'.

חיפושית 1.6 סטנדרטית במצב טוב אפשר להשיג בגבולות ה-10.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אימפרזה gt

הכי הרבה ספורטיביות הנאה וביצועים לשקל!!

גם מכוניות עם תג מחיר משולש ממנה לא ייגברו עליה(בסטנדרט אז תחשוב מה קורה שמשפרים)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

פיז'ו 106 ראלי 95' ב-14K ש"ח שמוצעת למכירה בפוקוס, נשמעת לי כמו יחס כיף לש"ח מצוין (המזגן

כבר בפנים והשאלה היא האם גם השאסי בא און-דה-האוס :roll: ).

אלפא סוד!

LOL :lol: . אם תמצא כזו במצב טוב ובמחיר הנכון, תקנה על המקום.

עוד מכונית שאני רוצה להזכיר היא החיפושית. מכונית חמודה להפליא, הנעה אחורית, שיפורים וחלקים בשפע ובזול. ומי שחושב שזאת מכונית אימפוטנטית מוזמן לבקר במפגש החיפושיות בר"ג בסמוך לערסיעדה

סופגניות ולא בחנוכה. :wink:

לגבי המיני מיינור, אני חושב שזאת הגזמה. כבר ראיתי אנשים קונים מיני בכמה אלפי שקלים, משפצים אותה מעט והרי לך מכונית נפלאה בהוצאה כוללת של כ-10K (תלוי כמובן במקרה הספציפי...)

לא מובן אם אתה בעד או נגד... :roll:

אני בעד המיני.

וגם מקווה לקבל סיבוב על אותה מיני שנמצאת כרגע בתהליך שיפוץ שיעשה צחוק

מאיכות הייצור של אותן מיני שירדו מפס היצור בזמנו של מוריס באנגליה... :-P

דניאל

MCS 2008

פורסם
STI ?

אתה בכלל קראת מה אני שואל פה ?

אתה לא חושב שאם כבר אז WRX נותנת יחס יותר טוב מאשר STI שעולה כ-70,000 שקל יותר ממנה ?!

ד.ביל

את .

תן לשירה את הכבוד המגיע לה , גם אם יחס ה-X/לשקל אצלה עומד על סטנדרטים שונים משל רובנו...:-D

• תוכן חדש...