Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני קופר

DroJ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש בפורום לא עלו תוצאות רבות בנושא הנל.. ועדין נותרו לי שאלות פתוחות.

מה נתן להגיד על השוק של הרכב? היום ראיתי פרסומת שקופר חדשה מוצעת למכירה ב110K. הדבר לא ישפיע על מחירון של שנים קודמות? שהרי זה מחיר זול בהרבה משנמכר בעבר.

כמו כן ידוע שעלויות אחזקה שלה גבוהות יחסית. איך הן בהשוואה לאאודי או פולקסווגן ( A3 או גולף ידניות).

פורסם

ברור שהוזלה של דגם במידה ניכרת משפיע באופן ישיר על מחירון המשומשות.

האחזקה אמורה להיות זולה בגדול לאאודי ויקרה במעט מגולף מקבילה.

קח בחשבון שהדגם הפשוט של המיני באמת פשוט מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מבחינת רכב וכוח אז אין סיכוי להשוות בין מיני ONE לA3 אך מבחינת התנהגות זה שמיים וארץ לטובת המיני !!!!

ולגבי הONE אז כרגע יש להם אקסטרה באבזור.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
מבחינת רכב וכוח אז אין סיכוי להשוות בין מיני ONE לA3 אך מבחינת התנהגות זה שמיים וארץ לטובת המיני !!!!

ולגבי הONE אז כרגע יש להם אקסטרה באבזור.

כמו איזה אקסטרה בדיוק אתה יכול לפרט?, והאם זה בתוספת מחיר?.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

הלכתי לראות מיני אחת פה בירושלים, היחידה שפורסמה פה והיא מדגם ה-ONE. למרות שהביצועים חלשים יותר מהדגם החזק הרכב מרגיש זריז מאוד וכיפי לנהיגה. מה שאכזב אותי זה כיול המתלים שהרגיש גרוע ביותר ( בנסיעה בכביש משובש הרגשתי כאילו גוררים אותי על אופני BMX) וכמו כן בשל סיבות נוספות ירד מהפרק לעת עתה. הגנבים בדלק מוטורוס הוזילו את המחיר בשעה טובה אז אי אפשר לדעת אולי עוד כמה שנים נראה יותר מיני על הכביש. ובאשר לA3 קיימים דגמים ידניים כמובן, כמו שבגולף קיימים. הקושי הוא למצוא אקזמלפרים שמורים.

• תוכן חדש...