Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה או הצעות ב) בניה של PLAYSEAT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הקדמה קטנה, נתחיל מזה שיש לי G25 כבר כמעט 3 שנים, שמשודך לאיזה כסא די מעפן שבנוי מעץ שחבר פירק מארון שהיה לו בחצר.

התכנון היה לשדך לו איזה מושב של A3 שזרוק אצלי בחצר כבר כמעט שנתיים, תכנון שלא יצא לפועל.

ההגה עצמו משופר קלות, וכולל חיזוק להילוכים (תחושה רצינית יותר מהמרגרינה שמגיעה במקור) ובלם יד.

לענייננו, אחרי חיפוש די ארוך נפל בידי לרכוש לאחרונה ריקליינר סביר בגרושים אז חשבתי שאם כבר, למה לא לבנות אחד רציני.

חבר, מהנדס במקצועו, נתן לי שני עיצובים התחלתיים ואשמח לעזרתכם,

אני צריך שתגידו לי מה משני העיצובים עדיף? הן מבחינת קלות היצור, הן מבחינת חוזק וכו'

על איזה חומר ללכת? פלדה, אלומיניום וכו'

כמה לדעתכם יעלה החומר גלם, ובנייה אצל איש מקצוע? במידה ולא צריך חיתוכי לייזר וכד' יש אפשרות לעשות לבד.

ואלו עוד דברים אני צריך לקחת בחשבון?

התקציב לא גדול, אבל אני מוכן להשקיע בשביל משהו טוב, 500ש"ח עם חריגות ששוות את זה.

אני לא מעוניין בPLAYSEAT קנוי.

הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה. (גם בפרטי)

(אם זה מעניין, משודך לLCD 47, למערכת 6.1 של אונקיו. בדרך מארה"ב זוג מנועי רטט/סאבים שקטים של AURA PRO בהמלצתו של oria1199 חבר הפורום, שאני עדיין לא יודע אם אוכל לחבר אותם לאונקיו או לקנות מגבר סטריאו בנוסף)

תודה רבה וסופש נעים לכולם!

מצורף תמונות של המושב והסרטוטים (בתמונה האחרונה הסרטוט שונה)

20120803_023124.jpg

1.jpg

3.jpg

2 (1).jpg

2.jpg

פורסם

לא נראה לי שתצטרך חיתוכי לייזר מה שכן תצטרך זה מסור דיסק, רתכת ומקדחה. לכשעצמי, הייתי מתקין את הכיסא על מסילה חופשית כך שתוכל לקרב או להרחיק אותו (כמובן, עם ברז נעילה). כ״כ אני לא חושב שכדאי להתקין את הברזים במוט שתומך בהה בצורה אלכסונית, אבל קטונתי מלהעיר בנושא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הייתי הולך על ברזל. צינורות או פרופיל מרובע (אם פרופיל יותר נוח לעבוד). הייתי לוקח ברזל "שחור" על מנת שהריתוכים היו קלים. אח"כ צביעה בצבע עמיד כמו המרייט או משהו כזה יתן לך חוזק טוב והגנה מהחלדה. אני מניח שהקונסטרוקציה מיועדת לתוך הבית?

אתה תוכל להתפשר על ריתוכים באמצעות שימוש בפלאחים והידוק עם ברגי אלן חזקים עם ספרינג שייבות לדעתי. אני לא רואה עומס קיצוני שהולך להיות מופעל על המבנה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

פרופילים מרובעים של 35 מ''מ ו-45 מ''מ (אם זכרוני אינו מטעה אותי), בהם השתמשתי כשבניתי את שלי.

השילוב של 2 מידות לא זהות נועד לתת את האופציה "למסילה" עם ברז הידוק בקצוות.

אין צורך בחיתוכי לייזר, מספיק מסור דיסק שולחני, או מכונה אם אתה מדויק בחיתוכים, ריתוכים וצבע הגנה מפני חלודה חובה, הריתוכים נוטים להחליד.

מכיוון שאתה הולך להשתמש במבנה בתוך בית יש עדיפות למבנה שיוכל להתקפל או שניתן יהיה לפרק אותו לאחסנה, את שלי בניתי ללא האופציה ולפעמים זה קצת מפריע שהוא תקוע באמצע החדר.

לגבי המנועי רטט רציתי לרכוש כאלו ולא הזדמן לי אשמח לפרטים עליהם.

פורסם
...ההגה עצמו משופר קלות, וכולל חיזוק להילוכים (תחושה רצינית יותר מהמרגרינה שמגיעה במקור) ובלם יד.

איזה שיפורים עשית בידית הילוכים? היא באמת מרגישה עדינה מידיי

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

אכן זה הולך להיות בבית, ובינתיים אין לנו רעיון איך לגרום לזה להתקפל, אם למישהו יש רעיון אני אשמח.

oron70

מנועי הרטט הם סאבים שקטים שהתפקיד העיקרי שלהם הוא לרטוט בתדרים מסוימים, שמעתי על הדבר הזה מבחור בשם oria1199 מהפורום הזה שעשה גם הוא פרוייקט רציני.

הרעיון הוא לקבע את הסאבים בשני צידי המושב, להרגשה של האייפקסים, תאונות, ועקיפות.

zax

ישנו בחור מוכשר בטירוף מהאתר GTPLANET שנקרא chilicock,

לבחור יש אחלה אתר עם כל מיני מדריכים מצולמים לשיפור הG25/27 אחד מהם היה

עוד משהו קטן שהזמנתי זה שיפור של דוושת הבלימה למשהו יותר ריאליסטי, יש המון כאלה ברשת, ורובם יקרים בטירוף 200$ ומעלה.

אני בחרתי את הטוב ביותר בשבילי מבחינת עלות\תועלת, שנקרא

, בסה"כ 30$ עם משלוח לכל העולם.
פורסם

לבחור יש אחלה אתר עם כל מיני מדריכים מצולמים לשיפור הG25/27 אחד מהם היה

ראיתי את הסרטון וההדרכה, ורשום שם שזה לG25 כי השיפורים הנ"ל נמצאים מראש ב G27.

האם בכל זאת יש דרך לשפר תחושה ל G27?

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

החלפה של השדרה האורכית המסומנת:

1.jpg

בשניים כאלו: (או אחד, תלוי מה המוהנדס יגיד)

1.JPG

יכול לפתור את בעיית הקומפקטיות ברמה כזו או אחרת. כמו כן, זוג גלגלי פוליאוריטן קבועים המתאימים למשקל של עד 120~ ק"ג בערך ושתי רגליות פוליאוריטן (גם בושינגים של רכב יתאימו) בקצה הנגדי לגלגלים יעזרו לנייד את המתקן. תחשוב מתקן ריצה ביתי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
ראיתי את הסרטון וההדרכה, ורשום שם שזה לG25 כי השיפורים הנ"ל נמצאים מראש ב G27.

האם בכל זאת יש דרך לשפר תחושה ל G27?

לא ניסיתי את הG27, אבל אם שם הוא משופר, אז כנראה לא מספיק.

והשיפור יהיה להחליף לקפיץ חזק יותר או לשים איזה ספייסר בין הקפיץ לתושבת שלו.

urban.racer

תודה! הגלגלים היו כבר בתכנון, כמו גם להחליף את הפרופיל המרכזי לפרופיל מפוצל.

אגב אני עדיין תוהה אם מוט ההגה יהיה עם שני פרופילים או אחד כמו שיש בתמונות.

לגבי הברז שנמצא באלכסון לפי מה שהבנתי מהמוהנדס שהתצורה הזאת טובה בהרבה מהתצורה הרגילה, מבחינת חוזק.

פורסם

דבר ראשון תפרק את משטח הפדאלים ותבנה פדאלים הפוכים תלויים.

יעזור לך פי כמה בתחושה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...