Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פגעו לי ברכב, האם אני חייב "להסתדר בינינו"?


שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני שבוע שכן בא אליי ובישר לי שפגעו לי ברכב ושהוא ראה הכל. אמר לי לא לדאוג כי הגברת השאירה פתק וגם כי הוא יודע בדיוק איפה היא גרה.

 

הפגיעה היא בצד של הפגוש האחורי. שפשוף די גדול, ירד צבע בכמה נקודות, קליפס שבור והפח מתחת לפגוש התעקם פנימה (לא הקורה האחורית אלא פח שהוא חלק ממרכב הרכב בחלק התחתון של הכנף האחורית)

 

במשך יומיים לא ענו לי לטלפון. יום ראשון הייתי במוסך מורשה יבואן (פיג'ו 107 שאין לה עוד שנה על הכביש) וביררתי כמה צפוי לעלות התיקון. הפחח אמר 800 ש"ח לא כולל מעמ. שזה אומר שיפוץ פגוש + יישור הפח.

 

ניסיתי עוד פעם להתקשר והבעל ענה. כשביקשתי לקבל פרטים של הביטוח אז שאל אם בדקתי כמה הנזק. אמר שאשתו אמרה שמדובר בשריטה קטנה. כששמע את גובה הנזק אמר שידבר עם אישתו ויחליטו מה לעשות.

 

אני מעדיף לקבל פרטי ביטוח שלו, לפנות לסוכן שלי ושהם ישברו את הראש. ככה גם שמאי יבדוק את הרכב (דווקא בזה אין לי מושג). יכול להיות שיש פה ירידת ערך בגלל הפח שהתעקם? חייבים לשפץ ולצבוע את הפגוש? אולי צריך להחליף?

 

האם אני חייב "להסתדר" עם הבן אדם ולקחת ממנו צ'ק על סכום גובה הנזק?

 

אסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה קרה שבוע שעבר ביום רביעי. יש לי את המספר טלפון של הפוגע. מהודעת הטקסט האחרונה שקיבלתי היום הוא יחזור אליי היום בערב. בכל מקרה, אם לא יחזור אז מחר אני אבקש מהעד להראות לי איפה הוא גר ואני אעשה ביקור הפתעה ואקבל פרטים בין אם בטוב (מרצונו החופשי) או ברע (משטרה).

 

לא הודעתי לחברת ביטוח שלי עדיין. אני אמור להודיע? האוטו שלי עמד בחנייה. אני לא רוצה להפעיל מקיף.

 

אסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא חייב להפעיל מקיף, אבל מאוד מומלץ כן להודיע לחברת הביטוח, על כל מקרה, כי בסוף אולי כן תצטרך להפעיל ביטוח, בנוסף הם גם מומחים בלזרז אנשים, והוא כבר מושך אותך שבוע.

השאלה לי, האם כדאי ששמאי יראה את הנזק, כי יש נזק שעין לא מקצועית לא תדע לזהות. תגיד לו שמאי+תיקון במוסך עולה לי X כסף, אתה מסכים לשלם? כן -יופי. לא- תבע אותו/תפעיל מקיף ותבע על ההשתתפות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...