Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך כתבה סיקור של אייסקאר

''אמינות: רמת האמינות של מאזדה 6 טובה, אך יש לשים לב למספר נקודות תורפה. הדגמים הראשונים סבלו מקורוזיה בצינורות של מערכת ההיגוי שהיו עשויים מתכת וגרמו לנזילת הנוזל ההידראולי, אך אלו הוחלפו בצינוריות גומי בדגמים המאוחרים יותר. עוד במערכת ההיגוי - המסרק עלול להיות בעייתי, דבר שמורגש בעת סיבוב ההגה. מדובר בתקלה יקרה לתיקון. ''

בגלל בעיה כזאת עדיף להמנע מלקנות רכב כזה?

או שבגלל שכבר כולם עברו 100אלף ק''מ ויותר זה כבר תוקן ממזמן?

עוד שאלה קטנה הוא יאכל יותר הרבה דלק ממאזדה 3 1600 רגילה?

תודה רבה.

פורסם

יש להרבה מאוד רכבים בשוק נקודות תורפה או תקלות סדרתיות זה לא מונע מאנשים לרכוש אותם.

רנו מגאן- עם כל הגיר הלא מוצלח שלהם (בעיקר עד 2007)- יש המון מכוניות כאלו על הכביש ובחלק גדול מהן תיקון קטן יחסית של 1500-2000 ש"ח החזיר את הרכב לחיים.

בפולקסוואגן לדורותיה עד שנתון מסויים,חלונות החשמל היו נופלים ועדין אנשים קנו,גיר DSG עשה לאנשים את המוות והחליפו לאנשים

מצמדים על חשבון החברה ואנשים עדיין ממשיכים לקנות..

בעיקרון זו שאלה של מחיר- אם תמצא אחת שיהיה לך ספק לגביה,גש למוסך מורשה שיתחברו עם סורק תקלות פרט לבדיקה ובקש לדעת האם יש תקלות הקשורות בהגה שנרשמו במחשב.גם אם יש תקלה,בקש מהמוכר שיוריד לך במחיר,בשוק של היום (חלש-חלש מאוד) גם כך הרכבים הללו לא נסחרים במחירון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכל ניתן לתיקון חבר, השאלה באיזה מחיר!

בכללי מאזדה 6 רכב מאוד מאוד אמין יצרוך דלק יותר מה 3 1.6,

מרווח, ונוסע טוב במנוע ה 2.0 ליטר.

לכל רכב יש מחלות ילדות.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

לא חשבתי שהמאזדה 6 אוכלת יותר דלק מהמזדה 3 חשבתי אותו דבר +- אתה בטוח?

אם זה ככה אז היא גם מטחנה בפני עצמה

להשוואה מאזדה 6 2004 מנוע2000 והונדה אקורד 2004 מנוע 2000 מי יאכל יותר דלק?

תודה רבה.

פורסם

היתה לי מאזדה 6 מנוע 2 ליטר 3 שנים ואחריה מאזדה 3 1.6 ליטר כשנה.

צריכת הדלק לאורך כל השנים היתה די זהה בשתי המכונית, 1-10 פחות או יותר.

פורסם
היתה לי מאזדה 6 מנוע 2 ליטר 3 שנים ואחריה מאזדה 3 1.6 ליטר כשנה.

צריכת הדלק לאורך כל השנים היתה די זהה בשתי המכונית, 1-10 פחות או יותר.

ומה אתה אומר על המאזדה 6 איך היא?

ומה כולל דגם לוקצ'רי 2003?

הצמיגים חתך נמוך או רגיל?

תודה.

פורסם

בכללי אחלה רכב, מרווח, מאיץ נחמד, מאובזר יחסית.

הצמיגים הם במידה 205/55/16, לא ממש חתך נמוך אבל זה בא עם ג'אנטים מקוריים.

יש שליטה מההגה על מערכת, בקרת שיוט, בקרת יציבות ושאר איבזור בטיחות.

אם אתה יכול הייתי ממליץ ללכת כבר על דגם הפרימיום, יותר חזק ויותר מאובזר.

פורסם
בכללי אחלה רכב, מרווח, מאיץ נחמד, מאובזר יחסית.

הצמיגים הם במידה 205/55/16, לא ממש חתך נמוך אבל זה בא עם ג'אנטים מקוריים.

יש שליטה מההגה על מערכת, בקרת שיוט, בקרת יציבות ושאר איבזור בטיחות.

אם אתה יכול הייתי ממליץ ללכת כבר על דגם הפרימיום, יותר חזק ויותר מאובזר.

בכל הדגם לוקצ'רי יש בקרת שיוט?

ומה זה בדשבורד למעלה בדיוק באמצע יש כמו מגירה גדולה כזאת מה יש בה?

תודה.

פורסם
בכל הדגמים יש בקרת שיוט, גם באקסקיוטיב.

בדשבורד זה סתם תא איכסון ריק.

ואיך הרדיו דיסק מובנה בסדר לא עושה בעיות שומעים בו טוב? יש בו AUX ?

כמה רמקולים יש?

פורסם
ואיך הרדיו דיסק מובנה בסדר לא עושה בעיות שומעים בו טוב? יש בו AUX ?

כמה רמקולים יש?

יש 4 רמקולים, באסים חזקים, חסר קצת גבוהים אבל פתרתי את הבעיה עם טוויטרים נחמדים, הרדיו דיסק בסדר גמור, רק לא קורא MP3, אין בו AUX, בסך הכל מערכת לא רעה בכלל + שליטה מלאה על ההגה.

אתמול קיבלתי את ההזמנה שלי מאיביי, שזה מתאם USB למערכת מקורית קיימת, יש כניסת USB, AUX, וקורא כרטיסי זכרון, ההתקנה נראית פשוטה, ללא צורך בשינויים כגון חיתוכים והלחמות, עדיין לא התקנתי, בימים הקרובים אני יתקין, המתאם לא מבטל את השליטה מההגה שזה יתרון גדול.

(מאזדה 6 אקסקיוטיב 2006)

בקשר לגודל הצמיגים/גלגלים:

אקסקיוטיב: 195/65/15

לאקצ'ורי: 205/55/16

פרמיום: 215/45/17 + קסנון מקורי :lol: וסלון מעור וכיווני הכסאות חשמליים + חימום כיסא נהג.

פורסם
יש 4 רמקולים, באסים חזקים, חסר קצת גבוהים אבל פתרתי את הבעיה עם טוויטרים נחמדים, הרדיו דיסק בסדר גמור, רק לא קורא MP3, אין בו AUX, בסך הכל מערכת לא רעה בכלל + שליטה מלאה על ההגה.

אתמול קיבלתי את ההזמנה שלי מאיביי, שזה מתאם USB למערכת מקורית קיימת, יש כניסת USB, AUX, וקורא כרטיסי זכרון, ההתקנה נראית פשוטה, ללא צורך בשינויים כגון חיתוכים והלחמות, עדיין לא התקנתי, בימים הקרובים אני יתקין, המתאם לא מבטל את השליטה מההגה שזה יתרון גדול.

(מאזדה 6 אקסקיוטיב 2006)

בקשר לגודל הצמיגים/גלגלים:

אקסקיוטיב: 195/65/15

לאקצ'ורי: 205/55/16

פרמיום: 215/45/17 + קסנון מקורי :lol: וסלון מעור וכיווני הכסאות חשמליים + חימום כיסא נהג.

כמה עלה לך המתאם?

וכמה דלק הרכב אוכל מנסיונך?

תודה.

פורסם
כמה עלה לך המתאם?

וכמה דלק הרכב אוכל מנסיונך?

תודה.

המתאם עלה מאיביי כ-70$ + הייתי צריך לשלם לדואר שליחים על שחרור החבילה מהמכס 35 שקל, עדיין חצי מחיר מהמחיר בארץ.

צריכת הדלק לאורך כל הזמן שהוא אצלי (כ-3 חודשים) מעורב 50/50 עירוני/בינעירוני עומד על 10.6L ל-100 ק"מ.

הערה קטנה, לדעתי השרשור הזה יותר מתאים לייעוץ לקנית רכב.

• תוכן חדש...